Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010
Πριν καλά - καλά ανακοινωθεί η λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου έχει ξεκινήσει η ονοματολογία για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του ΟΦΗ!

Η απόφαση της λήξης της συνεργασίας με τον Χατζηνικολάου ανήκει κυρίως στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μαχλά. Σύμφωνο όμως ήταν και λο το Δ.Σ. της ομάδας.
Ποιός θα πάρει το τιμόνι της ομάδας και θα την οδηγήσει στην SuperLeague μέσα από τα περιπετειώδη μονοπάτια της Football League;;;
Τα ονόματα που ακούγονται αυτήν τη στιγμή είναι αυτά των Νίκου Αναστόπουλου (επικρατέστερος), του Μάκη Χάβου και του Αλέκου Αλεξανδρη...!

Νίκος Αναστόπουλος
Ο "μουστάκιας" είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο όνομα να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Είναι ένας προπονητής με ιδιόρυθμο χαρακτήρα, αλλά με πολλές εμπειρίες στην Β' Εθνική σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Είναι σίγουρο ότι έχει πολλές συμπάθειες, αλλά και πολλές αντιπάθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες απότελεί το φαβορί να είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ!

Μάκης Χάβος
Ο Χάβος είχε ακουστεί το καλοκαίρι για να αναλάβει την ομάδα, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε. Πέρυσι είχε κάτσει στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη στον ΠΑΟΚ.
Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το 1986 από τον Αχιλλέα Τριανδρίας και στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά σε Ολυμπιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίκαλα, Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ακράτητο, Εθνικό Αστέρα και Θρασύβουλο. Το 2005 ήταν η χρονιά, που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την προπονητική. Αρχικά, ως βοηθός του κ. Γεωργαμλή στον Εθνικό και την επόμενη σεζόν στον Παναιτωλικό. Κατόπιν, ανέλαβε το σκάουτινγκ της ΑΕΚ και το 2007 υπήρξε βοηθός του Νίκου Κωστένογλου στην ίδια ομάδα, με τον οποίο συνεργάστηκαν και στον Αστέρα Τρίπολης την σεζόν 2008 - 2009.

Αλέκος Αλεξανδρής
Ο Αλέκος Αλεξανδρής είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες, αλλά χωρίς πολλές πιθανότητες! Έχει θητεύσει ως προπονητής στην Κέρκυρα και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού..

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο