Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Σύνδεσμος "Snakes4" θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Νίκαια , για την αναμέτρηση Ιωνικός - ΟΦΗ στης 3 Οκτωβρίου 2010.
Μπορείτε να περάσετε από τον σύνδεσμο που βρίσκετε στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ(κάτω απ' την θυρα4) επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του συνδέσμου για περισσότερες πληροφορίες.
Tηλέφωνο συνδέσμου:2810-253404

ΜΟΝΟΣ ΠΟΤΕ ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΛΕ
Ο Πολυχρόνης Βεζυριδης περισυ ήταν ο "Φύλακας Άγγελος" της ομάδας μας , αγωνίστηκε σε 39 από τα 40 παιχνίδια και θεωρήθηκε MVP του ΟΦΗ την περασμένη season.Ο "Βεζυ" όπως τον φωνάζουν οι φίλοι της ομάδας είναι απ' τους αγαπημένους της κερκίδας , διότι έχει αποδείξει οτι σέβεται την φανέλα που φοράει και δίνει το 120% των δυνατοτήτων του! Απόψε ο "Βεζυ" απάντησε στα ερωτήματα του OFI-Creta-News.gr και δηλώνει χαρακτηριστηκα πως ο πραγματικός λόγος που τον κράτησε στην ομάδα ήταν ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ.Ακόμα ο "Βεζυ" μιλάει για τον Χατζηνικολαου , Για την Β Εθνική , για τους πρωταγωνιστές της φετινής περιόδου , για τον Νίκο Μαχλα και για πολλά ακόμα...

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Πολυχρόνη Βεζυριδη στο OFI-Creta-News.gr
''Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2  απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο: "Προς : Ο.Π.Α.Π. Α.Ε
1. FOOTBALL LEAGUE:
Παρακαλούμε  όπως εξαιρεθούν  από τα δελτία ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟ – ΓΚΟΛ της Κυριακής 03-10-2010, οι παρακάτω αγώνες της 4ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE :
1. ΠΙΕΡΙΚΟΣ -  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ       ( ΣΑΒΒΑΤΟ 02-10-2010)
2. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ    ( ΔΕΥΤΕΡΑ 04-10-2010)
3. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ         ( ΔΕΥΤΕΡΑ 04-10-2010)''
Αυτη ήταν η ανακοίνωση της λίγκας και ως εκ τούτου ο αγώνας Ιωνικός-ΟΦΗ  για την 4η αγωνιστικη του πρωταθληματος θα διεξαχθει την Κυριακη 3/10/2010....

Πολύ καλή ευκαιρία για εκδρομή δηλαδή!! Προέχει ομως ο αγώνας της Κυριακής με την Καλλιθέα....
ΣΗΜΕΡΑ οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο θα γίνουν δύο προπονήσεις πρωί (9) και απόγευμα (5) στο αθλητικό κέντρο. 
Στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ο ΟΦΗ θα δώσει δίτερμα με τον ΠΟΑ. 
ΟΙ παίκτες που αγωνίσθηκαν και στα 90 λεπτά του προχθεσινού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα κάνουν προπόνηση το απόγευμα και δεν θα χρησιμοποιηθούν στο δίτερμα.

Συνάντηση με τα ΜΜΕ την Πέμπτη 
Η ομάδα μας σίγουρα μπορεί και θα είναι καλύτερη στη συνέχεια. Και νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά θα το δει ο κόσμος και στο επόμενο ματς με την Καλλιθέα, όπου φυσικά μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Το παραπάνω δήλωσε ο Φράντς Μπερτίν. 
Ο έγχρωμος αμυντικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στον αγώνα που έδωσε η ομάδα μας προχθές στο Ηράκλειο τόνισε: 
"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ήταν το πρώτο στο Ηράκλειο για τη νέα σεζόν και είχε προηγηθεί το άτυχο ματς με την Βέροια. Ολοι οι παίκτες φυσικά και θέλαμε μόνο τη νίκη. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους μας κερδίσαμε δίκαια και νομίζω ότι δικαιούμαστε και άλλα γκολ. Αυτό που μετράει φυσικά είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί που πήρε η ομάδα μας. Επίσης θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας." 

Φιλικό με τον ΠΟΑ θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης ο ΟΦΗ στο παιχνίδι που θα γίνει στα πλαίσια της προετοιμασίας του.


Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά το ρεπό της Τρίτης έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση για την Τετάρτη στα πλαίσια της προετοιμασίας του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα την προσεχή Κυριακή.
14 χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο μεγάλος διοικητικός ηγέτης του ΟΦΗ Θ. Βαρδινογιάννης.

Σαν σήμερα, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1996 ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης έφευγε από την ζωή πολύ πιο νωρίς από ότι θα περίμενε κανένας. Σε ηλικία μόλις 54 ετών ο μεγάλος διοικητικός ηγέτης του ΟΦΗ έφευγε από την ζωή και το άκουσμα του θανάτου του σκορπούσε θλίψη σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας του Ηρακλείου. 
Ο τεχνικός της Καλλιθέας Στάθης Σταθόπουλος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και την Β΄ Εθνική.

Ο έμπειρος προπονητής φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη και αναφερόμενος στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τόνισε ότι «είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παίζουν ρόλο πολλά πράγματα για το αποτέλεσμα».

Στην συνέχεια μιλώντας για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής τόνισε ότι «είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχει διαφορά στα ρόστερ και τα μπάτζετ όμως την ημέρα του αγώνα, παίζουν άλλα πράγματα για το αποτέλεσμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στάθη Σταθόπουλου στον Αthletic Radio 104,2:
Ακούγοντας τον Ξημέρη να μιλάει στο Νίκο, προσπάθησα να καταλάβω που το πάει… Άραγε να προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση; Μου χάλασε την σκέψη ο ίδιος όταν είπε αργότερα ότι δεν έχει σκοπό να το προσπαθήσει αυτό.
Το "CreteNet TV" θα είναι ο 3ος χορηγός επικοινωνίας του OFI-Creta-News.gr .
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του "CreteNet TV" για την προσφορά τους στην σελίδα μας , και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία.Η επίσημη ιστοσελίδα του "CreteNet TV" είναι : http://cretenettv.gr/
Διαβάστε παρακάτω μερικά λόγια για το "CreteNet TV"!

Ο Βασίλης Ξημέρης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 και το Νίκο Μαρκάκη στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ σε 45 λεπτά ανέλυσε όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Ο Βασίλης Ξημέρης μίλησε για το μέλλον τουΟΦΗ λέγοντας ότι το άνοιγμα φτάνει περίπου τα 4 εκ. ευρώ ωστόσο με τις σωστές ενέργειες μπορεί να αντιμετωπιστεί και το μέλλον να είναι ευοίωνο για τον σύλλογο. 

Ακόμα μιλώντας για την χθεσινή συνάντηση τόνισε ότι«όλοι είμαστε ένα και μια οικογένεια. Συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο και βαδίζουμε στον σωστό δρόμο» είπε αρχικά και στην συνέχεια αποκάλυψε ότι την προσεχή Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει συνάντηση στην 1 το μεσημέρι στα γραφεία τουΕρασιτέχνη ΟΦΗ όπου έχουν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές του νομού Ηρακλείου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Ξημέρη στον Αthletic Radio 104,2:
Ο Μανώλης Λιαπάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για την ώθηση που έδωσε ο κόσμος και για την… προστασία της έδρας.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος αποτέλεσε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα και παράλληλα αποτέλεσε τον άνθρωπο που η μπάλα περνούσε από τα δικά του πόδια.

Ο Μανώλης Λιαπάκης μίλησε στον Μανώλη Σαρρή όπου στάθηκε στην βοήθεια που έδωσαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις απώλειες που δεν πρέπει να έχει η ομάδα στο «Γεντί Κουλέ». 
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Λιαπάκη στον Αthletic Radio 104,2:
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ κάνει γνωστό στους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν εκδοθεί στη Θύρα 1.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ διαρκείας υπάρχουν για τις Θύρες 4,5,8,9.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για την έμπρακτη και ειλικρινή συμπαράσταση του στη προσπάθεια που καταβάλει.
Ο Γιώργος Κατσικογιάννης συνεχίζει και τη Δευτέρα να έχει έντονες ενοχλήσεις. Ο μέσος του ΟΦΗ έκανε μόνο θεραπεία και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα μέρες. Αντίθετα με τον Κατσικογιάννη, ο Ουκάρ, έτρεξε μόνος του και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Οι ενοχλήσεις παραμένουν στον αστράγαλό του, όμως έχει μειωθεί σημαντικά η ένταση τους.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής έφερε την πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ Κάνοντας τον απολογισμό αυτής της νίκης, μπορεί κανείς να διακρίνει τα οφέλη, αλλά και να παρατηρήσει κάποια πράγματα που χρίζουν βελτίωσης, καθώς το πρωτάθλημα είναι μόλις στην αρχή του και πριν να είναι αργά πρέπει να διορθωθούν…
Το "News4Ofi // Everything is Here" θα είναι ο 2ος χορηγός επικοινωνίας του OFI-Creta-News.gr .
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του "News4Ofi // Everything is Here" για την προσφορά τους στην σελίδα μας , και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία.Η επίσημη ιστοσελίδα του "News4Ofi // Everything is Here" είναι : http://news4ofi.wordpress.com/
Διαβάστε παρακάτω μερικά λόγια για το "News4Ofi // Everything is Here"!



Ο Νίκι Παπαβασιλείου μίλησε στο OFI-Creta-News.gr για όλους και για όλα. Επικοινωνήσαμε με τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ και συζητήσαμε μαζί του για θέματα του ΟΦΗ . Ο Νίκι μπορεί να μην έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που έφυγε πέρυσι από τον ΟΦΗ , όμως δηλώνει ΟΜΙΛΗΤΗΣ και πως "..Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα στην καρδία μου!"

Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξη του Νίκκι Παπαβασιλείου στο OFI-Creta-News.gr


Αρχείο