Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μαχλάς, καθώς τρεις μέρες πριν την Γενική Συνέλευση στον ΟΦΗ το τοπίο παραμένει χλωμό και το μέλλον αβέβαιο.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, αμέσως μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κουράκη, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα προκειμένου να κρατήσει όρθια την ομάδα. Με προσωπικές θυσίες χρόνου και όχι μόνο, ο Μαχλάς κατάφερε να ενισχύσει το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και να κρατήσει όλους όσους θεωρούνταν απαραίτητοι και πολύτιμοι.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ . 
Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου έδωσε ιδιαίτερη σημασία στους τρόπους που θέλει οι παίκτες του να ακολουθούν είτε όταν αμύνονται είτε όταν αναπτύσσονται, είτε όταν επιτίθενται. 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, τους προαναφερόμενους τρόπους, ανάπτυξης, άμυνας και ολοκλήρωσης των επιθετικών προσπαθειών. 
Οι Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς, Σταυρακάκης, Κοκκινάκης, ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, γιατί δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. 
ΕΠΙΣΗΣ απουσιάζει ο Κατσικογιάννης που έχει κληθεί στην Εθνική Ομάδα των Ελπιδων.
-ΑΥΡΙΟ ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 μ.μ. 


Ο Αριστείδης Λεβεντάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι «αν βοηθήσει ο κόσμος ο ΟΦΗ δεν θέλει τίποτα άλλο».

Το μέλος του Δ.Σ. της Κρητικής ομάδας σχολίασε
 Παίκτης της Χερσονησου για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο 17χρονος επιθετικός, Μανώλης Νύκταρης που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.
Έναν παίκτη ο οποίος καλείται να κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας απέκτησε σήμερα ο ΑΟΤ. Πρόκειται για τον ιδιαίτερα προικισμένο Σέρβο ποδοσφαιριστή Σλάβεν Στεπάνοβιτς . Είναι μεσοεπιθετικός , γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1987 και αποκτήθηκε για έναν χρόνο. Είναι διεθνής με την Εθνική νέων της Σερβίας. Αγωνιζόταν στη Βοϊβοντίνα , ενώ έχει παίξει και στην Παρτιζάν Βελιγραδίου ( 7 συμμετοχές- 1 γκολ τη σεζόν 2007-08) ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζέτα με την οποία σε 47 ματς σημείωσε 11 γκολ την διετία 2005-07.
Ο Στεπάνοβιτς απασχόλησε αυτή την μεταγραφική περίοδο και την ομάδα της ΑΕΚ η οποία τον έστειλε για προπονήσεις στον ΟΦΗ με οψιόν συνιδιοκτησίας, μιας και ο παίκτης καταλαμβάνει θέση ξένου και δεν μπορούσε να παραμείνει στην Ένωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Στεπάνοβιτς ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός όταν αγωνιζόταν στη Ζέτα και τον είχε παρακολουθήσει ο Βέλιτς.

 Αυτη ειναι η ανακοινωση απο το site της ομαδας των τρικαλων
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσωνα και το γήπεδο διεξαγωγής του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΟΑ .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Έχουν περάσει μερικές μέρες απ' το φιλικό παιχνίδι με τον Πατούχα , δεν είχε βρεθεί η ευκαιρία να ανεβάσουμε της αποκλειστικές φωτογραφίες που τραβήξαμε στο γήπεδο της Αγίας Μονής στην Βιαννο , όμως μας της ζητήσατε και έτσι εμείς θα της ανεβάσουμε τώρα...

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες....(άμα πατήσατε απανω στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

Παρακάτω μπορειτε να διαβάσετε τι δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ για την ομάδα και την νέα προσπάθεια..



Ο ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν ολοκλήρωσε της φετινές μεταγραφές για την καλοκαιρινή περίοδο.
Το ροστερ του ΟΦΗ αυτήν την στιγμή έχει 30 ποδοσφαιριστές απ' τους οποίους οι 2 αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς , όπως όμως καταλαβαίνετε και εσείς το ροστερ του ΟΦΗ είναι μεγάλο και ετσι πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποχωρήσουν..

