Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010
Ήρθε λοιπόν η πολυπόθητη νίκη στη Φυλή. Πολλοί μπορεί να την θεωρούσαν αυτονόητη, δεν ήταν όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο Θρασύβουλος μπορεί να στερείται οπαδών, διαθέτει όμως μια πολύ καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα, “ποτισμένη” με την εμπειρία της κατηγορίας που θα βρίσκεται στα υψηλά πατώματα στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, αν δεν υποκύψει στα οικονομικά της προβλήματα, που ταλαιπωρούν όλες σχεδόν τις ομάδες της κατηγορίας.

Μια ματιά στα μέχρι τώρα αποτελέσματα της μπορεί να μας πείσει γι’ αυτό:
Βάσεις για την πρώτες θέσεις της  κατηγορίας,  έβαλε ο ΟΦΗ από την 3η κιόλας αγωνιστική της Β’ Εθνικής! Μ’ ένα εξαιρετικό β’ ημίχρονο, αλλά  και στις παρατάσεις, οι "ασπρόμαυροι", πέρασαν αλώβητοι απο την Λευκάδα, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, μετά από τέσσερις παρατάσεις !!!.
Ο ΟΦΗ παρουσίασε δύο πρόσωπα, αλλά κι έναν... κοινό παρονομαστή. Η άμυνά του ήταν η αρχή και το τέλος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο η επίθεση παρουσίασε σκαμπανεβάσματα.
-Το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου (κατάμεστο το κλειστό Λευκάδας), αιφνιδίασαν τον ΟΦΗ και προηγήθηκαν με 25-20. 


Στη σημασία των 3 βαθμών αλλά και στην ώθηση που έδωσε ο κόσμος του ΟΦΗ στάθηκε ο Ν.Αναστόπουλος στην συνένετυξη τύπου.



Ευχαριστημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών παρουσιάστηκε ο Ν. Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου, ο οποίος έπλεξε και εγκώμιο του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ν. Αναστόπουλος:

Το γκολ του Γιακούμπου ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 0-1 του Θρασύβουλου και έκανε το 5Χ5.



Ο ΟΦΗ έκανε το χρέος του και επικράτησε με 0-1 του Θρασύβουλου. Οι παίκτες του Αναστόπουλου χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση πέρασαν από μια έδρα που τα τελευταία χρόνια έχουν μια πολύ καλή παράδοση.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχασαν καλή ευκαιρία στο 15΄όταν το σουτ του Παληγεώργου πέρασε κόρνερ και έδειξαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Ο ΟΦΗ στην πρώτη του αξιόλογη φάση στα καρέ των αντιπάλων ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Γιακούμπου με ένα γκολ ποίημα που θύμησε κάτι από το γκολ του Μιραλάς στο χθεσινό ντέρμπι έδωσε τον προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση η ομάδα Νέων του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Θρασύβουλου, στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων (Κ20) της Football League με σκορ 2-0.
Ο Θρασύβουλος έπαιξε όλο το Β΄ ημίχρονο με 9 παίκτες λόγω αποβολής 2 παικτών του, γεγονός που δεν αξιοποίησε η ομάδα του ΟΦΗ.
Ευκαιρίες από τον ΟΦΗ έχασαν οι Καρδαμίτση (29΄), Κολλιακουδάκη (53΄), Σκουτέλη (23΄ και 64΄) και Μανωλάκη (σουτ στο δοκάρι με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 84΄).
Τα γκολ του Θρασύβουλου πέτυχαν οι Γεωργιάδης (56΄) και Σερέπας (68΄).

Φορτσάτος και έτοιμος για την 5η σερί νίκη ο ΟΦΗ παίζει με 12 παίκτες στην Φυλή για να περάσει νικηφόρα και από τον Θρασύβουλο.


Εξάλλου η κατάσταση τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη έπειτα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ωστόσο επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, στον ΟΦΗ δεν σταματούν και σκέφτονται πως θα κατακτήσουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης Αγωνιστικής της FOOTBALL LEAGUE είναι:
Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010
Mεγάλη πίστη πως θα επιστρέψει από την Φυλή με τους τρεις βαθμούς της νίκης υπάρχει στην ομάδα του ΟΦΗ.

Είκοσι ένα παίκτες επέλεξε για την αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Στην αποστολή έχουν περιληφθεί οι παρακάτω παίκτες:
Είκοσι ένα παίκτες επέλεξε για την αποστολή ο κ. Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Θρασύβουλο.
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. Επίσης ο κ. Αναστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στις στημένες φάσεις.
Στην αποστολή έχουν περιληφθεί οι παρακάτω παίκτες: Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Μονιάκης, Μπερτίν, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ουκάρ, Κιάσος, Μανούσος, Καρακατσάνης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης.
Από το Conn-x με διαιτητή το κ. Μανιάτη
Οι Σύνδεσμοι Snakes Heraklion Club και Κρήτες - Θοδωρής Παπαδόπουλος διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Το κόστος της εκδρομής είναι 50 ευρώ. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των Συνδέσμων.


Εγγραφές μέχρι σήμερα στις 2 το μεσημέρι
Την προσεχή Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για την συνεργασία του τμήματος στίβου του ΟΦΗ με την VODAFONE.Παρόντες θα είναι στελέχη της εταιρείας και μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες που αφορούν στην συνεργασία των δυο πλευρών.H VODAFONE αποτελεί τον βασικό χορηγό του τμήματος στίβου του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, έχοντας αποδείξει έμπρακτα και με την κίνηση της αυτή, την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στον αθλητισμό του τόπου.
Πλέον με ένα κουμπί μπορείτε να μην χάνετε ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ του ΟΦΗ ΜΑΣ.
Στην ιστοσελίδα μας λειτουργεί πλέον μια καινούργια καινοτομία όπου μπορείτε να γραφτείτε με το email σας και να σας έρχονται αυτόματα ΟΛΑ τα νέα του ΟΦΗ στο email σας.....και έτσι δεν θα χάνετε ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ.
Η εφαρμογή βρίσκετε ψηλά δεξιά στην ιστοσελίδα μας.
Αν έχετε πρόβλημα και δεν μπορείτε να γραφτείτε απλά αφήστε σχόλιο σ'αυτο το άρθρο και εμείς θα σας απαντήσουμε.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010
Δύσκολη αποστολή στην Λευκάδα με την τοπική ομάδα της Δόξας, έχει το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής ο ΟΦΗ.Να σημειωθεί ότι κι δυο ομάδες, έχουν σημειώσει από δυο νίκες, και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Β.Βλάχος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μάριο Σκαμνάκη που έχει ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.
Για το παιχνίδι της Κυριακής, ο Σάκης Παναγάκης δήλωσε:

Για την τρίτη σερί νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην Λευκάδα απέναντι στην τοπική Δόξα.



Η κυριακάτικη αναμέτρηση με την ομάδα του Ιουνίου είναι η πρώτη δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου καθώς η Δόξα είναι μια από τις διεκδικήτριες της ανόδου στην Α2. 

Η διοίκηση του ΟΦΗ φροντίζει να επιβραβεύει τους παίκτες και ο Αναστόπουλος να τους εμψυχώνει εν όψει Φυλής.



Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Μαχλάς φρόντισε να δείξει ότι είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές από την αρχή του καλοκαιριού, έτσι και τώρα 48 ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο πήραν την καλύτερη... ένεση.
Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ανήκει στο παρελθόν. Ο ΟΦΗ έχασε και αποκλείστηκε. Δεν υπάρχει πλέον κανένα ματς για το κύπελλο Ελλάδας που να μπορεί να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου.

Μετά το παιχνίδι της Τρίτης και όσα είπε ο Αναστόπουλος για «παιχνίδι-κλειδί» την Κυριακή, η Φυλή τον περιμένει.

Ποια Φυλή; Η δική του.
Αποκλειστικά σε ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε στο αθλητικό κέντρο κάτω από τις οδηγίες του κ. Νίκου Αναστόπουλου και των συνεργατών του. 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη κυκλοφορία της μπάλας, στη γρήγορη κίνηση και σε θέματα τακτικής. 
ΟΙ τερματοφύλακες έκαναν ατομική προπόνηση με το κ. Κώστα Χανιωτάκη. 
-ΤΟ πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους γνωστούς τραυματίες. 
-Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:15. 
Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης ο κ. Αναστόπουλος θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή. 
-Η αποστολή της ομάδας μας αύριο στις 17:30 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. και η παιδοψυχολόγος ψυχολόγος της, Ελένη Καρτσωνάκη , διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 17:30 , την 1η Συνάντηση για τη σεζόν 2010-2011 τηςΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ με θέμα :
«Γονεïκή υπερπροστασία : ο δρόμος για μία εξαρτημένη συμπεριφορά του παιδιού». Πώς η υπερβολική-υπέρμετρη προστασία των γονέων μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη αυτονομίας και σε παθητική συμπεριφορά τα παιδιά στο σχολείο, στο σπίτι, στα σπορ;
Με αφορμή τις συναντήσεις αυτές ο τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής κ. Τιτομιχελάκης Λεωνίδας τόνισε: «
Οι Σύνδεσμοι Snakes Heraklion Club και Κρήτες - Θοδωρής Παπαδόπουλος διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Το κόστος της εκδρομής ειναι 50 ευρώ. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των Συνδέσμων.

Την άποψη ότι ο ΟΦΗ είναι φέτος πιο έμπειρος και καλύτερος από πέρυσι εξέφρασε ο Γιώργος Μανούσος.



Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Γιακούποβιτς.

Μιλώντας τόνισε ότι «πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά να κερδίσει η ομάδα. Αν πετύχουμε το γκολ, μακάρι να το βάλει και ο προπονητής από τον πάγκο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Μανούσου :
Το αναλυτικό πρόγραμμα της 8ης Αγωνιστικής του της FOOTBALL LEAGUE είναι:
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010
ΑΣΚΗΣΕΙΣ με μπάλα και ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα που εκτέλεσαν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ κάτω από τις οδηγίες του κ. Νίκου Αναστόπουλου και των συνεργατών του. 
ΟΙ παίκτες του ΟΦΗ αρχικά έκαναν ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής. 
Το τελευταίο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε δίτερμα. 
-Ο Μηνάς Πίτσος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. 
-Ατομική προπόνηση έκαναν με το κ. Χανιωτάκη οι τερματοφύλακες. 
-ΜΕ δύο προπονήσεις που θα γίνουν αύριο στις 4 μ.μ. και το Σάββατο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Θρασύβουλο. 
Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την "αρρώστια" του ΟΦΗ αλλά και για την υπόθεση με την Καλλιθέα.
ΤΗΝ ερχόμενη Τρίτη το πρωί θα χειρουργηθεί από το γιατρό κ. Γιώργο Στεφανουδάκη ο Κώστας Σταυρακάκης.
Ο παίκτης της ομάδας μας έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο, πρόβλημα που κληρονόμησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β.

Σημαντική βελτίωση ο Ρόβας
ΠΟΛΥ καλή εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του Β. Ρόβα. Ο παίκτης της ομάδας μας έχει χειρουργηθεί στο τένοντα.
Ήδη έχει ξεκινήσει και εκτελεί πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις σε τραμπολίνο, τρέξιμο, ασκήσεις ισορροπίας και διάδρομο.
ΘΑ ακολουθήσει η δεύτερη φάση που περιλαμβάνει ταχύτητες, ανοίγματα, ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.|
Η Β φάση έχει διάρκεια 45 ημέρες.
Στη συνέχεια για 4 εβδομάδες θα μπει σε πρόγραμμα με μεγάλες επιβαρύνσεις.
Την περασμένη εβδομάδα(Δευτέρα) κάθισα στο CONN-X να δω το ντέρμπι της Β’ Εθνικής Γιάννενα-Παναιτωλικός, για να έχω μια εικόνα από δυο ομάδες που δίκαια και άδικα εμφανίζονται ως βασικοί αντίπαλοι του ΟΦΗ για την άνοδο. Δίκαια γιατί ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι σίγουρα μια ποιοτική ομάδα, με υψηλά στάνταρ ποιότητας και παίκτες με μεγάλες εμπειρίες στην Σουπερ Λιγκ (Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Σκουφάλης κ.λ.π.). Και άδικα γιατί ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι αυτό όχι μόνο δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική του θέση, αλλά προκαλεί μάλλον εντύπωση το πως η ομάδα αυτή έχει κάνει τόσο καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πινάκα.
Οι Σύνδεσμοι Snakes Heraklion Club και Κρήτες - Θοδωρής Παπαδόπουλος διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Το κόστος της εκδρομής ειναι 50 ευρώ. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των Συνδέσμων.

Ο Κώστας Σταυρακάκης είναι το τρίτο φετινό θύμα του φετινού ΟΦΗ καθώς υπέστη ρήξη χιαστών μένοντας εκτός για 5 μήνες.


Ο 32χρονος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου μόλις στο 22ο λεπτό και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για εκείνον. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις ο "Σταύρα" υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για πέντε με έξι μήνες.
Σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών αφιερώθηκε η προπόνηση που έκαναν σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο. 
Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. 
-ΟΙ ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν πάνω από 60 λεπτά στο χθεσινό ματς έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. 
-Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 16:00. 
-Αύριο στις 15:00 στο γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στα Καμίνια ο κ. Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010
Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ χθες, την 26/10/2010 κατέθεσε Ένσταση κατά του κύρους του αγώνος της 23/10/2010 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League, μετά την Καταγγελία – Υπεύθυνη Δήλωση που κατέθεσε η Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ στις 25/10/2010 κατά του επαγγελματία προπονητή Αναστόπουλου Νικόλαου, προπονητή της ΠΑΕ ΟΦΗ, διότι κατά το χρόνο διεξαγωγής του επίδικου αγώνα την 23/10/2010 ο προπονητής Αναστόπουλος Νικόλαος δεν είχε εξοφλήσει το επιδικασθέν ποσό προς την ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, με αποτέλεσμα να είναι τιμωρημένος, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 121/05-10-2010 απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου και να μην έχει το δικαίωμα να παρευρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου για λογαριασμό της ομάδας στην οποία δραστηριοποιείται ως προπονητής (ΠΑΕ ΟΦΗ), με οιαδήποτε ιδιότητα, πολύ δε περισσότερο ασκών τα καθήκοντα του προπονητή, ιδιότητα ένεκα της οποίας είχε τιμωρηθεί.
www.levadiakos.gr
Το OFI-Creta-News.gr στις εκλογές θα ψηφίσει όσους βοήθησαν έμπρακτα της αγαπημένη μας ομάδα...
Παρακάτω θα μπορείτε να δειτε τους υποψήφιους που σας προτείνουμε αποκλειστικά και μόνο με το κριτήριο "ποιοι έχουν βοηθήσει τον ΟΦΗ μας?"


Δείτε τους Υποψήφιους που στηρίζουμε.....
Στις δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα, ξεκίνησε πρώτος ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β. κ. Σάκης Τσιώλης ο οποίος ανέφερε:
"Πριν μιλήσω για το παιχνίδι πρέπει να ομολογήσω ότι επιστρέφοντας στο γήπεδο του ΟΦΗ έχω ευχάριστα συναισθήματα, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές εδώ. Ήταν ένα ματς με ένταση και πάθος. Έγινε ανοικτό παιχνίδι. Πέρα από κάποια συναισθήματα νομίζω ότι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο είχαν την ευκαιρία
Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου ο κ. Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του βγήκαν στο γήπεδο και έκαναν προπόνηση στους παίκτες που δεν είχαν αγωνισθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β.
Η προπόνηση αφιερώθηκε αποκλειστικά σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.
Η προετοιμασία των παικτών της ομάδας μας για το επόμενο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, θα συνεχισθεί με νέα προπόνηση που θα γίνει στις 10:00 σήμερα στο αθλητικό κέντρο.
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στην παράταση με 0-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά από πέναλντι που καταλόγισε ο διαιτητής Παμπορίδης υπέρ της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου στο τέλος του πρωτου ημιχρόνου της παράτασης!

Ο ΟΦΗ με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του προσπάθησε, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρι είχε πάθος και κέρδισε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο σε άλλα παιχνίδια! Τώρα το μυαλό του Νίκου Αναστόπουλου και των παικτών είναι στο πρωτάθλημα και στον επόμενο πολύ δύσκολη αποστολή στην Φυλή που θα γίνει "ασπρόμαυρη" με τον Θρασύβουλο! Εξάλλου μετά τον αγώνα χαρακτηριστικό είναι ότι ακολούθησε προπόνηση! Ο δρόμος είναι μακρύς...!

Δείτε σε Video τις καλύτερες φάσεις και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Βόλου...

Ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι τέλους όμως η ατυχία και η κόπωση του στέρησαν την πρόκριση με τους Βολιώτες να κερδίζουν 1-0.


Μέτριο ήταν το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να δείχνουν επηρεασμένες από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο αλλά και από το γεγονός πως πολλοί από τους παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίζονταν μαζί για πρώτη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν στο 7΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τον Καπετάνο, ο ίδιος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μικρή υπεροχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 16΄έχασαν νέα ευκαιρία όταν το σουτ του Φρονζιπόνε, ο Βεζυρίδης έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε.
Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Φυλής στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής θα γίνει ο αγώνας Θρασύβουλος-ΟΦΗ.
ΤΟ παιχνίδι θα μεταδοθεί απ'ευθείας από το συνδρομητικό κανάλι Conn-x TV.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ έχει επαινέσει την άριστη συμπεριφορά που έχει δείξει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας στους μέχρι σήμερα εντός και εκτός έδρας αγώνες που έχει δώσει.
Είναι η σωστή νοοτροπία που επιβάλλεται να δείχνει ο φίλαθλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.
Η ενέργεια που έγινε χθες σε βάρος του κ Α.Μπέου από μια πολύ μικρή ομάδα νεαρών που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι, είναι αντίθετη με τις αρχές και τη φιλοσοφία που έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές.
Τη νίκη-πρόκριση από παίκτες και Αναστόπουλο ζήτησαν 100 φίλαθλοι του ΟΦΗ που επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο.

ΟΛΟΙ οι παίκτες είναι στη διάθεση του κ. Νίκου Αναστόπουλου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 4 ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011. 
Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε σήμερα στη διάρκεια της προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο και με την οποία οι παίκτες της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού αγώνα που θα αρχίσει στις 5 μ.μ. 
Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. 
Ο κ. Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή 22 παίκτες, οι οποίοι είναι: 
Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Μπερτίν, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσος, Μανούσος, Καρακατσάνης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν. 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια 
Στο παιχνίδι που έδωσε ο ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό ο Μανόλης Μονιάκης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ο Μονιάκης θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί στον αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας με τη Δόξα Δράμας.

Αν δεν πετύχει γκολ ο Γιακούμπου θα σκοράρει ο Γκουεΐ.Αν δεν το βάλει ο ένας,θα το βάλει ο άλλος.Το σίγουρο είναι ότι σκοράρουν.


Οι δύο Αφρικανοί επιθετικοί αποδεικνύονται λίρα εκατό μέχρι τώρα, αποτελώντας ένα σούπερ δίδυμο στην γραμμή κρούσης του ΟΦΗ. 

Στον ΟΦΗ δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια και στην ομάδα πάνε για τη νίκη κόντρα στον Ολ. Βόλου. Δεν προπονήθηκε ο Γιακούμπου.



Γκανέζος μεσοεπιθετικός δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός βασικού σχήματος στο παιχνίδι με τους Βολιώτες.
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο στόχος είναι ένας και δεν αλλάζει. Η άνοδος. Όμως στον ΟΦΗ έχουν ανεξόφλητα γραμμάτια από πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου.



Εξάλλου, το μεγαλύτερο μέρος της... περσινής ομάδας δεν έχει αλλάξει οπότε κατά συνέπεια το παιχνίδι με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω και όλων όσων συνέβησαν στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Με πολλά προβλήματα και αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί αύριο απέναντι στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός Βόλου.



Το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη, είναι στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό Βόλου
Οι Σύνδεσμοι Snakes Heraklion Club και Κρήτες - Θοδωρής Παπαδόπουλος διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Το κόστος της εκδρομής ειναι 50 ευρώ. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των Συνδέσμων.
Άτυχη στάθηκε η ομάδα Νέων του ΟΦΗ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη του Λεβαδειακού, στα πλαίσια του πρωταθλήματως Νέων της Football League .
ΟΙ παίκτες του ΟΦΗ είχαν την υπεροχή και πολλές ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν.
ΜΕΤΑ από πάσα του Κολιακουδάκη στο 14 ο Σκουτέλης σημείωσε το 1-0.
Στην επόμενη φάση ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο Νύκταρης Ν. εκτέλεσε φάουλ στο 54΄ και πέτυχε το 2-1.
ΠΕΝΤΕ λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα έγινε το 2-2.
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010
Στο κατάμεστο ΔΑΚ Μακροχωρίου ο ΟΦΗ πήρε μια σημαντική νίκη απο τον Φίλιπο Βέροιας και έτσι σημείωσαν την δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.
-Σε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι, οι παίκτες του Β.Βλάχου έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους ,παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με ένα σερί 7-0.Σε εκείνο το σημείο ο ΟΦΗ χαλάρωσε λίγο, κι οι γηπεδούχοι "ροκάνιζαν την διαφορά" (14-20 στο 10' ) με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί σε 28-28.Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΟΦΗ "σοβαρεύτηκε"
Ημερομηνία                    Ομάδες                          Αποτέλεσμα
23/10/2010 ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ                         1 - 0

23/10/2010 ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ                         2 - 4
23/10/2010 ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ                 2 - 0
23/10/2010 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1 - 1
24/10/2010 ΙΩΝΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ                         3 - 0
24/10/2010 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ                 0 - 0
24/10/2010 ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ       1 - 2
24/10/2010 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ                         0 - 1
24/10/2010 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ         1 - 1
Τρίτη 26 Οκτωβρίου....
ΟΦΗ - Ολυμπιακός Βόλου...
Ένα απλό match Κυπέλλου Ελλάδος Η μια πραγματική ΜΆΧΗ??
Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα , ο μουστάκιας κλείνει τον άρχοντα του Βόλου στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ , και είναι έτοιμος να τον ποτίσει δηλητήριο με πολλά γκολ .
ΟΦΗ - Ολυμπιακός Βόλου...
Πάρε τώρα το δικό σου Εισιτήριο , για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος και ζήσε το παιχνίδι από κοντά...
ΟΦΗ - Η ομάδα της καρδίας ΜΑΣ - Η Ομάδα της Κρήτης.


7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-2
Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 1-3
Ιωνικός-Ηλιούπολη 0-0
Εθνικός Αστέρας-Θρασύβουλος 1-0
Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας Αναβλήθηκε
Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας 4-2
Εθνικός-Διαγόρας 5-2
Πανθρακικός-Τρίκαλα 3-0
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννενα 2-1




Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Σε ασκήσεις με μπάλα αφιερώθηκε η προπόνηση που έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο. 
Στόχος της τεχνικής ηγεσίας ήταν η γρήγορη κίνηση. 
ΟΙ παίκτες που αγωνίσθηκαν πάνω από 60 λεπτά στο χθεσινό ματς ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις για χαλάρωμα και μασάζ. 
-ΟΙ Πίτσος, Περογαμβράκης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. 
-Ο κ. Νίκος Αναστόπουλος έχει καλέσει όλους τους παίκτες αύριο στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό Βόλου, π αιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011. 
Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης ο κ. Αναστόπουλος θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή.

Η άνοδος αποτελεί τον πρώτο στόχο για τον ΟΦΗ, ωστόσο στην ομάδα επιθυμούν και την διάκριση μέσω του κυπέλλου.



Το παιχνίδι με τον Λεβαδεικό ανοίκει στο παρελθόν για τονΟΦΗ ο οποίος έκανε το καθήκον και σκέφτεται πλέον τον αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η άνοδος αποτελεί τον μοναδικό στόχο-αυτοσκοπό, ωστόσο στην ομάδα δεν αφήνουν σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο. 

Δίχως να αντιμετωπίσει δυσκολίες, ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από την Βέροια κερδίζοντας τον Φίλιππο με 78-67.



Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου επέβαλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης φτάνοντας στην δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. 
Ο ΟΦΗ κέρδισε και τον Λεβαδειακο , κάνει το αυτονόητο και προχωράει....
Δείτε παρακάτω μερικά βιντεακια απ' το παιχνίδι.

