Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010


Ο σύνδεσμος φίλων ΟΦΗ Snakes Χερσόνησος Club αν και ανενεργός προς το παρόν, διοργανώνει εκδρομή με λεωφορεία απο την περιοχή Χερσονήσου προς το γήπεδο ΟΦΗ. Θα υπάρχουν δυο στάσεις απο το Super market Select στο τέλος της Χερσονησσου και η άλλη στο Matrix club στην αρχή της Χερσονήσου. Ώρα αναχώρησης είναι στις 14:30 και η τιμή είναι 7 ευρώ μεταφορικά απο και προς τον προορισμό μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : 6947444939 Κ.Μάνος
ΟΛΟΙ οι παίκτες πήραν μέρος στη πρωινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο. 
Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών και ασκήσεις για την βελτίωση στην αντοχή στη ταχύτητα. 
Οι Ουκάρ και Σταυρακάκης ακολούθησαν το πρόγραμμα. 
Στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ο Σταυρακάκης επίσης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. 
Αντίθετα ο Ουκάρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 
ΕΠΙΣΗΣ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε πρωί και απόγευμα ο Κατσικογιάννης. 
Ο Πίτσος δεν γυμνάζεται. Υποβάλλεται σε θεραπεία και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής. 
-ΟΙ παίκτες που δεν πήραν μέρος στο δίτερμα προπόνησης με το ΠΟΑ το απόγευμα, ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. 
-Νέα προπόνηση για όλους τους παίκτες, θα γίνει αύριο στις 4 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο. 
-ΑΥΡΙΟ στις 12 στο κανονικό γήπεδο της ομάδας μας που είναι στα Καμίνια ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Με σκορ 5-0 (ημίχρονο 1-0) ο ΟΦΗ κέρδισε σε δίτερμα προπόνησης το ΠΟΑ. 
Στο 40 ο Βλόνταρτσικ έβγαλε μόνο το Μανούσο με το τερματοφύλακα. Ο Μανούσος προχώρησε και με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 1-0. 
Στο 55 ο Βλόνταρτσικ μετά από πάσα του Νικλκητσιώτη, με σουτ έκανε το 2-0. 
Στο 3-0 που έγινε στο 70 πρωταγωνιστές ήσαν και πάλι οι Νικλητσιώτης και Βλόνταρτσικ. Μετά από πάσα του πρώτου ο Πολωνός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. 
Στο 71 ο Βλόνταρτσικ έδωσε στο Μανούσο ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 4-0. 
Ένα λεπτό αργότερα μετά από πάσα του Σοϊλέδη, ο Καρακατσάνης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. 
Χρέη διαιτητή εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία ο κ. Κ. Χανιωτάκης. 

ΟΦΗ: Μπαρτζώκας, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Κοκκινάκης, Βερόν, Καλαϊτζιτς (46 Καρακατσάνης), Μπούρμπος (46 Νικλητσιώτης), Μανούσος, Βλόνταρτσικ, Σοϊλέδης. 

ΠΟΑ: Μακαρώνας, Καπετανάκης, Χαλκιαδάκης, Λεμπιδάκης, Πολεμαρχάκης, Γιακουμάκης Γ του Νικ., Πετράκης, Ανυφαντάκης, Χατζηανδρέου, Μπαδιεριτάκης (35 Σισκάκης), Γιακουμάκης Γ. του Εμμ. (35 Καστελλιανάκης). 
-Στο Β μέρος αγωνίσθηκα και οι Οικονομάκης, Κατσούλης, Τριανταφύλλου, Σφακιανάκης, Καρέλης, Πρικάκης. 
O Γιώργος Λιαχούδης του συνδέσμου Μακεδονίας θα είναι ο διατητής της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την Καλλιθέα.

Ο Λιαχούδης δεν έχει ξαναδιευθύνει αγώνα του ΟΦΗ. Φέτος είχε σγυρίξει στον αγώνα κυπέλλου Οδυσσέας Αναγέννησης-ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ την περσινή σεζόν είχε διευθύνει και πέντε παιχνίδια της Β΄Εθνικής.
Καλή η ανεξαρτησία ... καλή η άνοδος ... όμως η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να οργανώνεται σε όλους τους τομείς σιγά σιγά... ένα παράπονο του κόσμου του ΟΦΗ είναι το "αρχαίο" όπως το χαρακτηρίζουν Επίσημο Site της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Η Ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι "χρόνια" πίσω , πολλοί παραπονιούνται καθημερινά γιαυτό το πρόβλημα όμως η αλήθεια είναι πως στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ , τρέχουν.....και δεν φτάνουν!
Είναι καιρός να αλλάξει και αυτό όπως και πολλά άλλα που δεν λειτουργούν σωστά στην ΠΑΕ ΟΦΗ , όμως μην τα αναλύσουμε όλα τώρα.
Ας μπούμε στο κύριο θέμα
Τα "κοντέρ" έσπασε ο Κένταλ Ουκάρ που προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Τετάρτης, επιστρέφοντας πολύ νωρίτερα.

Αν και οι εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Γάλλου μέσου ανέφεραν ότι θα επέστρεφε σε κανονικό ρυθμό των προπονήσεων έπειτα από 10 ημέρες, ο ίδιος έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς προπονήθηκε κανονικά το πρωί τηςΤετάρτης.
Την ετοιμότητα των Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπου θα διαπιστώσει ο Χατζηνικολάου στο ματς με τον ΠΟΑ(17.00).

Εξάλλου αυτός ήταν ο λόγος που "κλείστηκε" το φιλικό με την ομάδα του Ατσαλένιου καθώς ο Σερραίος τεχνικός θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στην διάθεση του σε επίσημους αγώνες.
Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 ο Σπύρος Μούρτος θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ για την επόμενη περίοδο.

Ο 20χρονος γκαρντ συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου και θα βρίσκεται στην πόλη μας τηνΠέμπτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ο Μούρτος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ο Βαγγέλης Βλάχοςτρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που θα έχει στην διάθεση του τον διεθνή παίκτη.
Ο Γιάννης Αρώνης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Athletic Radio μίλησε για την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον ΟΦΗ.

Ο πρώην παράγοντας της ομάδας του Ηρακλείου σε μια συνέντευξη  ποταμό μίλησε για τον Θόδωρα Βαρδινογιάννη με αφορμή την συμπλήρωση 14 χρόνωναπό την ημέρα που έφυγε από την ζωή. 

«Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς και είναι κρίμα όχι μόνο για τον ΟΦΗ αλλά και για τον Κρητικό γιατί αγαπούσε πολύ τους ανθρώπους του νησιού» είπε μεταξύ άλλων για τον μεγάλο διοικητικό ηγέτη του συλλόγου πλέκοντας το εγκώμιο του χαρακτήρα του και της αγάπης που είχε για τονΟΦΗ.

Παράλληλα ο Γιάννης Αρώνης μίλησε για την σχέση της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον ΟΦΗ. «Ίσως έχει ο Τζίγκερ την μεγαλύτερη ευθύνη αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Όπως λέω και εγώ ότι έχω ευθύνη, πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ»είπε χαρακτηριστικά που δεν παρέλειψε, με μεγάλη δόση ειλικρίνειας, να αναφερθεί και στις ευθύνες των τότε διοικήσεων του ΟΦΗ αλλά και στον εαυτό του «ο Θόδωραςμας είχε πει να φέρουμε νέα άτομα στο Δ.Σ. του ΟΦΗ. Κανένας μας δεν το έκανε. Ούτε εγώ, ίσως γιατί φοβήθηκα μην χάσω την καρέκλα!» ήταν τα λόγια του που αναφέρθηκε και στην τελευταία χρονιά του ΟΦΗ στηνΣούπερ Λίγκα. 

Ακόμα αποκάλυψε ότι ζήτησε την βοήθεια των Γιάννη Κουράκη, Νίκου Τζώρτζογλου ώστε να αποφύγει ο ΟΦΗτον υποβιβασμό όμως και οι δύο τον χλεύασαν όπως ο ίδιος δήλωσε γυρνώντας του την πλάτη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Αρώνη στον Μανώλη Σαρρή και τον Athletic Radio 104,2:
Ακούσαμε όλοι σήμερα τον πρόεδρο του ερασιτέχνα να καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.... Μήπως ειναι ο πρώτος που ζητάει αυτό το πράγμα;; Σίγουρα ΟΧΙ... όλοι ξέρουμε πως λόγω οικονομικών συγκυριών η μόνη στήριξη που έχει ο ΟΦΗ ειναι ο κόσμος του...

Εντάξει, 5 χιλιάδες κόσμος για αγώνα Β εθνικής ειναι ένας μεγάλος αριθμός αλλα γιατι όχι κάτι παραπάνω;; γιατί όχι 8,5 χιλιάδες κόσμος ;; γιατι η αντίδραση σε τέτοιες σκέψεις ειναι παντα γέλια και χλευασμοί;;

Αρχείο