Την βεβαιότητα του ότι θα βρεθεί διοικητική λύση στον ΟΦΗ στη γενική συνέλευση της Παρασκευής και η ομάδα δεν θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου εξέφρασε μιλώντας στον "Κρήτη Σπορ FM 87.6" το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ κ. Αριστείδης Λεβεντάκης
Τελικά βρέθηκε αντίπαλος για τον ΟΦΗ και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή το παιχνίδι με τον ΠΟΑ.
Το νέο τριετές του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ υπέγραψε τη Δευτέρα ο Γιακούμπου Σαϊμπού και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη που δείχνει ο κόσμος στην ομάδα.. Ο Γκανέζος επιθετικός βρέθηκε
Στο Ηράκλειο βρέθηκε ξανά ο Λευτέρης Γενεράλης που επιθεώρησε το "Γεντί Κουλέ" δίνοντας την άδεια του για το γήπεδο του ΟΦΗ.

Την πρώτη του συνέντευξη σαν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έδωσε ο Σαΐμπου Γιακούμπου μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο Γκανέζος επιθετικός βρέθηκε στο στούντιο
ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ οι αριθμοί που θα έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ στις φανέλες τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο:
Παρουσία του προέδρου του ΟΦΗ κ. Νίκου Μαχλά ο Yakubu Shaibu υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Το μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: 
Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010
Επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το ρεπό που είχαν χθες. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα. 
Το δίτερμα έγινε με περιοριστικούς όρους και ο κ. Χατζηνικολάου έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη γρήγορη κίνηση των παικτών του. 
Στο δίτερμα σκόραραν οι Αγρίτης, Λιαπάκης, Γκουέϊ 2 και Γιακούμπου. 
Το ΟΦΗ-CRETA-NEWS  σας παρουσιάζει το ρόστερ της ομάδος μας.
Σήμερα υπεγραψε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ ο Σαϊμπου Γιακούμπου ο οποίος αποτελεί την 12η και τελευταία μεταγραφή του ΟΦΗ.
Σχεδόν ένας στους δύο (!) αναγνώστες του dokari.gr που συμμετείχαν στην ψηφοφορία μας, θεωρεί ότι ο ΟΦΗ είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Β' Εθνική!

Παραλίγο να βγάλουν αυτοδυναμία οι Κρητικοί αφού άγγιξαν το 50% αυτοί που τους χαρακτηρίζουν ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ακολουθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα με λιγότερο από το 1/3 των ψήφων, ενώ τρίτος σε σειρά προτιμήσεων είναι ο Παναιτωλικός.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο ερώτημα "Ποια ομάδα είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Β' Εθνική"
Ξεκινάει η ακαδημία του ΟΦΗ καθώς ξεκινούν οι εγγραφές ενώ αναμένονται καινοτομίες προς το συμφέρον των παιδιών.

H ακαδημία του ΟΦΗ ξεκινάει το μεσημέρι της Δευτέρας και πλέον άπαντες ευελπιστούν ότι τα "φυντανάκια" θα αρχίζουν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 4 το μεσημέρι.

Τα παιδιά της ακαδημίας θα γίνουν στα γήπεδα του Candia Maris και του Calcetto μετά την συγχώνευση των ακαδημιών και πληροφορίες για εγγραφές μπορείτε να κάνετε στα τηλέφωνα: 6973820496, 28103177777
Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Γιακουμπου , σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιακουμπου θα υπογράψει για 3 χρόνια...
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ...
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....






Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε το Πρόγραμμα Χορηγικής Υποστήριξης για την season 2010-2011
Οι κατηγόριες των χορηγών ειναι οι εξής:
Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Νίκος Παντέλης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τους Γκουεί – Ουκάρ.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο ΟΦΗ έκανε διάνα με την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών χαρακτηρίζοντας τους ως «δύο από τους καλύτερους παίκτες στην Β΄ Εθνική».

Αναφερόμενος στον καθένα ξεχωριστά, για τον Γκουείδήλωσε «είναι κίνδυνος – θάνατος μέσα στην αντίπαλη περιοχή» ενώ για τον Ουκάρ ότι «είναι παίκτης – πολυεργάλειο» και παράλληλα είπε ότι «θεωρώ ότι ήταν οι πιο ποιοτικοί παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ της ομάδας μου. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει πρόβλημα τώρα γιατί θεωρώ ότι είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να τους αντικαταστήσω».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Παντέλη

Σήμερα αναμένετε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 2 χρονια με τον ΟΦΗ ο Σαιμπου Γιακουμπου.Ο Γιακουμπου οπως ολα δείχνουν θα είναι και η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Από σήμερα(30/08) στο blog μας προστέθηκε ένα νέο Chat Room το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ!
Το Chat Room είναι σε δοκιμαστική λειτουργία διότι δεν είναι τελειωμένο ακόμα...
Ελπίζουμε να σας αρέσει και να μπορούμε να επικοινωνούμε άμεσα απο το Chat Room.
Στο Chat Room μπορειτε να συνδεθειτε με το Facebook account σας , αλλα επισης μπορειτε να ειστε και σαν απλος επισκεπτης.
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....



Συμφωνα με πληροφοριες του OFI-Creta-News Blogspot τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τον ΟΦΗ στο θεμα της εφεσης που εχει καταθεσει στο Ανωτατο Δικαστηριο της Λωζανης(CAS).
Οπως γνωριζετε πριν μερικες μερες το CAS απεριψε τα ασφαλιστικα μετρα που ειχε καταθεσει η ΠΑΕ ΟΦΗ , βεβαια το θεμα δεν εχει εκδικαστει ακομα , και ειναι αγνωστο το ποτε θα εκδιδαστει.
Ομως πλεον , μετα και την αποριψη των ασφαλιστικων μετρων ο ΟΦΗ εχει λιγες ελπιδες για να βγει "νικητης" στην υποθεση.
Αυτα προς το παρον θα σας εχουμε νεωτερα συντομα για την υποθεση
Κυριακή 29 Αυγούστου 2010
Ο 45χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο του ΟΦΗ και την περίοδο 2004-2005, όταν η ομάδα του Ηρακλείου αγωνιζόταν στην Α' Εθνική. Ο ταλαντούχος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στην κρητική ομάδα, καθώς είναι κάτοικος Ηρακλείου και παρακολουθεί από κοντά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στο σύλλογο.
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ δίτερμα περιελάμβανε η απογευματινή προπόνηση. Ο κ. Γιάννης Χατζηινκολάου χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες. 
ΟΙ μαύροι αναδείχθηκαν 3-3 με τους κίτρινους. 
Τα τέρματα σημείωσαν για τους μαύρους οι Αγρίτης, Μονιάκης, Μανούσος (πέναλτι), Βλόνταρτσικ, Κιάσος (με φάουλ) και Καρακτσάνης.
Σάββατο 28 Αυγούστου 2010
Αποκλειστικά σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αφιερώθηκε η προπόνηση που έκαναν σήμερα το πρωί στο αθηλτικό κέντρο οι παίκτες του ΟΦΗ.
Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου και οι συνεργάτες του υπέβαλαν τους παίκτες σε τρέξιμο και πολλά σπριντ που είχαν στόχο και την βελτίωση της αντοχής στην ταχύτητα.
Το πρόγραμμα ακολούθησε Ο Αρης Σοϊλέδης που χθες απουσίασε γιατί είχε πάρει άδεια.
ΕΠΙΣΗΣ το πρόγραμμα ακολούθησε ο Βερόν χωρίς όμως να φορτσάρει 100%.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει προγραμματίσει νέα προπόνηση σήμερα στις 6 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο.
Η προπόνηση στο μεγαλύτερο μέρος της θα περιλαμβάνει οικογενειακό δίτερμα.
Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 ο Σαϊμπου Γιακούμπου θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ μέχρι το 2012.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου άναψε το "πράσινο φως" για την απόκτηση του και κατά συνέπεια ξεκίνησαν αμέσως οι διαδικασίες για την απόκτηση του.

Από την στιγμή που ήταν στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος του Γιακούμπου όλα αποτελούν μια τυπική διαδικασία και ο Αφρικανός που εντυπωσίασε στις προπονήσεις θα είναι παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Σε ασκήσεις με μπάλα, σουτ στους τερματοφύλακες και δίτερμα με περιοριστικούς όρους αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε στο αθλητικό κέντρο.
Το διεθνές δικαστήριο απέρριψε σήμερα την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητώντας να μην πραγματοποιούνται οι αγώνες ΟΦΗ και Ηρακλή.
Ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρωί της Παρασκευής η μεταγραφή του Λάζαρου Χαριτωνίδη στον ΟΦΗ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα του Ηρακλείου.
Τέλος, η τελευταία μεταγραφή για τον ΟΦΗ δεν αποκλείεται να είναι αυτή του Σαΐμπου Γιακούμπου. Ο Γκανέζος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την Πέμπτη όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ομάδας.
ΤΟ ΟΦΗ-CRETA-NEWS ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΗΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ,ΤΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ
Στην ομάδα μας ανήκουν και τυπικά από σήμερα το πρωί οι Ουκάρ Κέντραλ και Γκουεΐ Μαρκ Ερίκ, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο για δύο χρόνια.
Ο Ουκάρ γεννήθηκε στις 3-9-1981 στη Γαλλία. Εχει ύψος 1.72 και βάρις 66 κιλά . Χρησιμοποιεί με την ίδια ικανότητα και τα δύο πόδια. Με τον Εθνικό Αστέρα αγωνίσθηκε τους τελευταίους 18 μήνες.
ΤΗΝ περίοδο 2008-2009 πήγε στο Β γύρο στην ομάδα της Καισαριανής, είχε 11 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ.
ΤΗΝ Περίοδο 2009-2010 είχε 25 συμμετοχές και σημείωσε 5 γκολ.
Ο Ουκάρ την περίοδο 2002-2003 ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φόρεσε την φανέλα του Ιωνικού. Με την ομάδα της Νεάπολης έως και το Δεκέμβρη του 2008 αγωνίσθηκε 113 φορές. Όπως είναι γνωστό ο Ιωνικός έως και το καλοκαίρι του 2007 ήταν στην Α εθνική.
Στο διάστημα που αγωνίζεται στη Β εθνική έχει δεχθεί 19 κίτρινες κάρτες, ενώ 2 φορές αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.
Ο Γκουέϊ Μάρκ Ερικ γεννήθηκε στις 28-7-1980 στην Ακτή Ελεφαντοστού. Εχει ύψος 1.73 και βάρος 67 κιλά . Είναι αριστεροπόδαρος.
ΤΗΝ περίοδο 2008-2009 είχε 16 συμμετοχές με τον Εθνικό Αστέρα και πέτυχε 16 γκολ.
ΤΗΝ περίοδο 2009-2010 είχε 22 συμμετοχές με την ομάδα της Καισαριανής και σημείωσε 22 γκολ.
Στο διάστημα που αγωνίζεται στον Εθνικό Αστέρα έχει δεχθεί 10 κίτρινες κάρτες, ενώ μια φορά αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.
ΚΑΙ οι δύο παίκτες αναμένονται σήμερα στο Ηράκλειο για να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας.
O Mαρκ Γκουεί μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και υποσχέθηκε πολλά γκολ αλλά και άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010
ΤΗΝ πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε σήμερα ο Γιώργος Νικλησιώτης. Ο νεαρός παίκτης ακολούθησε όλο το πρόγραμμα που εκτέλεσαν οι παίκτες που αγωνίσθηκαν λιγότερο από 45 λεπτά στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Χανιά.
Η προπόνηση για το προαναφερόμενο γκρουπ περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα.
ο κ. Χατζηνικολάου χώρισε τους 16 παίκτες σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα αρχικά χωρίς τερματοφύλακες και στη συνέχεια με γκολκήπερ.
ΟΙ υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα που αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις για χαλάρωμα.
ΑΥΡΙΟ ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει προγραμματίσει προπόνηση το απόγευμα στις 6 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο.
-Ο Κάλαϊτζιτις υπέστη διάστρεμμα στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι δεν συμμετείχε στη προπόνηση. Εκανε μόνο θεραπεία.
-ΕΠΙΣΗΣ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα οι Κασμερίδης, Περογαμβράκης.
Οι συστάσεις που συνόδευαν τον Γιακούμπου επιβεβαιώθηκαν και ο Γκανέζος έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής.
Για την Παρασκευή μετατέθηκε το πέσιμο των υπογραφών με τους Γκουεί - Ουκάρ λόγω γραφειοκρατίας.
Μετά απο την ερώτηση μας για το αν πήρατε εισητήριο διαρκείας, όπου η πλειοψηφία (62%) απάντησε πως θα πάρει ενώ το 35% απαντησε πως εχει πάρει ηδη ( ενα 3% απάντησε απλώς οχι), απο σήμερα τίθεται σε ισχύ το ερώτημα για το ποιον θεωρείτε βασικό αντίπαλο του ΟΦΗ για την κατάκτηση της 1ης θέσης του πρωταθλήματος της Football league για την season 2010-2011.
Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr αυτήν την ώρα ολοκληρώνονται στην Αθήνα οι μεταγραφές των Γκουεί - Ουκάρ.

-Μανώλης Ψωμάς, αμυντικός (Αστερας Τρ.)
-Ματίας Βερόν , μέσος (ΠΑΟΚ)
-Μπαρτζώκας ,γκολκίπερ (Θρασύβουλος)
-Λιαπάκης, αμυντικός μέσος (Ξανθη)
-Ρόβας , μέσος (Αρης)
-Γκουεϊ, επιθετικός (Εθνιός Αστ.)
-Ουκάρ , μέσος (Εθνικός Αστ.)
-Κατσικογιάννης, μέσος(δαν. απο Ολυμπιακό)
-Σοϊλεδης, μέσος( δαν απο Ολυμπιακό)
-Νικλιτσιώτης,επιθετικός (δαν. απο Ολυμπιακό)
-Χαριτωνίδης, αμυντικός(Πανθρακικός)

Μέσα σε αυτή την λίστα ενδέχεται να μπει και το όνομα του Γιακούμπου αφού βρίσκεται σημερά στο Ηράκλειο και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να δούμε αν θα περάσει τα τεστ του κ.Χατζηνικολάου για να αποτελέσει την 12η μεταγραφή για την ομάδα μας.
TO WHO IS WHO ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

   TO WHO IS WHO ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΙΝΤΟ

Συνάντηση με τον τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η  Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και τον προπονητή της ομάδος νέων Γιώργο Καβουσανό, είχε χθες ο προπονητής του ΟΦΗ  Γιάννης Χατζηνικολάου.
Με κοινή ανακοίνωση, ο σύλλογος μετόχων και οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ ευχαριστούν τον κόσμο για την εντυπωσιακή συμμετοχή στην προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της ομάδας

Παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο τουρνουά των Αρχανών, ο Ο.Φ.Η. νίκησε 3-0 τον Α.Ο Χανίων σε φιλικό αγώνα στο "Γεντί Κουλέ".
Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010
Συνάντηση με τον τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ Τιτομιχελάκη Λεωνίδα και τον προπονητή της ομάδος νέων Καβουσανό Γιώργο , είχε ο προπονητής της ομάδος Χατζηνικολάου Γιάννης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον τρόπο λειτουργίας και την οργάνωση των τμημάτων που προπονούνται στο Β.Α.Κ, καθώς και ο γενικότερος προπονητικός σχεδιασμός. Επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τους προπονητές και το προσωπικό των τμημάτων υποδομής, την Πέμπτη, με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η στο CANDIA MARIS .

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για την εκμετάλλευση του «Γεντί Κουλέ» τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα.

Ο Σερραίος τεχνικός δεν έκρυψε
Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 ο Σαϊμπου Γιακούμπου βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα προπονείται με τον ΟΦΗ.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση του καθυστέρησε επιδεικτικά, ο ίδιος ο Γκανέζος επιθετικός ήθελε να έρθει στο Ηράκλειο και να πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΟΦΗ. Έτσι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα στην πόλη μας και από την Πέμπτη θα προπονείται κανονικά.

