Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010
ΣΕ ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο.
Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου με τους συνεργάτες του χώρισαν τους παίκτες σε 4 ομάδες και ακολούθησαν τις ασκήσεις τακτικής που είχε επιλέξει ο προπονητής του ΟΦΗ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ υπενθυμίζει ότι στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έχει ανοιχθεί από λογαριασμός που έχει το όνομα ΟΦΗ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ στον οποίο οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να καταθέτουν χρήματα για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από ένα μήνα λειτουργίας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει , με το να μπαίνει καθημερινά στο blog και να ενημερώνετε για τα νέα του ΟΦΗ.
Σήμερα ολοκληρώνετε ο 1ος μήνας λειτουργίας μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιαυτό που έχουμε καταφέρει , ακόμα κι' αν είμαστε και πρωτάρηδες bloggers!
Τα κοντέρ έσπασαν ...μέσα σε 1 μήνα καταφέραμε να μαζέψουμε πάνω απο 24.000 επισκέπτες...

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κόσμο τον οποίο μας επισκέπτεται καθημερινά , μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε.


Υ.Γ. Θέλουμε μέσα από αυτό το άρθρο να "παρακαλεσουμε" τον κόσμο του ΟΦΗ , να σπεύσει να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας , αλλά επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε και μετοχές της ΠΑΕ ΟΦΗ

Αρχείο