Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Θοδωρής Σαββάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έβαλε τέλος στην κόντρα που πήγε να δημιουργηθεί με τον ΟΦΗ ενώ το ίδιο έπραξε με παρέμβαση του ο Νίκος Μαχλάς.


Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Κομοτηνής μίλησε στον Mανόλη Χρονάκη και την εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» όπου ουσιαστικά κήρυξε το… «τέλος» του πολέμου που πήγε να ξεσπάσει ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανθρακικό.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Θοδωρή Σαββάκη, παρενέβη στον Athletic Radio 104,2 ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς που έδωσε από την πλευρά του συγχαρητήρια στον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού βάζοντας και αυτός με την σειρά του ένα τέλος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκητής των Θρακιωτών ανέφερε ότι έκανε λάθος ο Μαντάκης και δεν υπήρχε κανένα πέναλτι ούτε υπέρ της ομάδας του, ούτε υπέρ του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Σαββάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το τρίτο ημίχρονο του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό: «Εμείς κοιτάζουμε μπροστά και δεν στεκόμαστε καθόλου σε όλα όσα έγιναν μετά την λήξη του αγώνα.. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας είναι ότι έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Εγώ προσωπικά παρακολούθησα το καλύτερο παιχνίδι που είδα ποτέ στην ζωή μου. Εγώ υπόσχομαι ότι ο ΟΦΗ θα τύχει της καλύτερης φιλοξενίας στην Κομοτηνή, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Σίγουρα, λέγονται άσχημες κουβέντες από αντίδραση. Εδώ, όταν παίζουμε σε γήπεδα 8Χ8 μαλώνουμε μεταξύ μας, δεν θα ακουστούν λανθασμένες κουβέντες σε έναν αγώνα πρωταθλήματος;»

Για όσα είδε στο γήπεδο του ΟΦΗ: «Για να έρθω στο «Γεντί Κουλέ», άλλαξα τρία αεροπλάνα. Ήθελα πολύ να ζήσω αυτήν την εμπειρία και σε αυτό το γήπεδο. Ήταν πραγματικά ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό γεγονός για εμένα που βρέθηκα στην έδρα του ΟΦΗ».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή: «Το ματς έπρεπε να είχε λήξει 1-1 αλλά ο διαιτητής ο οποίος ήταν ανεπαρκής, έβαλε «φωτιά» στο ματς δίχως λόγο και ουσία δίνοντας δύο πέναλτι που δεν ήταν. Ούτε το δικό μας, ούτε του ΟΦΗ. Η τύχη μας ήταν ανεπαρκής. Μέχρι εκείνο το σημείο το παιχνίδι ήταν ήσυχο. Φανταστείτε, ότι εγώ βρισκόμουν στην κερκίδα και δεν πήρα τίποτα χαμπάρι. Αν το ματς έληγε 1-1, δεν θα δημιουργούνταν το παραμικρό πρόβλημα».

Για τον Εμίλιο Φερέρα: «Με τον ίδιο προπονητή πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική πορεία στην Σούπερ Λίγκα και το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και τώρα».

Για την «μάχη» της ανόδου: «Γιάννενα, Πανθρακικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Διαγόρας θα είναι οι ομάδες που θα μπουν στην εξάδα. Όσον αφορά την απευθείας ανόδο, θεωρώ ότι θα παλέψουν οι ομάδες που βρίσκονται τώρα στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Μαχλά στον Athletic Radio 104,2
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Σαββάκη για τον τρόπο με τον οποίο μιλάει και είναι συμπεριφορά που ταιριάζει σε εμένα. Πραγματικά, στενοχωρήθηκα με την ανακοίνωση του Πανθρακικού και εξεπλάγην από όσα αναφέρονται εκεί. Προς τιμήν του που ρίχνει τους τόνους και εμείς σαν διοίκηση θέλουμε να παρέχουμε σε κάθε ομάδα την φιλοξενία που αρμόζει στον Κρητικό. Θέλω να πω ότι καμία ομάδα δεν έχει κάνει το παραμικρό παράπονο για την φιλοξενία του ΟΦΗ. Θέλω να ευχηθώ στον κύριο Σαββάκη ότι καλύτερο για την πορεία του Πανθρακικού και πραγματικά του λέω και το εννοώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Ηράκλειο».

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο