Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010
Για δεύτερη φορά στην σαιζόν, ο Κένταλ Ουκάρ έσπασε τα κοντέρ. Ξεκίνησε τρέξιμο και δεν αποκλείεται να παίξει με την Δόξα.



Για δεύτερη φορά την φετινή σαιζόν ο Γάλλος μέσος καταρρίπτει κάθε ρεκόρ επιστρέφοντας στο γήπεδο νωρίτερα από τις πρώτες εκτιμήσεις.

Ο 29χρονος ξεκίνησε τρέξιμο το μεσημέρι της Δευτέρας και δεν αποκλείεται ακόμα και να αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο την Δόξα Δράμας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες όπου θα φανεί η πορεία της κατάστασης του και αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουκάρ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο όταν σε μια φάση δέχτηκε ένα χτύπημα στο δεξί γόνατο. Ο μέσος του ΟΦΗ δέχτηκε το χτύπημα στον μηνίσκο με τις πρώτες εκτιμήσεις, τότε, να έκαναν λόγο για 10ημερη αποχή του από τις προπονήσεις.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κένταλ Ουκάρ, για ακόμα μια φορά δείχνει ότι είναι... "ταύρος" αφού και στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου αν και είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου με την Χερσόνησο, τελικά επέστρεψε πολύ νωρίτερα από ότι έκαναν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις.

athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο