Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Ο Πολυχρόνιδης Βεζυρίδης ήταν ο φύλακας άγγελος του ΟΦΗ απέναντι στον Πανθρακικό με πέναλτι που απέκρουσε στις καθυστερήσεις.

Με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3", αναφέρθηκε σε αυτή την απόκρουση, για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για τα φαβορί της ανόδου.


Για το πέναλτι που απέκρουσε στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό και όσα επακολούθησαν: "Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και τελείωσε αυτό το μαρτύριο, ευχάριστα για μας. Ήταν μια στιγμή που όσα χρόνια και να παίζεις ποδόσφαιρο μπορείς να μην την συναντήσεις. Έτσι όπως έγινε η εξέλιξη και διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Ήταν κάτι ασύλληπτο που εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποιείς το τι έχει γίνει. Ήταν ένα μεγάλο πανηγύρι γιατί έφυγε το άγχος και η πίεση του αγώνα.

Ήταν ευχάριστη στιγμή καθώς το αποτέλεσμα ήταν υπέρ μας. Τα συναισθήματα αλλάζουν τελείως. Ήμασταν ακόμα στους πανηγυρισμούς και παίχτηκε γρήγορα η σέντρα μετά το γκολ που σημειώσαμε, βέβαια σωστά έγινε, διότι προβλέπεται απ' τους κανονισμούς. Εμείς έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί γιατί είχε μείνει η μισή ομάδα κοντά στον πάγκο και πανηγύριζε. Ουσιαστικά θα έπαιζε ο αντίπαλος δύο πάσες και θα έληγε το παιχνίδι. Είχε πάρει ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής τη μπάλα και κατέβηκε ως το κόρνερ και το κέρδισε. Από τη φάση αυτή προήλθε το πέναλτι που κατά τη γνώμη μου ήταν πέναλτι.



Κανείς από εμάς δεν το αρνείται. Υπήρχε τράβηγμα μέσα στην περιοχή από αυτά που συνηθίζονται. Το θέμα είναι στην κρίση του διαιτητή και αν θέλει να τηρήσει κατά γράμμα το νόμο. Το ίδιο έγινε και στην προηγούμενη φάση του αγώνα που κερδίσαμε εμείς το πέναλτι. Ότι και να έγινε δεν ήταν κάτι εσκεμμένο. Μπορούσαν και οι δύο ομάδες να φύγουν είτε με θετικό, είτε με αρνητικό αποτέλεσμα.

Για εμάς η ισοπαλία ήταν αρνητικό, για τον Παναιτωλικό το αντίθετο. Για τα σχόλια του παρασκηνίου δεν μπορούν να ρίχνουν μομφές στον ΟΦΗ. Είναι από τις μόνες ομάδες που δεν ευνοούνται από τη διαιτησία. Ήμουν ΄πολύ κοντά στη φάση και νομίζω ήταν πέναλτι και καλά έκανε ο διαιτητής και το έδωσε. Ακόμα καλύτερα βέβαια αφού το έπιασα".

Για ομάδα του ΟΦΗ: "Συγκρίνω την ομάδα του ΟΦΗ με την περσινή. Πέρυσι ξεκίνησε με προβλήματα η χρονιά. Δεν είχε η ομάδα την άνεση των μεταγραφών και ήταν κατά κάποιο τρόπο λειψό το ροστερ. Παλεύαμε μ' αυτό το ρόστερ όλη τη χρονιά και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έφταναν κι οι δυνατότητες της ομάδας. Φέτος είμαστε πιο πλήρεις και με καλό σχεδιασμό από την αρχή.

Παρόλες τις ατυχίες από τους τραυματισμούς δείχνουμε πως δεν έχουμε κενά. Από τότε που ήρθε και ο Νίκος Αναστόπουλος η ομάδα αυτή έχει τα φόντα και κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Στα θέματα πειθαρχίας και σοβαρότητας πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι έτοιμοι. Ως το Μάιο θα είμαστε στις ομάδες που θα ανέβουν στην Superleague".

Για την ως τώρα πορεία των Κρητικών: "Αν και κάναμε έξι νίκες σε έξι αγώνες, δεν παίρναμε εύκολα αυτά τα παιχνίδια. Στα τόσα χρόνια που έχω παίξει στη Β' Εθνική και έκανα πρωταθλητισμό πότε δεν υπήρχαν πολλές συνεχόμενες νίκες. Πάντα είχαμε απώλειες. Η φετινή ήττα του ΟΦΗ στο Αγρίνιο δεν ήταν κάτι παράξενο, ήταν ένα ντέρμπι. Εμένα μ' ενδιαφέρει η απόδοση μας. Στον Εθνικό Αστέρα ήταν κάκιστη η απόδοση μας. Ήταν μια παρένθεση και ευτυχώς δεν χάσαμε.

Στο Αγρίνιο είχαμε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να φύγουμε τουλάχιστον μ' ένα βαθμό. Μας στοίχισαν τα ατομικά μας λάθη. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να μειώσουμε τα προσωπικά λάθη. Αυτά είναι που στοιχίζουν. Με τον Πανθρακικό στο τέταρτο λεπτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και όλο το άγχος του κόσμου και η πίεση γυρνάει εναντίον μας. Είναι λογικό πως πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να το ανατρέψεις. Αν τα καταφέρεις όμως δείχνεις χαρακτήρα".


Για τα φαβορί ανόδου της Football League: "Ο Παναιτωλικός αν και χάσαμε δεν ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Μας δυσκόλεψε και η Δόξα Δράμας που μας έπαιξε στα ίσα εντός έδρας και μου έκανε εντύπωση. Και ο Πανθρακικός ήταν καλός και διαβασμένος. Όσον αναφορά τα Γιάννενα τα αποτελέσματα το δείχνουν, πιστεύω ότι μια ομάδα για να είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία είναι πολύ καλή ομάδα.

Θα δω καλύτερα την ομάδα των Ιωαννίνων στα μεταξύ μας παιχνίδια. Στις εκπλήξεις του πρωταθλήματος είναι ο Διαγόρας που κάνει μια πολύ καλή πορεία. Στις αρχές του πρωταθλήματος που τον αντιμετωπίσαμε δεν φάνηκε δυνατός αντίπαλος, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος".

Σύγκριση Superleague με Football League: "Στη Football League οι ομάδες παίζουν για τον ίδιο στόχο, “κλέβει” βαθμούς ο ένας από τον άλλο. Οι μεγάλες ομάδες χάνουν εύκολα βαθμούς. Θα 'χει ενδιαφέρον. Μέχρι τελευταία αγωνιστική θα παιχτούν οι θέσεις για υποβιβασμό, εκεί θα γίνουν μεγάλες μάχες στο β' γύρο. Στη Superleague υπάρχει άλλη ποιότητα. Αν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν είχαν τόσα προβλήματα θα μπορούσαν να είναι κοντά στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αλλά οι τραυματισμοί δεν τους αφήνουν να φτάσουν τους άλλους δύο".

sport24

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο