Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010


Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος της Β Εθνικής έχει ως εξής:
ΤΗΝ Βέροια εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Νίκος Μαχλάςμετά το τέλος της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Β εθνικής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
ΟΙ καλές ομάδες κάνουν και τις καλές κληρώσεις. Όλα εξαρτώνται πρώτα από την δική μας ομάδα και την απόδοση που θα έχει. Για τα δεδομένα της Β εθνικής θα χαρακτήριζα θετική κλήρωση. Όμως αυτό δεν λέει τίποτε. Για μας όσο θα προχωράει το πρωτάθλημα ο κάθε αγώνας που θα έρχεται θα είναι πιο δύσκολος από τον προηγούμενο.

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ Κώστας Σταυρακάκης δήλωσε:

Με προπόνηση που έκαναν σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο οι παίκτες του ΟΦΗ κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιάννη Χατζηνικολάου και των συνεργατών του, συνέχισαν την προετοιμασία τους. 
Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωηση της φυσικής τους κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα. 
Την φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Κατσικογιάννης που έρχεται ξανά στην Κρήτη.
Παρακολουθειστε ζωντανα μεσα απο το OFI-Creta-News Blogspot την κληρωση της Β Εθνικης.

Αμεση ανανεωση...
Όπως σας ενημερώσαμε πριν απο λίγο , οι ποδοσφαιριστές Σοιλεδης και Νικλητσιωτης για την επομένη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με την φανέλα του ΟΦΗ.
Μόλις τώρα ανακοινώθηκε η απόκτηση των 2 νεαρών και απο την ΠΑΕ ΟΦΗ
Η ανακοίνωση είναι η εξης:
Ο Σοιλεδης και ο Νικλητσιωτης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με την φανέλα του ΟΦΗ.
Περισσότερα σε λίγο....
Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε το Calcetto καθώς η ακαδημία ποδοσφαίρου έρχεται σε συγχώνευση με εκείνη του ΟΦΗ.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Calcetto έρχεται σε συγχώνευση με την ακαδημία του ΟΦΗ. Είναι σημαντικό βήμα για τα παιδιά του Calcetto, που πλέον θα είναι υπό την …. αιγίδα του ΟΦΗ. Η έναρξη της νέας περιόδου είναι στις 30 του μήνα. 
Πηγη: Athletic Radio
Η Κλήρωση του πρωταθλήματος της B' Εθνικής (Μόνο τους αγώνες του ΟΦΗ) θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα απο το OFI-Creta-News blogspot!
Μείνετε συντονισμένοι.....
Η κλήρωση είναι στις 7 !

Καυστικός μιλώντας με την γλώσσα της αλήθειας ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για όλους και για όλα.

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και επέρριψε ευθύνες σε όποιους καταστροφολόγουν για το μέλλον του ΟΦΗ. Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα παραμείνω μέχρι ο ΟΦΗ να γίνει ξανά μεγάλος».

Ο ΟΦΗ προσπάθησε για την απόκτηση του Κένταλ Ουκάρ όμως πολύ δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή του Γάλλου μέσου.Ο 29χρονος μέσος αποτελούσε την ιδανική επιλογή των Χατζηνικολάου, Μαχλά για να.....
Από τη συζήτηση με τον Ζντράβκο Πόποβιτς δεν θα μπορούσε να λείψει το κεφάλαιο «ΟΦΗ» και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε αυτό το καλοκαίρι.

«Πιστεύω πως ο Μαχλάς από την αρχή δεν με ήθελε. Ολον αυτόν τον καιρό ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις και γι’ αυτό τον λόγο ασχολήθηκε μαζί μου», ισχυρίστηκε ο Κροάτης επιθετικός και συνέχισε:
Μετά τη συμφωνία του ΟΦΗ με τον Εθνικό Αστέρα για τον Μαρκ Ερίκ Γκουεΐ, στην ομάδα του Ηρακλείου προτίθενται να κάνουν κρούση στην ομάδα της.....
Στις 7 το απόγευμα θα γίνει σήμερα η κλήρωση των πρωταθλημάτων Β΄ και Γ΄ Εθνικής(live Athletic Radio 104,2 - athleticradio.gr).

O ΟΦΗ θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Μαχλά, τον διευθύνων σύμβουλο, Μανώλη Βρέντζο και το μέλος του Δ.Σ., Χρήστο Μιχαλόπουλο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην Γλυφάδα και ουσιαστικά αποτελεί το άνοιγμα της αυλαίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Επιμέλεια: Athletic Radio
Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην "Athletic Press" για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και την επιθυμία του να δείξει την αξία του.

Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ είναι…

Αρχείο