Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον Sentra 103,3 αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:



Για το πότε έκλεισε η συμφωνία με τον ΟΦΗ: 

"Χθες το βράδυ μου έγινε ένα τηλεφώνημα από τον Μαχλά και συμφωνήσαμε ότι θα πάω σήμερα να τακτοποιήσουμε τα υπόλοιπα".

Για το αν άκουσε τον Μαχλά προβληματισμένο για το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ:
"Δεν θα έλεγα ότι είναι προβληματισμένος. Ο ΟΦΗ κακά τα ψέματα είναι μια ομάδα που κακώς βρίσκεται στην Β' εθνική. Πιστεύω ότι η θέση του είναι στην Σούπερ Λίγκα. Φέτος είναι η χρονιά στην οποία πρέπει να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος θα έλεγα ότι είναι και μονόδρομος. Όλ' αυτά σαν άνθρωπο σε φέρνουν σε σημείο να σκέφτεσαι ότι αν δεν τα καταφέρουμε καταστραφήκαμε".
Για το λόγο που δεν έχει επιστρέψει ακόμα ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα και για τα σχέδια του: 

"Η Β' εθνική είναι δύσκολη κατηγορία και όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν τον ΟΦΗ. Σε βλέπουν με άλλο μάτι και σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Είναι γνωστό ότι στην Β' εθνική υπερισχύει η δύναμη από την τεχνική. Αν λοιπόν δεν συνειδητοποιήσεις ότι θα πρέπει να βάλεις τα πόδια σου στην φωτιά κι ότι θα πρέπει να ματώσεις περισσότερο δεν θα κερδίσεις κανένα παιχνίδι. Η εποχή της φανέλας, ή το ότι είμαι ΟΦΗ και έχω μεγάλη ιστορία σαν σύλλογος , έχει περάσει εδώ και χρόνια. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό. Αν μπορέσουμε και το καταλάβουμε αμέσως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν όμως μας πάρει χρόνο, τότε θα έχουμε θέμα. Από εκεί και πέρα θα ρίξουμε όλο το βάρος για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται".

Για το πως του φαίνεται που τον χαρακτηρίζουν προπονητής ειδικών αποστολών:

"Μπορεί να το έχει η μοίρα μου! Η δουλειά του προπονητή τα έχει αυτά. Άλλωστε σε όλες τις αποστολές που έχω πάει, δεν βρήκα ποτέ τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα. Πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Δυστυχώς αυτή είναι η δουλειά μας, και πάνω σε αυτό το πλάνο θα βαδίσουμε ακόμα μία φορά".
Για τις δυσκολίες, δεδομένου ότι δεν έχει αναλάβει την ομάδα από την αρχή της σεζόν:
"Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω είναι να μην αρχίσουμε τις δικαιολογίες. Για παράδειγμα να βρούμε χρόνο, ή να ζητήσουμε πίστωση χρόνου κλπ. Δυστυχώς όταν δεν είσαι από την αρχή στην ομάδα υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξεκινάμε από την Κυριακή και προχωράμε".


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο