Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010


Με την επιστροφή του Ατρομήτου στην Ελλάδα, στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στον Πόποβιτς όπου έπονται εξελίξεις.

Όπως το athleticradio.gr είχε αποκαλύψει την Παρασκευή για την επαναπροσέγγιση ΟΦΗ και Πόποβιτς, στον ΟΦΗ δεν τα παρατούν μέχρι να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα" ο Κροάτης μεσοεπιθετικός. 

Από ότι αναφέρουν, καλά πληροφορημένες πηγές από τον ΟΦΗ - η Τρίτη αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών που δεν αποκλείεται όμως να φέρει και θετικές εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που οι δύο πλευρές βρίσκονται ξανά σε επαφές, τα δεδομένα για την πραγματοποίηση της επιστροφής του Πόποβιτς βρίσκονται σε καλό δρόμο.









Στην διάθεση του Χατζηνικολάου τέθηκαν οι Μπούρμπος - Λιαπάκης ενώ υπέστη διάστρεμμα ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς.


Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μετά από μια εβδομάδα αποχής από τις προπονήσεις λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, επέστρεψαν ξανά στο κανονικό πρόγραμμα θέτοντας τους εαυτούς τους στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ.


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ και τα μέλη της ομόφωνα αποφάσισαν λόγω της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου η προγραμματισμένη για τις 11-8-10 γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ-ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί την 1 η Σεπτεμβρίου 2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00. 
Η συνέλευση θα γίνει στο κλειστό γυμνατήριο που είναι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με μοναδικό θέμα την εκλογή διοικητικού συμβουλίου. 

Οπως ακριβώς το περσινό καλοκαίρι, έτσι και φέτος ο Μιχάλης Παυλής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να προβάλουν ως φαβορί για την απόκτηση του παίκτη.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση των Πιοτρ Βλόνταρτσικ και Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς από το Ηράκλειο, βάζει τη διοίκηση του συλλόγου πιο έντονα στην αναζήτηση ενός ποιοτικού παίκτη που θα γεμίσει την γραμμή κρούσης.
Λένε ότι από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν. Στον ΟΦΗ, βέβαια, δεν περίμεναν τα πρώτα τεστ για να διαπιστώσουν ότι απαιτείται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Απλώς μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα των Κρητικών, το οποίο αν δεν λυθεί τα πράγματα θα είναι σκούρα στη Β’ Εθνική.
Στο Ηράκλειο, πάντως, γνωρίζουν πού πονάνε, γι’ αυτό και βασικός στόχος είναι η απόκτηση σέντερ φορ. Οχι ενός αλλά πιθανότατα δύο, από τη στιγμή που ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς μετράει... ώρες στο Καρπενήσι και ο Πιοτρ Βλοντάρτσικ δεν έχει ικανοποιήσει τον τεχνικό Γιάννη Χατζηνικολάου με την έως τώρα παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Δειτε ενα video με τα goal του Shaibu Yakubu στην Kartalspor (Β εθνικη Τουρκιας)
Υπενθυμιζουμε πως ο συγκεκριμενος παικτης αναμενεται στο Ηρακλειο τις επομενες μερες για να δοκιμαστει αλλα και να παρει λεπτα συμμετοχης στον αγωνα με τον συμπολιτη το Σαββατο στο Παγκρητιο! Δειτε το video....
Σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αφιερώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ. 
Κυκλική προπόνηση, δύναμη και ιντερβαλ περιελάμβανε το πρόγραμμα που είχε διάρκεια 90 λεπτά. 
ΤΟ πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες εκτός από το Σκουτέλη που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. 
Ο Βασίλης Ρόβας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου δηλώνοντας υπερήφανος που θα φοράει τα "ασπρόμαυρα".
Ένας παίκτης που αποτέλεσε μεταγραφικό σίριαλ για τον ΟΦΗ κατα την διάρκεια της περσινής μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκύνιο για την κρητική ομάδα. Ο λόγος για τον Μιχάλη Παυλή της ΑΕΚ που παραχωρείται ως δανεικός απο την Ένωση.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα κληθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και στη συνέχεια θα δοθεί δανεικός σε όμαδα Β΄ Εθνικής . Το σημαντικό στοιχείο που ενισχύει τις πιθανότητες της απόκτησης του ποδοσφαιριστή απο τον ΟΦΗ είναι ότι σε σχέση με πέρυσι όπου ο Παυλής ήταν αρνητικός στο να αποχωρήσει απο το ρόστερ της ΑΕΚ φέτος έχει συμφωνήσει και ο ίδιος με την παραχώρηση του με την μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα βλέπωντας ότι στην ΑΕΚ με την πληθώρα επιλογών στην επίθεση δεν θα έχει την δυνατότητα να πάρει πολλές ευκαιρίες. Για την απόκτηση του Παυλή πάντως έχει δείξει ενδιαφέρον απο τη Β΄ Εθνική και ο ΠΑΣ Γιάννινα που αναζητάει και αυτός ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή. Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ αυτή η εβδομάδα θεωρείται ιδαίτερα κρίσιμη για την ολοκλήρωση των μεταγραφών της κρητικής ομάδας που ψάχνει παίκτες για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Για την θέση του αριστερού χαφ ψηλά στη λίστα του Γιάννη Χατζηνικολάου παραμένουν τα ονόματα του Πόποβιτς και του Δημήτρη Κοιλιάρα, ενώ για την επίθεση ο ΟΦΗ έχει κάνει ήδη κάπιιες πρώτες διερευνητικές επαφές για τις περιπτώσεις του Μαρκ Γκουεϊ απο τον Εθνικό Αστέρα, και του Ιωάννου απο την Καβάλα ενώ σε προχωρημένο στάδιο είναι οι συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχεία στον Εθνικό. Όσο για τον Μπουβάλ που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ η περίπτωση του δεν δείχνει να προχωράει απο την στιγμή που ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα Β΄ Εθνικής. Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον Γιακούμπου ο παίκτης έλυσε το πρόβλημα με την βίζα του και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο Ηράκλειο για να δοκιμαστεί απο τον Γιάννη Χατζηνικολάου.
πηγη: www.cretalive.gr
Τα δυο τέρματα που έχει σημειώσει ο ΟΦΗ στα τρία φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής κόντρα σε Εθνικό Αστέρα, Ηλιούπολη και Παναιτωλικό, έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας. Οι αλλαγές προσώπων στη γραμμή κρούσης έχουν τεθεί επί τάπητος και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς πρέπει να θεωρείται παρελθόν, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του.
Εκτός του Κροάτη φορ πάντως, θεωρείται πλέον πιθανό να αποδεσμευτεί και ο Πιότρ Βλόνταρτσικ! Ο Πολωνός επιθετικός έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, ωστόσο τα πεπραγμένα του στην προετοιμασία, κάνουν τον Χατζηνικολάου και τους συνεργάτες του να σκέφτονται πως πρέπει να τον αντικαταστήσουν με άλλον φορ.
Μεταξύ των ονομάτων που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες, είναι αυτό του Ροντρίγκο, που πέρσι αγωνίστηκε στον Εθνικό, ενώ όσο περνούν οι μέρες, θα προστίθενται και νέα ονόματα στη λίστα.
πηγη: www.mikriliga.gr
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ενα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικοτητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.
Πηγη: Dokari

Θέμα... με το γκολ δείχνει να έχει ο ΟΦΗ στα πρώτα φιλικά κι αυτός είναι ο λόγος που προσπαθεί να τελειώσει τη μεταγραφή του Πόποβιτς. Ακόμα κι αν ο Κροάτης δεν πατήσει Ηράκλειο, η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε γκολτζή.

Δεν είναι ότι οι Κρητικοί δεν σκοράρουν. Δύο γκολ σε τρία φιλικά δεν είναι ακριβώς φτωχή επίδοση. Εντούτοις, στο 1-1 με τον Εθνικό Αστέρα το τέρμα σημειώθηκε από εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο - επίσης - 1-1 με την Ηλιούπολη, δίχτυα βρήκε ο Καρακατσάνης ο οποίος δεν είναι επιθετικός. Πολύ περισσότερο, στο χθεσινό φιλικό με τον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δίχτυα δεν βρήκε. Κι αν θέλει να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου, θα πρέπει να βρει έναν παίκτη, που θα διατηρεί στενή επαφή με τα δίχτυα. Χρόνος υπάρχει, όπως επίσης και θέληση. Απλά απαιτείται καλή έρευνα αγοράς, αν το σίριαλ Πόποβιτς δεν έχει ευτυχή κατάληξη.

Αρχείο