Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Το "χιτσκοκικό" παιχνίδι με τον Πανθρακικό ανήκει στο παρελθόν και στον ΟΦΗ πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα πέντε ματς που ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό το Σάββατο στο "Στ. Μαυροθαλλασίτης".

Εν όψει των επόμενων δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν στο πρωτάθλημα οι παίκτες του ΟΦΗ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και στις κίτρινες κάρτες καθώς ουκ ολίγοι εξ αυτών είναι στο όριο των καρτών και κατ΄επέκταση της τιμωρίας.

Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μαντάκη αντίκρισαν οι Ψωμάς, Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς και Γκουέϊ με τον πρώτο να συμπληρώνει τρεις κίτρινες κάρτες και στην επόμενη που θα δεχθεί να τιμωρείται. Στο όριο όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες όμως είναι και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας ο Ζορμπάς και ο Βεζυρίδης που και αυτοί έχουν συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες, και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια , ειδικά ο Βεζυρίδης που αποτελεί και τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μπούρμπος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με την Ηλιούπολη στο "Γεντί Κουλέ".


Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο στον ΟΦΗ έχουν στρέψει πλέον το ενδιαφέρον τους στην εκτός έδρας Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Εθνικό στην Αθήνα με την προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι να ξεκινάει από αύριο ουσιαστικά με προπόνηση που θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι.

Ετοιμάζουν απόβαση στο "Στ. Μαυροθαλλασίτης" 

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό πάντως ο ΟΦΗ δεν θα είναι μόνος του καθώς οι οργανωμένοι σύνδεσμοι της κρητικής ομάδας "Snakes" και "Κρήτες" ετοιμάζουν εκδρομή για το ματς του Σαββάτου στην Αθήνα.
Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 55 ευρώ και περιλαμβάνει τα εισιτήρια του καραβιού μετ επιστροφή και το εισιτήριο του αγώνα. Η αναχώρηση από το Ηράκλειο θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ με το πλοίο των "Μινωϊκών Γραμμών" και η επιστροφή το Σάββατο το βράδυ από τον Πειραιά και πάλι με το πλοίο της ίδιας εταιρίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των "Snakes" και των "Κρητών" για την εκδρομή στο "Στ. Μαυροθαλλασίτης": 
Οι Σύνδεσμοι SNAKES 4 HERAKLION CLUB και ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ οργανώνουν εκδρομή για το ματς με τον Εθνικό, κόστος από 55 ευρώ.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια του καραβιού μετ' επιστροφή και το εισιτήριο του αγώνα. Αναχώρηση Παρασκευή 10/12 με Μινωικές.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα γραφεία των συνδέσμων.
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο