Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται την Πέμπτη ο 23χρονος Σέρβος Σλάβεν Στεπάνοβιτς που θα αγωνιστεί στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 στο Ηράκλειο θα βρίσκεται την Πέμπτη το μεσημέρι ο Σέρβος επιθετικός που θα κάνει την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα. Ακόμα ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα τον δει να αγωνίζεται το Σάββατο απέναντι στον Εργοτέλη όπου θα μπορεί να βγάλει και πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την αξία του.


Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Σαΐμπου Γιακούμπου. Δεν παίζει στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

Ο Γκανέζος επιθετικός θα βρίσκεται στην πόλη μας μέσα στο Σαββατοκύριακο και ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία να τον δει από κοντά έχοντας καταλήξει σε μια πιο συμπληρωμένη άποψη για την αξία του Γιακούμπου.


ΣΤΙΣ προπονήσεις επιστρέφουν αύριο οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το ρεπό που τους έχει δοθεί σήμερα. Αύριο το πρόγραμμα προβλέπει δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα. 
ΕΠΙΣΗΣ δύο προπονήσεις θα γίνουν την Παρασκευή. 
Το ερχόμενο Σάββατο ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. 
Στις 18/8/10 η ομάδα μας θα μεταβεί στη Βιάννο όπου στα πλαίσια των εγκαινίων του νέου γήπεδο θα δώσει φιλικό ματς με τον Πατούχα. 
Στις 21/8/10 ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει στο τουρνουά που οργανώνει ο Γιούχτας στις Αρχάνες.
Πηγη: ofi.gr
Από τους παίκτες που είχε σταθερή απόδοση στα φιλικά ματς που έδωσε ο ΟΦΗ στο διάστημα που έμεινε στο Καρπενήσι ήταν ο Κώστας Σταυρακάκης. 
Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ δεν κρύβει ότι η δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα στα πρώτα δύο στάδια προετοιμασίας στο Ηράκλειο και στο Καρπενήσι δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια κι αυτό είναι ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός. 


Έμεινε ελεύθερος ο Ραπτάκης!
Σύντομη ήταν η θητεία του Δημήτρη Ραπτάκη στον Πανθρακικό καθώς ο 23χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ραπτάκης δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα καθώς ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Να πούμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ραπτάκης αναμένεται να πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΟΦΗ προκειμένου να τον δει ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνει πίσω για το CAS από την στιγμή που στην Λωζάνη δείχνουν ότι δεν αστειεύονται καθόλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στον ΟΦΗ δεν προτίθεται να κάνουν πίσω σε καμία περίπτωση και όπως φαίνεται ο δικαστικός αγώνας που ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την τελική μάχη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο, ένας εκ των δύο, νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης που είχε το πρωί της Τετάρτης συνεχείς επαφές με τους Νίκο Μαχλά, Μανώλη Βρέντζο που έχουν αναλάβει να "τρέχουν" όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ.

Στα μεταγραφικά, χθες έγινε μία ακόμη κρούση προς τον Εθνικό Αστέρα για τον Μαρκ Γκουεΐ. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επί της παρούσης τουλάχιστον δεν υπάρχει σημείο επαφής στο οικονομικό με τη διοίκηση των Καισαριανιωτών για την παραχώρηση του Ιβοριανού στράικερ.
Στο σίριαλ Πόποβιτς, ο Νίκος Μαχλάς είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Κροάτη χαφ εξτρέμ, ο οποίος κάθε μέρα πιέζει την πλευρά του Ατρόμητου αλλά και τον ατζέντη του ώστε να κλείσει το deal.
Το Ο.Φ.Η. Creta News απο την 1η μέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί, ξεκίνησε μια ανοιχτή ψηφοφορία για τον κόσμο που επισκέπτεται την ιστοσελίδα , σήμερα (11/08) η ψηφοφορία έληξε διότι ήταν ρυθμισμένη να τελειώσει την ήμερα της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ , δυστυχώς ή ευτυχώς η Γ.Σ. αναβλήθηκε για την 1η ημέρα του Σεπτέμβρη.
Σε κάθε ψηφοφορία που θα βλέπετε στην ιστοσελίδα μας ο κάθε χρήστης θα έχει δικαίωμα να ψηφίζει 1 φορά.

