Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Επιστρέφουν στο γήπεδο οι παίκτες του ΟΦΗ και όλοι σκέφτονται το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας με την Δόξα Δράμας.


Από τις 30 Σεπτεμβρίου που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο 52χρονος τεχνικός, το ρεπό του Σαββατοκύριακου ήταν η μοναδική, μέχρι τώρα, "νότα χαλάρωσης" για τους ποδοσφαιριστές του. Έτσι, βρήκαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει της αναμέτρησης της επόμενης Δευτέρας απέναντι στους Δραμινούς.


Μια αναμέτρηση που στον ΟΦΗ σκέφτονται μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών δεδομένης της συνέχειας που είναι εξίσου δύσκολη με δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια (Εθνικός Αστέρας, Παναιτωλικός).

Οι δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αποστολές είναι ένας λόγος ακόμα που ο Νίκος Αναστόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών. Το 6Χ6 αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο και ασφαλώς η διατήρηση σε υψηλά επίπεδα του ηθικού και της ψυχολογίας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο "Αναστό" θα περιμένει μέσα στην εβδομάδα να δει τι γίνεται με τον Κένταλ Ουκάρ. Ο Γάλλος μέσος παραμένει εκτός προπονήσεων και θα μείνει έξω για λίγες ημέρες ακόμα. Ωστόσο είναι νωρίς για να πούμε ακόμα αν υπολογίζεται ή όχι για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας.
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο