Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010
Μπορεί η χθεσινή μέρα να ήταν και για τον Νίκο Μαχλά άκρως ιδιαίτερη συγκυριακά, καθότι μέσω του συνδυασμού του Γιάννη Κουράκη διεκδίκησε την ψήφο των Ηρακλειωτών για τον δήμο, ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ.
Αλλωστε, αύριο είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής των Κρητικών στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την περιβόητη υπόθεση της οφειλής του Νίκου Αναστόπουλου στην Καλλιθέα. Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει πυρετό διαβουλεύσεων με το νομικό επιτελείο για τις τελευταίες λεπτομέρειες της γραμμής που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Ο ΟΦΗ ζητά να του γίνει γνωστό αν υπήρχε απόφαση σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν να καθίσει ο «Αναστό» στον πάγκο στο ματς με τον Λεβαδειακό. Οι «μελανόλευκοι» θα υποστηρίξουν ότι ουδέν επίσημο έγγραφο έχει σταλεί από την ΕΠΟ, παρά μόνο ένα χαρτί από την ΠΑΕ Καλλιθέα.


Θυμίζουμε ότι πέραν της εν λόγω δικαστικής μάχης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάρχει και μία ακόμη. Και αφορά φυσικά την ένσταση την οποία έχει κάνει ο Λεβαδειακός κατά του κύρους τού μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία εκδίκασης της ένστασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.
ΛΙΓΚΑ
Την επικύρωση "επιστροφής" της κρατικής τηλεόρασης στα δρώμενα της Football League αναμένεται να επικυρώσει μέσα στην εβδομάδα το προεδρείο της Λίγκας. Ακολούθως θα ανακοινωθούν και τα πρώτα παιχνίδια που θα μεταδώσει η ΕΤ 3. O ΟΦΗ λόγω και της απόφασης σχετικά με τις λαοφιλείς ομάδες, αναμένεται να πάρει 200.000-300.000 ευρώ απο αυτήν την συμφωνία.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο