Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Αν η απόκρουση του Πολυχρόνη Βεζυρίδη έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ κόντρα στον Πανθρακικό, για να χρειαστεί όμως αυτή η επέμβαση, έπρεπε νωρίτερα ο Aνέστης Αγρίτης να είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε. Ο έτερος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6, όπου μεταξύ άλλων τόνισε τη σιγουριά που είχε για το γκολ.

«Δεν σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι η φάση αυτή θα έκρινε τον αγώνα», τόνισε ο Αγρίτης και συνέχισε: «Αν σκεφτόμουν έτσι δεν πήγαινα να το εκτελέσω. Είχα καλή ψυχολογία και ήμουν σίγουρος ότι θα το έβαζα. Και μάλιστα θέλω να πω ότι το “σκονάκι” που έδωσε ο Νατσούρας που με ξέρει καλά, στον τερματοφύλακα του Πανθρακικικού, δεν έπιασε, καθώς εγώ έστειλα τη μπάλα στην αντίθετη πλευρά από αυτή που του είχε πει.

Μπορεί στο τέλος του αγώνα εγώ με το πέναλτι και ο Βεζυρίδης με την απόκρουση να τραβήξαμε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν για τη νίκη. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και παραμείναμε κοντά στην κορυφή. Είναι πολύ σημαντικό να μην χάνουμε βαθμούς μέσα στην έδρα μας».


Για το μέτριο ξεκίνημα του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια, ο έμπειρος επιθετικός, τονίζει: «Δεν μπορώ να δώσω κάποια συγκεκριμένη εξήγηση, αλλά μπαίνουμε χαλαροί στα τελευταία παιχνίδια. Ίσως επειδή είχαμε κάνει αυτό το 6 στα 6, νομίζαμε ότι όλα τα παιχνίδια θα τα κερδίζαμε εύκολα. Δεν είναι όμως έτσι και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να διορθώσουμε».

Στον αγώνα με τον Πανθρακικό ο Ανέστης Αγρίτης έδειξε και πάλι τον καλό αγωνιστικό του εαυτό: «Όλοι οι παίκτες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Στον αγώνα με τον Πανθρακικό είχα καλή απόδοση και πιστεύω να υπάρξει ανάλογη συνέχεια τόσο για μένα όσο και για τον ΟΦΗ στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, δεν μπορούσε ούτε και αυτός να μην σταθεί στην συμπαράσταση του κόσμου: «Τον θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε, γιατί είναι η δύναμη αυτής της ομάδας. Όλοι που είμαστε στον ΟΦΗ έχουμε αγαπήσει αυτή την ομάδα και όποια προβλήματα και αν υπάρχουν τα παραμερίζουμε για το καλό της».

sporfm

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο