Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010


Την δεύτερη σερί νίκη του, με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο, πέτυχε ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε 2-0 του Διαγόρα στο «Γεντί Κουλέ» και έπιασε προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας τον ΠΑΣ Γιάννινα, με 10 βαθμούς.



Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και μοιραία ηττήθηκε, μένοντας στους 7 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 15άλεπτο του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας τους νησιώτες. Οι προσπάθειες των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, με τον Διαγόρα να ισορροπεί σταδιακά την αναμέτρηση.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με την συμπλήρωση εννέα λεπτών κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 54', ο Ουκάρ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάση και έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κλέίδωσε ουσιαστικά το τρίποντο 15 λεπτά αργότερα. Στο 69', ο Αγρίτης έκανε το σουτ, ο Γκουέι μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έσπρωξε στα δίχτυα του Ταμπάση, διπλασιάζοντας τα τέρματα των Κρητικών.

Στην συνέχεια, οι Κρητικοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και διατηρούσαν χωρίς προβλήματα το υπέρ τους 2-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την συμπλήρωση των 90', με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει την δεύτερη σερί του νίκη στην Football League, με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο και να πιάνει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην δεύτερη θέση του πίνακα, με 10 βαθμούς.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Λιαπάκης (46' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (83' Βερόν), Ουκάρ, Αγρίτης (81' Μπούρμπος), Γιακούμπου, Γκουέι.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης (67' Γεωργίου), Ζουρούδης, Πουλόπουλος, Ζλάτκοβιτς (77' Σκόνδρας), Ρέγες, Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Αγκιρίμπα.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Football League:

Κυριακή (16.00)

Πανθρακικός - Ιωνικός

Παναιτωλικός - Θρασύβουλος

Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός

Βέροια - Αγροτικός Αστέρας

Εθνικός Αστέρας - Τρίκαλα

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηλιούπολη

Δευτέρα

16:00 Καλλιθέα - Εθνικός

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός

Πηγη: Cretalive.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο