Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010
Η ομάδα Νέων του ΟΦΗ έχασε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο από την αντίστοιχη ομάδα της Καλλιθέας με σκορ 3-4 (ημίχρονο 1-2).
Μετά από πάσα του Σκουτέλη στο 10 ο Καρδαμήτσης με σουτ έκανε το 1-0.
ΟΙ φιλοξενούμενοι στο 36 με τον Τάϊδο και στο 38 με τον Σπύρο μετέτρεψαν το 0-1 σε 1-2.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του Β ημιχρόνου πάλι ο Σπύρο εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και πέτυχε το 1-3
Στο 60 ο Καρδαμήτσης ανατράπηκε στη περιοχή το πέναλτι που κέρδισε εκτέλεσε ο Κολιακουδάκης κάνοντας το 2-3.
Στο 70 ο Τεγούσης σημείωσε το 2-4.

ΠΕΝΤΕ λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Σκουτέλη ο Καρδαμήτσης έπιασε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 90 μετά από πάσα του Σκουτέλη ο Βαγιωνάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-4.
ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Δαμιανάκης, Σημαιάκης, Σαμιώτης (46 Φανουράκης), Σκουτέλης, Ρουμελιώτης (49 Νύκταρης), Καρδαμήτσης, Κολιακουδάκης, Δουκιαντζάκης (60 Βαγιωνάκης).

-Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιώργος Καβουσανός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: Στο πρώτο 15λεπτο είχαμε πολύ καλή απόδοση και η ομάδα μας είχε κλασσικές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα τέρματα. Στη συνέχεια οι αντίπαλοι μας που έχουν παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας από μας, μας πίεσαν και εμείς δεν είχαμε σωστή αντίδραση. Τα λάθη που κάναμε έγιναν αιτία να δημιουργηθούν ευκαιρίες για τους αντιπάλους μας τις οποίες αξιοποίησαν. Η σημερινή εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με την απόδοση που είχε η ομάδα μας στα δύο πρώτα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο και θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε και άλλες ομάδες που θα έχουν παίκτες πιο μεγάλους σε ηλικία από αυτούς που έχει η δική μας ομάδα και είναι φυσικό ότι θα έχουμε μεγάλη πίεση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με στόχο να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο