Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010
ΟΦΗ και Αιγάλεω, διασταυρώνουν φέτος "ξανά τα ξίφη τους", σε διαφορετική κατηγορία αυτή την φορά.Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε αντίπαλος του ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Α2, όπου οι Κρητικοί σημείωσαν την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην κατηγορία.
Στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων υπάρχει κι άλλο ένα κοινό σημείο.Στο Αιγάλεω αγωνίζεται ένας παίκτης που πέρυσι φορούσε την "ασπρόμαυρη φανέλα".
Ο λόγος για τον Α.Συριστατίδη, που όμως οι φίλοι του ΟΦΗ δεν θα τον δουν.Αιτία ένας σπάνιος τραυματισμός που αντιμετωπίζει, (θλάση ανάμεσα στο γαστροκνήμιο και στο υποκνημίδιο), τον οποίο ταλαιπωρεί.
Για το παιχνίδι της Τετάρτης ο Β.Βλάχος ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα αφού και ο Μάριος Σκαμνάκης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ (που θέλει η ομάδα του να επιτύχει την 4η νίκη στο πρωτάθλημα), μας δήλωσε για τον αγώνα της Τετάρτης:"Το Αιγάλεω είναι μοντέρνα ομάδα και άκρως επικίνδυνη.Δηλαδή πιέζει, αμύνεται σωστά, έχει πλέι μέικερ που ξέρει να οργανώνει, είναι ομάδα.Επίσης θα έχει κίνητρο γιατί θα θέλει να κερδίσει τον πρώτο στην βαθμολογία. Εμείς έχομε κάνει τα σχέδιά μας για το παιχνίδι, κι έχομε επιστήσει την προσοχή στους παίκτες μας.Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου θα έχομε τον πρώτο λόγο.Εδώ να τονίσω οτι η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαράιτητη, καθώς την Τετάρτη δεν θα υπάρχει άλλο μεγάλο αθλητικό γεγονός και ο κόσμος θα απολαύσει ωραίο παιχνίδι".
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 17.00 στο Βαρδινογιάννειο, με διαιτητές τους Παντελίδη, Μπούσια και κομισάριο τον Μαγγανά.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο