Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Στους snakes διατειθενται λαχνοι οικονομικης ενισχυσης του ΣΦ ΟΦΗ Θεσσαλονίκης- τιμη 1 ευρω- με δωρο ενα διαρκειας της ομαδας. Ο νικητης προκυπτει απο την κληρωση του λαικου λαχειου στις 7 σεπτεμβρη, απο τον 3ψηφιο ληγοντα.

Ας βοηθησουμε ολοι την προσπαθεια των παιδιων να εχουν ενεργο συνδεσμο στην αλλη ακρη της Ελλαδας!

Υπενθυμιζουμε πως ο συνδεσμος των Snakes βρισκεται στην οδο Καντανου κατω απο την ΘΥΡΑ  4.

Απο αυριο τελειωνει η προθεσμια των παλαιων κατοχων για ανανεωση της θεσης τους. Ετσι, στις θυρες 2,3,7,8,9 οπου οι θεσεις ειναι αριθμημενες ισχυει ελευθερη διαθεση ολων των θεσεων.
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ενα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικοτητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.


Φόρμα επικοινωνίας

Με τοπική νάρκωση έγινε η χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του Β. Ρόβα από τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Γιώργο Στεφανουδάκη στην ιδιωτική κλινική Creta Inter Clinic . 
Εγινε διαδερμική συρραφή με την μέθοδο Μακριφις. 
Ο χρόνος αποκατάστασης είναι στους 6 μήνες. 
Μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν είναι στα πλάνα του Ενρέστο Βαλβέρδε. Στην κρητική ομάδα έχουν προταθεί οι Σοϊλέδης , Βασιλόγιαννης, και Νικλητσιώτης αλλά στον ΟΦΗ φαίνεται ότι ενδιαφέρον δείχνουν μόνο για την περίπτωση του Αριστείδη Σοϊλέδη που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ εκεί όπου ο ΟΦΗ ψάχνει παίκτη.
-Στις 18/8/10 ο ΟΦΗ θα μεταβεί τη Βιάννο και θα δώσει φιλικό άγώνα με τον Πατούχα. Το παιχνίδι γίνεται για να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του γηπέδου της ομάδας της Βιάννου. 
-Στις 21/8/10 ο ΟΦΗ θα πάρει μέρος στο τουρνουά που οργανώνει ο Γιούχτας στο γήπεδο Αρχανών. 
-Στις 24/8/10 ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό ματς με τον Α.Ο.Χανιά στο Ηράκλειο. 
-Στις 5/9/10 ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ.  
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....
Την άμεση ενίσχυση του ΟΦΗ στην γραμμή κρούσης της ομάδας ζήτησε ο Χατζηνικολάου που έμεινε ικανοποιημένος.

Στην άμεση ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΟΦΗ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι περιμένει νεότερα στην υπόθεση απόκτησης του Μαρκ Γκουεί που αποτελεί και εισήγηση του για την ενίσχυση της ομάδας «χρειαζόμαστε άμεσα ενίσχυση στην θέση του φορ.
ΟΦΗ και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα φιλικό παιχνίδι που έδειξαν ότι το αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία.


Πάντως αν ξεχώρισε μια ομάδα στο Παγκρήτιο Στάδιο, αυτή ήταν ο ΟΦΗ. Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάουαντιμετώπισαν πιο σοβαρά το παιχνίδι και έδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι τους ενώ για ακόμα μια φορά ήταν αισθητή η παρουσία ενός παίκτη που θα κάνει την διαφορά στην επίθεση.

Αρχείο