Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010
Με σκορ 3-0 (ημίχρονο 1-0) ο ΟΦΗ κέρδισε σε φιλικό ματς που έγινε στο ΒΑΚ τον ΠΑΟΚ.
Στο πρώτο μέρος μόλις στο 6 οι Ζορμπάς, Γκουέϊ άλλαξαν τη μπάλα από αριστερά, τελικός αποδέκτης μέσα στη περιοχή ο έγχρωμος φορ του ΟΦΗ ο οποίος με σουτ πέτυχε το 1-0.
Στο Β μέρος ο Σοϊλέδης έβγαλε έξοχη σέντρα από αριστερά και ο Βλόνταρτσικ με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0. (79).
ΕΠΤΑ λεπτά αργότερα οι Βλόνταρτσικ, Μανούσος έπαιξαν το ένα-δύο ο Πολωνός με υπέροχη πάσα έβγαλε τον νεαρό επιθετικό μόνο με τον τερματοφύλακα και βραχύσωμος φορ δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να πέτυχει το 3-0.
Ο Βλόνταρτσικ στο 66 με σουτ μέσα από την περιοχή έστιελε τη μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι. 
Δείχνοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα, ο ΟΦΗ κέρδισε 3-0 τον ΠΑΟΚ. Θετικό ντεμπούτο Γκουεί, πολύ καλός ο Σοϊλέδης.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας, ο Γιάννης Χατζηνικολάου προτίμησε το 4-4-2 αφήνοντας στην άκρη το 4-2-3-1 τοποθετώντας μαζί στην επίθεση τους Γκουεί - Γιακούμπου.
Μάθανε πως ορφάνεψε ο ΟΦΗ, από πλευράς προέδρου και άρχισαν να ενδιαφέρονται διάφοροι, που κάτω από άλλες προυποθέσεις, ούτε απέξω δεν θα μπορούσαν να περάσουν!
Ο λόγος για τον παλιο πρόεδρο της ΑΕΚ Στράτο Γιδόπουλο, που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τα διοικητικά του ΟΦΗ, δια μέσου παλιού του φίλου που διατέλεσε και παράγοντας στον ΌΦΗ
τις παλιές καλές εποχές. Ο Γιδόπουλος που είχε κατά το παρελθόν αγοράσει τη Νίκη Βόλου, δεν είναι και άσχημη περίπτωση. Και το παρασκήνιο ξέρει και παλιός παίκτης του ΟΦΗ
υπήρξε στη δεκαετία του ΄50, αν έχει και λεφτά γιατί όχι; Κάποιος να κάνει το προξενιό!

πηγη: www.cretalive.gr
Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ
  • Περίπου 200 φίλαθλοι βρίσκονται στο ΒΑΚ και παρακολουθούν τον αγώνα. 
  • Από την έναρξη της προετοιμασίας είναι η πρώτη φορά που σε φιλικό αγώνα ο ΟΦΗ αγωνίζεται με σύστημα 4-4-2. Βερόν και Λιαπάκης είναι τα αμυντικά χαφ, δεξί χαφ είναι ο Αγρίτης, αριστερό ο Ζορμπάς και το επιθετικό δίδυμο αποτελούν οι Γκουεϊ και Γιακούμπου.




Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ που είναι στο οαθλητικό κέντρο αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. 
ΟΠΩΣ είναι γνωστό το φιλικό παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00. 
Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Νίκος Μαχλάς θα ενημερώσει τα μέλη για τις προσπάθειες που έχουν γίνει στο μεταγραφικό τομέα, για την επικείμενη γενική συνέλευση που έχει ορισθεί στις 3-9-2010, αλλά και σε όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας μας (π.χ. οικονομικό κ.λ.π.) 
ΓΙΑ την Γ.Σ. της 3-9-2010 από την διοίκηση του ΟΦΗ έχει ήδη γίνει γνωστό ότι θα ξεκινήσει στις 18:00. 
ΟΙ εργασίες της συνέλευσης θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ που είναι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με μοναδικό θέμα την ανάδειξη νέας 10μελούς διοίκησης.
Για πρώτη φορά ο ΟΦΗ παρατάσσεται πλήρης, δίχως τραυματίες αλλά με νέα πρόσωπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια υπάρχουν και προβλήματα αφού ο Χατζηνικολάουείδε χθες τους Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς, Σταυρακάκη καιΚοκκινάκη να μην προπονούνται. Από την άλλη θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ οι Σαΐμπου Γιακούμπου και Μαρκ Γκουεί με τους φιλάθλους του ΟΦΗ να παίρνουν μια πρώτη γεύση.

Το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Κρουσσώνα θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και αναμένεται να δώσουν το παρόν στο ΒΑΚ αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων που... διακατέχονται από τα ίδια οπαδικά συναισθήματα.

Το OFI-Creta-News Blogspot έκανε μια "επιδρομή" στο Youtube και συγκέντρωσε μερικά βιντεακια που αξίζει να δείτε...Παρακάτω θα μπορείτε να δείτε τα βιντεακια που επιλέξαμε.
Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε πρωταθλητής των μεταγραφών στην Β΄ Εθνική όμως υπήρξαν και άλλες ομάδες που ξεχώρισαν.

Δείτε αναλυτικά όλους τους παίκτες που ήρθαν και έφυγαν από τις ομάδες της Β΄ Εθνικής:

Σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας δίνει ένα φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσωνα , το παιχνίδι θα γίνει στο ΒΑΚ και θα ξεκινήσει στις 18:00.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρόν στο αποψινό φιλικό παιχνίδι για να  εμψυχώσει την ομάδα και να αποδείξει πως βρίσκετε δίπλα στην ομάδα παντού και πάντα!
Επίσης απόψε θα αγωνιστούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας εκτός απ' τον Κατσικογιάννη όπου θα απουσιάζει διότι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα ελπίδων..
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....




Οι διαχειριστές του OFI-Creta-News Blogspot, νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστούμε θερμά τον Νικo τον Μαχλα για τις φοβέρες προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.
Δυστυχώς περισσυ το καλοκαίρι στο Δ.Σ. της ομάδας μας μπήκαν άνθρωποι οι οποίοι απόδειξαν πως στα δύσκολα τα παρατάνε, έχουν μείνει 2-3 άτομα από ολόκληρο το Δ.Σ. της ομάδας να "παλεύουν" καθημερινά για να διασωθεί η ομάδα.

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αποκαλύπτει πως... άλλαξε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος στάθηκε άτυχος

Oλοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού , και το OFI-Creta-News Blogspot σας παρουσιάζει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της αγαπημένης μας ομάδας.
Παρακάτω θα μπορείτε να διαβάσετε μερικα στοιχεία για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά , πιο συγκεκριμένα όμως οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι οι εξής : 
Marc Eric Guei , Kendal Ucar , Βασίλης Ρόβας , Μανώλης Λιαπάκης , Παναγιώτης Μπαρτζώκας , Μανώλης Ψωμάς , Λάζαρος Χαριτωνίδης , Νικλητσιωτης Γιώργος (Δανεικός) , Αριστείδης Σοιλεδης (Δανεικός) , Γιώργος Κατσικογιαννης (Δανεικός) , Βερόν Ρικαρντο Ματιας και Yakubu Shaibu.
Απ' την ομάδα αποχώρησαν οι εξής ποδοσφαιριστές :
Νατσούρας, Ακότο, Γεωργίου, Ογκουνσότο(γύρισε απο δανεισμό), Οργκανίστα, Πετράς, Καπετανάκης(Δανεικός), Σταθόγλου, Τζιράκης, Κωνσταντινίδης,Πόποβιτς (γύρισε απο δανεισμό),Χαραλαμπάκης (σταμάτησε το ποδόσφαιρο)

Ας πούμε λίγα λόγια ξεχωριστά για τον κάθε ποδοσφαιριστή....
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ενα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικοτητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.


Φόρμα επικοινωνίας

Αρχείο