Τον προβληματισμό του για την έλλειψη πληροφοριών για τον Φίλιππο Βέροιας εξέφρασε ο Βαγγέλης Βλάχος.



Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλο αγώνα, δεύτερου την φετινή περίοδο.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει τον φίλαθλο κόσμο γιατί σ' ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι έδειξε άριστη συμπεριφορά. 
Ο κόσμος του ΟΦΗ με την παραδειγματική συμπεριφορά που δείχνει δημιουργεί την δική του ξεχωριστή παράδοση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. 
ΟΛΟΙ μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για την διάκριση του ΟΦΗ με την ίδια σωστή νοοτροπία.
ΓΙΑ το πρωτάθλημα Νέων Κ20 της Football League ΟΠΑΠ ο ΟΦΗ αύριο στις 12 στο γήπεδο του Βενεράτου θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό. 
Διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Κώστας Γαρεφαλάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαρεφαλάκη Ευστάθιο και Δασκαλάκη Μιχάλη από το Ηράκλειο. 
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο κ. Πνευματικάκης Μανόλης (Ηράκλειο).
Προπόνηση για όλους τους παίκτες έχει προγραμματίσει αύριο στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο ο κ. Νίκος Αναστόπουλος. 
ME προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες του της ομάδας μας, το πρωί της Δευτέρας θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. 
Ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης γίνεται στα πλαίσια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011. 

Διαιτητής ο κ. Παμπορίδης 
Τον αγώνα που θα γίνει την προσεχή Τρίτη στις 5 μ.μ. μεταξύ ΟΦΗ-Ολυμπιακού Βόλου θα διευθύνει ο κ. Παμπορίδης Βασίλης (Κιλκίς). Βοηθοί του ορίσθηκαν οι κ.κ. Δημόπουλος Νικόλαος (Μακεδονίας) και Γεωργαράκος Νικόλαος (Αθηνών). 
Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Γαβρίλης Παναγιώτης (Αθηνών). 
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο κ. Γιανναδάκης Μανόλης (Λασίθι).
Με ένα τέρμα που σημείωσε ο Γιακούμπου στο 28 ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια το Λεβαδειακό με σκορ 1-0.
Ο ΟΦΗ εκτός από το τέρμα που σημείωσε είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκουέϊ εκτέλεσε άουτ πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος.
Στο 38 ο Σερτζίνιο εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κουτσιαύτης με βοηθούς τους κ.κ. Ντάλα και Τσολάκη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Παπαπέτρου (Αθήνας).
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος (77 Κιάσος), Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Αγρίτης (85 Λιαπάκης), Ζορμπάς (68 Σταυρακάκης), Γκουέϊ, Γιακούμπου.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Μαχαίρας, Dias Ribeiro Sergio (78 Μουρατίδης), Zaxaria , Napoleoni , Μπάρκογλου (66 Everton), Ταραλίδης (62 Τάσιτς).

-Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε:
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ζορμπάς, Γιακούμπου, Γκουεί, Αγρίτης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Μαχαίρας, Σερτζίνιο, Ταραλίδης, Ζαχάρια, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι.

Το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνεται μόλις στις 3 το μεσημέρι, έχει υποχρεώσει αρκετό κόσμο να φτάνει μαζικά στο γήπεδο λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Το ζητούμενο είναι ένα στο ματς με τον Λεβαδειακό: Η κατάκτηση των τριών βαθμών και η παραμονή στις πρώτες θέσεις.



Μέσα σε άριστο κλίμα απόρροια των καλών εμφανίσεων αλλά και των αισιόδοξων μηνυμάτων που στέλνει η ομάδα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στις 3 το μεσημέρι  με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. 
Σαν τρελοί....έψαχναν από χθες, εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό περίπου 15 Ολλανδοί τουρίστες που παραθερίζουν στο Καλαμάκι. Οι άνθρωποι έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βρουν ένα μαγικό χαρτάκι..Δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν την αγαπημένη τους ομάδα κι έτσι σήμερα, με τη βοήθεια του...συννεφιασμένου καιρού, δεν θα πάνε για μπάνιο αλλά για..μπάλα! Φαίνεται ότι η εποχή που ήταν ο Νίκος Μαχλάς στην Ολλανδία τους έχει μείνει αξέχαστη!
Το OFI-Creta-News.gr στηρίζει τον Μύρων Κανάκη - Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Περιφέρειας Χερσονήσου. Διαβάστε παρακάτω λίγα λόγια για τον Μύρων Κανάκη και δείτε και ένα σχετικό βίντεο για την πόλη της Χερσονήσου


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
Μύρων Γ.Κανάκης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος



Όπως σας είχαμε ενημερώσει μετα απο επικοινωνία που είχαμε οι ίδιοι με τον Zdravko Popovic, ο παίκτης θα βρισκεται εκτός αγωνιστικών χώρων για πολλές μέρες και δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του Λεβαδειακού που ήρθε στο Ηράκλειο. Παρ' ολα αυτά το site του Λεβαδειακού (www.levadiakos.gr) τον εμφανίζει να ειναι στο Ηράκλειο με την αποστολή ενώ και όλη την εβδομάδα στα δελτία τύπου της ΠΑΕ της Λιβαδειας δεν έχει αναφερθεί ο τραυματισμός του....Για ποιο λόγο ολα αυτά;;
A.Π.
Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ-VODAFONE, πιστό στις θέσεις του για προτεραιότητα στην ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες, διοργάνωσε με την πολυτιμη  συμβολή του Δ.Α.Ο.Η. τον οποίο ευχαριστεί από καρδιάς, τους 6ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Νεότητας, το Σάββατο 16/10/2010 στο Παγκρήτιο Στάδιο.Οι αγώνες είχαν μεγάλη επιτυχία, με αξιόλογες επιδόσεις και μεγάλη συμμετοχή. Το «νέο αίμα» του κλασσικού αθλητισμού της Κρήτης (πάνω από 300 παιδιά) ήταν εκεί.Στα πλαίσια της προτεραιότητας μας αυτής, το τμήμα στίβου του ΟΦΗ -VODAFONE θα συμμετάσχει με 14 αθλητές και 3 προπονητές στους Αγώνες Νεότητας  που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου το Σάββατο 23/10/2010 μεταξύ των συλλόγων:
Την περασμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων κολύμβησης  του ΟΦΗ σε   μεγάλη πισίνα καθώς και η ακαδημία του πόλο του συλλογου. Το ωράριο προπονήσεων παραμένει το ίδιο με την περσινή χρονιά. Οι προπονήσεις στην μικρή πισίνα θα ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.Πληροφορίες και εγγραφές  στα γραφεία του Ο.Φ.Η.   στο   κολυμβητήριο  Λίντο  από 15.00 – 21.00    τηλ.   2810 260.668.
Τη δεύτερη νίκη του στο πρωταθλημα της Β’Εθνικής θα επιδιώξει το μπάσκετ του ΟΦΗ, το οποίο την Κυριακή αγωνίζεται στην Βέροια με τον τοπικό Φίλιππο. Αναφερόμενος στην αναμετρηση,ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος,επισημαινει πως «γνωρίζουμε λιγα πραγματα για τον αντιπαλο και αυτο μας προβληματίζει. Απο τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει είναι μια ομαδα που στηρίζεται στην εδρα της.Ανεβηκε την τελευταία στιγμή στην κατηγορία και διαθέτει καποιους εμπειρους παικτες.Για μας τα πραγματα είναι απλά.Αυτα τα παιχνίδια πρεπει τα καθαρίζουμε δείχνοντας χαρακτήρα» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ,ο οποίος όλη την εβδομαδα δουλεψε αρκετα στο κομματι της αμυνας,περιμενοντας καλυτερη εικόνα απο τους παικτες του στο θεμα αυτο,σε σχεση με την εικόνα που εδειξαν στο παιχνίδι με την Καλαμαριά.Αγωνιστικά ο Βαγγελης Βλάχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβληματα.

Ο Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του και κατεβάζει τον ΟΦΗ για το τρίποντο.


Στην αποστολή του για την αναμέτρηση με τονΛεβαδειακό, ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε 22 ποδοσφαιριστές - δηλαδή όλους όσους είχε στην διάθεση του για το παιχνίδι του "Γεντί Κουλέ". 

Αρχείο