Ο Γιακούμπου, δεν αποκλείεται, εφόσον ικανοποίησει τον Χατζηνικολάου να αποκτηθεί καθώς στον ΟΦΗ είχαν συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες.
Αφήνοντας πίσω το κακό πρόσωπο στις Αρχάνες, ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος κερδίζοντας τον ΑΟΧ με 3-0.

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ έκανε ο Άρης Σοϊλέδης αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης
  • Kαταχειροκρότηθηκε από τους φιλάθλους του ΟΦΗ ο Γιώργος Κατσικογιάννης μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο. Στον πάγκο μαζί του το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Άρης Σοϊλέδης.
  • Ο Βασίλης Ρόβας αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ μπαίνοντας στο γήπεδο και υποβασταζόμενος από τις πατερίτσες του.

    ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
    O Kένταλ Ουκάρ θα φοράει τα ασπρόμαυρα και δίνει στο athleticradio.gr την πρώτη συνέντευξη του σαν παίκτης του ΟΦΗ.
    Το χρονικό ενός προδιαγεγραμένου τέλους με τις μεταγραφές των Γκουεί-Ουκάρ να φορούν τα χρώματα του ΟΦΗ.

    O Νίκος Μαχλάς ολοκλήρωσε τις επαφές του με την διοίκηση του Εθνικού Αστέρα και οι μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν. Οι Μαρκ Γκουεί και Κένταλ Ουκάρ θα βρίσκονται στο Ηράκλειο την Πέμπτη όπου θα ενσωματωθούν στην αποστολή του ΟΦΗ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν συμβόλαια διάρκειας δύο χρόνων και θα φορούν την φανέλα του ΟΦΗ μέχρι το 2012.
    πηγη: www.athleticradio.gr
    ΟΙ Γιώργος Κατσικογιάννης, Γιώργος Νικλητσιώτης υπέγραψαν σήμερα τα συμβόλαια τους στη ΠΑΕ-ΟΦΗ. Και οι δύο παίκτες έρχονται στην ομάδα μας με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.
    Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Νίκος Μαχλάς σήμερα στις 16:05 θα «πετάξει» από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, μαζί με τον Γιώργο Κατσικογιάννη.
    Ο Γ. Νικλητσιώτης θα έλθει αύριο στο Ηράκλειο.
    Την φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει την επόμενη περίοδο ο Νικλητσιώτης. Έρχεται ο Κατσικογιάννης και παίζει με τον ΑΟΧ.
    Η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. 
    Ο κ. Χατζηνικολάου χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα τακτικής, ενώ το δίτερμα έγινε με περιοριστικούς όρους. 
    -Οι Ψωμάς, Κιάσος επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα. 
    -Ο Κοκκινάκης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία. 
    -ΕΠΙΣΗΣ ο Πίτσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία στο γόνατο του. 
    -Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου έχει καλέσει όλους τους παίκτες αύριο το απόγευμα στο γήπεδο για το φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Χανιά. 
    Μπορεί χθες το μεσημέρι να προέκυψε η είδηση ότι ο Ηρακλής έχει μπει σφήνα στην περίπτωση του Γιώργου Νικλητσιώτη όμως όπως προκύπτει απο το ρεπόρτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης , ο Ηρακλής δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει δανεικό τον Νικλητσιώτη καθώς διαθέτει αρκετούς παίκτες στην επιθετική του γραμμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης θα περιμένει μέχρι την Πέμπτη αν προκύψει κάποιο ενδιαφέρον απο ομάδα της Σούπερ Λίγκα και αν δεν συμβεί αυτό , δεν αποκλείεται να έρθει δανεικός και αυτός στον ΟΦΗ αν και στην κρητική ομάδα είναι χολωμένοι με την στάση του ποδοσφαιριστή.
    πηγη: www.cretalive.gr
    Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε από το αεροδρόμιο στο ΒΑΚ και τέθηκε στην διάθεση του Χατζηνικολάου για το φιλικό με τον ΑΟΧ.

    Τρίτη 24 Αυγούστου 2010
    Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να βγει η απόφαση από το CAS για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ.

    Υπενθυμίζουμε ότι η Κρητική ομάδα έχει ζητήσει να μην γίνουν οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής Ηρακλή και ΟΦΗ μέχρι να εκδοθεί η απόφαση στη γνωστή προσφυγή που έχει καταθέσει η Ηρακλειώτικη ΠΑΕ.

    Η απόφαση της προσεχούς Παρασκευής είναι ιδιαίτερα κρίσιμη γιατί θα εξαρτηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό η αντίστροφη μέτρηση στην προσφυγή που έχει καταθέσει η ΠΑΕ-ΟΦΗ. Σύμφωνα με την νομοθεσία που έχει η ΟΥΕΦΑ η προσφυγή αναμένεται να γίνει δεκτή.
    Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής
    Ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη την Κρήτη παίζουν καθημερινά το σποτάκι της ομάδας μας για τα διαρκείας. Ευχαριστούμε τους σταθμούς: Χανιά: Χανιά ΣΠΟΡ FM, Κρητικόραμα, Πέραμα: TALOS FM, Τυμπάκι: Dream FM, Melody, Ερωτόκριτος, Μοίρες: Ράδιο Μοίρες, Ηράκλειο: ΣΠΟΡ FM Ηράκλειο, Κρητόραμα, Super Radio, Ράδιο Κρήτη, Star FM, Ρυθμός, Athletic Radio, Metro, Ant1 Κρήτης

    Την Τετάρτη το πρωί θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιώργου Κατσικογιάννη και αμέσως ο παίκτης έρχεται στο Ηράκλειο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr ο Ηρακλής μπήκε "σφήνα" για την απόκτηση του Γιώργου Νικλητσιώτη.

    Ο νεαρός μέσος φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να συνεχίσει την καριέρα του τον επόμενο χρόνο. 
    Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης και κατευθύνθηκε αμέσως στο Βαρδινογιάννειο για να προπονηθεί.
    Εμπλοκή στη μεταγραφή του Γιώργου Κατσικογιάννη παρουσιάσθηκε σήμερα το μεσημέρι και ο διεθνής μέσος ειδοποιήθηκε από την ομάδα του να μην κατέβει στο Ηράκλειο. 

    Η αρχική συμφωνία ανέφερε ότι ο ΟΦΗ θα πρέπει να δώσει μισθό, πριμ και σπίτι στο ποδοσφαιριστή όπως έγινε και το περασμένο Ιανουάριο όταν είχε έλθει για πρώτη φορά στο Ηράκλειο.
    Ο προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε στο athleticradio.gr για την πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

    Ο 42χρονος τεχνικός επέστρεψε φέτος στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά» που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Παρ’ όλα αυτά όπως τονίζει και ο ίδιος μιλώντας στοathleticradio.gr «είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να γίνει σύνολο».

    Όσον αφορά την πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ λέει ότι«όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ΟΦΗ. Όμως η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη για οποιαδήποτε ομάδα».
    Στον αυριανό αγώνα με τον ΑΟΧ που θα γίνει στο "ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ" θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.
    Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε απο τον σύνδεσμο "SNAKES-4"  και στην θυρα8 αλλα επίσης και απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ.
    Τα εισιτήρια είναι για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας , και πρέπει όλοι να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για την ομάδα!
    Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ υπενθυμίζει ότι τα γραφεία της που βρίσκονται στην οδό Καντάνου δίπλα από την θύρα 9 του γηπέδου μας είναι ανοικτά για να εξυπηρετήσουν τους φίλους της ομάδας μας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας. 
    ΑΥΡΙΟ Τετάρτη τα γραφεία θα είναι ανοικτά συνεχώς από τις 9 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ. 

    -ΤΟ αυριανό φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Α.Ο.Χανιά, θα αρχίσει στις 7 μ.μ. 
    Ο Μανώλης Βρέντζος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κλήρωση του πρωταθλήματος κάνοντας έκκληση στον κόσμο για βοήθεια.

    Παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας 
    Ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αποκάλυψε τι γίνεται με τις μεταγραφές των Μαρκ Γκουεί και Κένταλ Ουκάρ.

    Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αστέρα μιλώντας στο Νίκο Μαρκάκη αποκάλυψε ότι οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών και παράλληλα μίλησε για τις δύο περιπτώσεις, τι συμβαίνει ξεχωριστά.

    Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Α2 μπάσκετ είναι ο στόχος που έθεσαν από την πρώτη κιόλας προπόνηση της ομάδας διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου,τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά,ενδεικτικό της ανανεωμένης ομάδας που θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν  στον ΟΦΗ φέτος στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής. Αλέξης Τσακιρίδης,Ορέστης Ματενίδης, Δημήτρης Καραδολάμης, Μίλαν Ψάλτου, Κώστας Μπαλάφας, Ανδρέας Ξενάκης, Μάριος Σκαμνάκης και…προσεχώς ο νεαρός Μούρτος από τον Αρη,τον οποίο θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ΟΦΗ για να ολοκληρώσει τις φετινές μεταγραφες.
    Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010


    Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος της Β Εθνικής έχει ως εξής:
    ΤΗΝ Βέροια εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

    Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Νίκος Μαχλάςμετά το τέλος της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Β εθνικής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    ΟΙ καλές ομάδες κάνουν και τις καλές κληρώσεις. Όλα εξαρτώνται πρώτα από την δική μας ομάδα και την απόδοση που θα έχει. Για τα δεδομένα της Β εθνικής θα χαρακτήριζα θετική κλήρωση. Όμως αυτό δεν λέει τίποτε. Για μας όσο θα προχωράει το πρωτάθλημα ο κάθε αγώνας που θα έρχεται θα είναι πιο δύσκολος από τον προηγούμενο.

    Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ Κώστας Σταυρακάκης δήλωσε:

    Με προπόνηση που έκαναν σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο οι παίκτες του ΟΦΗ κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιάννη Χατζηνικολάου και των συνεργατών του, συνέχισαν την προετοιμασία τους. 
    Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωηση της φυσικής τους κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα. 
    Την φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Κατσικογιάννης που έρχεται ξανά στην Κρήτη.
    Παρακολουθειστε ζωντανα μεσα απο το OFI-Creta-News Blogspot την κληρωση της Β Εθνικης.

    Αμεση ανανεωση...
    Όπως σας ενημερώσαμε πριν απο λίγο , οι ποδοσφαιριστές Σοιλεδης και Νικλητσιωτης για την επομένη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με την φανέλα του ΟΦΗ.
    Μόλις τώρα ανακοινώθηκε η απόκτηση των 2 νεαρών και απο την ΠΑΕ ΟΦΗ
    Η ανακοίνωση είναι η εξης:
    Ο Σοιλεδης και ο Νικλητσιωτης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με την φανέλα του ΟΦΗ.
    Περισσότερα σε λίγο....
    Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε το Calcetto καθώς η ακαδημία ποδοσφαίρου έρχεται σε συγχώνευση με εκείνη του ΟΦΗ.

    Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Calcetto έρχεται σε συγχώνευση με την ακαδημία του ΟΦΗ. Είναι σημαντικό βήμα για τα παιδιά του Calcetto, που πλέον θα είναι υπό την …. αιγίδα του ΟΦΗ. Η έναρξη της νέας περιόδου είναι στις 30 του μήνα. 
    Πηγη: Athletic Radio
    Η Κλήρωση του πρωταθλήματος της B' Εθνικής (Μόνο τους αγώνες του ΟΦΗ) θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα απο το OFI-Creta-News blogspot!
    Μείνετε συντονισμένοι.....
    Η κλήρωση είναι στις 7 !

    Καυστικός μιλώντας με την γλώσσα της αλήθειας ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για όλους και για όλα.

    Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και επέρριψε ευθύνες σε όποιους καταστροφολόγουν για το μέλλον του ΟΦΗ. Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα παραμείνω μέχρι ο ΟΦΗ να γίνει ξανά μεγάλος».

    Αρχείο