Ας πάμε στα αποτελέσματα.... 

Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....

Ο ΟΦΗ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ, καθώς όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Goal", μέλη της επιτροπής που όρισε το CAS διεμήνυσαν στους εκπροσώπους της Κρητικής ομάδας πως έκαναν καλά που κατέθεσαν προσφυγή, καθώς έχουν έννομο συμφέρον.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (20:00) τον Εργοτέλη, σε φιλική αναμέτρηση που θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων του Ηρακλείου διατηρούν άριστες σχέσεις και αποφάσισαν από κοινού τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης, στην οποία η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους οπαδούς και αναμένεται να βοηθήσει τον Νίκο Καραγεωργίου και τον Γιάννη Χατζηνικολάου να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν. Nα σημειωθεί ότι ο τεχνικός των "μελανόλευκων" έχει δώσει στους παίκτες του ρεπό για την Τετάρτη.
Μετά απο ανακοίνωση στον ιστοτοπο του Εργοτελη, το παιχνίδι θα αρχίσει το Σάββατο στις 8.
Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ, θα είναι ανοικτή η θύρα 11 ενώ για εκείνους του Εργοτελη οι θύρες 20 και 1.

Ο ΟΦΗ φέρεται αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους την περιβόητη υπόθεση των φακέλων για τα πιστοποιητικά συμμετοχής στη Super League ·κυνηγώντας πρωτίστως την περίπτωση του Ηρακλή- και από χθες έχει κάθε λόγο να νιώθει πιο αισιόδοξος για θετική έκβαση!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Goal» τα μέλη της επιτροπής τα οποία όρισε το CAS ώστε να ασχοληθούν με την προσφυγή των Κρητικών κατά της ΕΠΟ, διαμήνυσαν στους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ ότι «καλώς κάνατε και καταθέσατε το αίτημα, αφού έχετε έννομο συμφέρον»!
Όπως πρώτοι μεταδώσαμε πριν μερικές ημέρες ο Κροάτης φορ Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα. Αν και νεοαποκτηθείς δεν ικανοποίησε τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν απασχολήσει το ρεπορτάζ του ΟΦΗ τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους είναι ο Μιχάλης Παυλής. Ο 21 ετών επιθετικός της ΑΕΚ, τόσο πέρυσι το καλοκαίρι όσο και φέτος, αποτελεί τον διακαή πόθο των Κρητικών για τη γραμμή κρούσης.

Το γεγονός ότι μέχρι και αυτήν τη στιγμή το μέλλον του παίκτη δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού ο τεχνικός της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει αποφασίσει αν θα παραχωρηθεί δανεικός, έχει προσδώσει σασπένς στο θέμα της μετακίνησης του νεαρού επιθετικού.
Στα άκρα είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα της προσφυγής στο CAS ο ΟΦΗ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι Κρητικοί θα επιχειρήσουν να μπλοκάρουν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει παραδώσει τα όπλα σε ότι αφορά την προσφυγή που έχει καταθέσει στο CAS και μάλιστα αποφασίστηκε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με σκοπό να αναβάλει την έναρξη των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας και της Β' Εθνικής εφόσον δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση στο CAS.

Το athleticradio.gr βρέθηκε στην επιστροφή του ΟΦΗ απο το Καρπενήσι και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Εμφανώς ταλαιπωρημένη από το πολύωρο ταξίδι από το Καρπενήσι στην Αθήνα και από την πρωτεύουσα στοΗράκλειο, ελέω και της καθυστέρησης έφτασε η αποστολή του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης. Ο Μηνάς Πίτσος ήταν αυτός που μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ όπου και είπε τα εξής:

Αρχείο