Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 24 Αυγούστου 2010
Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να βγει η απόφαση από το CAS για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κρητική ομάδα έχει ζητήσει να μην γίνουν οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής Ηρακλή και ΟΦΗ μέχρι να εκδοθεί η απόφαση στη γνωστή προσφυγή που έχει καταθέσει η Ηρακλειώτικη ΠΑΕ.

Η απόφαση της προσεχούς Παρασκευής είναι ιδιαίτερα κρίσιμη γιατί θα εξαρτηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό η αντίστροφη μέτρηση στην προσφυγή που έχει καταθέσει η ΠΑΕ-ΟΦΗ. Σύμφωνα με την νομοθεσία που έχει η ΟΥΕΦΑ η προσφυγή αναμένεται να γίνει δεκτή.
Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής
Ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη την Κρήτη παίζουν καθημερινά το σποτάκι της ομάδας μας για τα διαρκείας. Ευχαριστούμε τους σταθμούς: Χανιά: Χανιά ΣΠΟΡ FM, Κρητικόραμα, Πέραμα: TALOS FM, Τυμπάκι: Dream FM, Melody, Ερωτόκριτος, Μοίρες: Ράδιο Μοίρες, Ηράκλειο: ΣΠΟΡ FM Ηράκλειο, Κρητόραμα, Super Radio, Ράδιο Κρήτη, Star FM, Ρυθμός, Athletic Radio, Metro, Ant1 Κρήτης

Την Τετάρτη το πρωί θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιώργου Κατσικογιάννη και αμέσως ο παίκτης έρχεται στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr ο Ηρακλής μπήκε "σφήνα" για την απόκτηση του Γιώργου Νικλητσιώτη.

Ο νεαρός μέσος φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να συνεχίσει την καριέρα του τον επόμενο χρόνο. 
Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης και κατευθύνθηκε αμέσως στο Βαρδινογιάννειο για να προπονηθεί.
Εμπλοκή στη μεταγραφή του Γιώργου Κατσικογιάννη παρουσιάσθηκε σήμερα το μεσημέρι και ο διεθνής μέσος ειδοποιήθηκε από την ομάδα του να μην κατέβει στο Ηράκλειο. 

Η αρχική συμφωνία ανέφερε ότι ο ΟΦΗ θα πρέπει να δώσει μισθό, πριμ και σπίτι στο ποδοσφαιριστή όπως έγινε και το περασμένο Ιανουάριο όταν είχε έλθει για πρώτη φορά στο Ηράκλειο.
Ο προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε στο athleticradio.gr για την πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο 42χρονος τεχνικός επέστρεψε φέτος στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά» που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Παρ’ όλα αυτά όπως τονίζει και ο ίδιος μιλώντας στοathleticradio.gr «είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να γίνει σύνολο».

Όσον αφορά την πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ λέει ότι«όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ΟΦΗ. Όμως η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη για οποιαδήποτε ομάδα».
Στον αυριανό αγώνα με τον ΑΟΧ που θα γίνει στο "ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ" θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε απο τον σύνδεσμο "SNAKES-4"  και στην θυρα8 αλλα επίσης και απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Τα εισιτήρια είναι για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας , και πρέπει όλοι να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για την ομάδα!
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ υπενθυμίζει ότι τα γραφεία της που βρίσκονται στην οδό Καντάνου δίπλα από την θύρα 9 του γηπέδου μας είναι ανοικτά για να εξυπηρετήσουν τους φίλους της ομάδας μας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας. 
ΑΥΡΙΟ Τετάρτη τα γραφεία θα είναι ανοικτά συνεχώς από τις 9 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ. 

-ΤΟ αυριανό φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Α.Ο.Χανιά, θα αρχίσει στις 7 μ.μ. 
Ο Μανώλης Βρέντζος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κλήρωση του πρωταθλήματος κάνοντας έκκληση στον κόσμο για βοήθεια.

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας 
Ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αποκάλυψε τι γίνεται με τις μεταγραφές των Μαρκ Γκουεί και Κένταλ Ουκάρ.

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αστέρα μιλώντας στο Νίκο Μαρκάκη αποκάλυψε ότι οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών και παράλληλα μίλησε για τις δύο περιπτώσεις, τι συμβαίνει ξεχωριστά.

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Α2 μπάσκετ είναι ο στόχος που έθεσαν από την πρώτη κιόλας προπόνηση της ομάδας διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.
Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου,τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά,ενδεικτικό της ανανεωμένης ομάδας που θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν  στον ΟΦΗ φέτος στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής. Αλέξης Τσακιρίδης,Ορέστης Ματενίδης, Δημήτρης Καραδολάμης, Μίλαν Ψάλτου, Κώστας Μπαλάφας, Ανδρέας Ξενάκης, Μάριος Σκαμνάκης και…προσεχώς ο νεαρός Μούρτος από τον Αρη,τον οποίο θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ΟΦΗ για να ολοκληρώσει τις φετινές μεταγραφες.

Αρχείο