Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010
Δύο προπονήσεις έκαναν σήμερα πρωί και απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο ξεκινώντας το τελικό προετοιμασίας τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό. 
Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.
Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας εκτέλεσε ασκήσεις ταχυδύναμης.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάού πήγε στα αποδυτήρια και αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας μας. Τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν, τους τόνισε ότι είναι καλοί παίκτες και μπορούν να υλοποιήσουν το στόχο που έχει τεθεί. Ευχήθηκε σε όλους το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους. 
Ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτήρισε πρόκληση την συνεργασία του με τον ΟΦΗ και δήλωσε: "Θα δώσω και την ψυχή μου".

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος  στο Β.Α.Κ στην πρώτη του συνέντευξη τύπου:
O Hλίας Κώτσιος μίλησε για την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου στον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος αμυντικός έπλεξε το εγκώμιο του 52χρονου τεχνικού καθώς και της δουλειάς του λέγοντας ότι«πρόκειται για την πιο σωστή επιλογή για τον ΟΦΗ. Είναι ένας προπονητής που δίνει την ταυτότητα του στην ομάδα».

Παράλληλα μιλώντας για τα στοιχεία που θα δώσει στον ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος πρόσθεσε ότι «είναι ένας προπονητής που δεν παρασύρεται και πρόκειται για έναν ισχυρό χαρακτήρα. Χρειάζεται στήριξη από τους ποδοσφαιριστές, δεν πρέπει να τον παρεξηγήσουν γιατί πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ηλία Κώτσιου:
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποχαιρέτησε το πρωί τους παίκτες του ΟΦΗ. Το athleticradio.gr αποκαλύπτει τι ειπώθηκε.

Ο Σερραίος τεχνικός βρέθηκε στο "Βαρδινογιάννειο" και μέσα σε μια φορτισμένη, συγκινησιακά, ατμόσφαιρα αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Μαζί πέρασαν για δύο μήνες περίπου και ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποφάσισε να περάσει από το αθλητικό κέντρο για να έχει μαζί τους μια τελευταία επικοινωνία.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ απευθυνόμενος προς όλους τους παίκτες
Επραξε ορθά ο Νίκος Μαχλάς με την αντικατάσταση του Γιάννη Χατζηνικολάου από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ; Ορθά προσέλαβε τον Νίκο Αναστόπουλο; Κρίσιμα ερωτήματα...
Γεγονός είναι πως λόγω έλλειψης χρημάτων, το καλοκαίρι ο ΟΦΗ κινήθηκε σε μια επιλογή προπονητή χαμηλού κασέ, αφού θυμίζουμε ότι η διαφορά στη διαπραγμάτευση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αν και εμφανιζόταν μικρή, ήταν -πιστέψτε μας- τεράστια...
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, της οικονομικής στενότητας, ο Νίκος Μαχλάς και η διοίκηση της ΠΑΕ επέλεξαν να κάνουν "οικονομία" στο πιο βασικό κομμάτι μιας ομάδας. Τον προπονητή. Γιατί... παίκτες, σε μια ομάδα, υπάρχουν πολλοί. Προπονητής, όμως; Ενας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OFI-Creta-News.gr η νέα μπουτίκ της ΠΑΕ ΟΦΗ , έχει κολλήσει σε κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια (ΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΑ ΚΤΛΠ) και δεν έχει πάρει ακόμα την Άδεια λειτουργίας , όμως αναμένετε να γίνει σύντομα αυτό.
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε
Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον Sentra 103,3 αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ο Νίκος Αναστοπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ μας και το OFI-Creta-News.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Πολυχρόνη Βεζυριδη .
Ο Πολυχρόνης Βεζυριδης έχει ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νίκο Αναστοπουλο και εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας πει την γνώμη του , αλλά επίσης και για τον Χατζηνικολαου.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του Βεζυριδη στο OFI-Creta-News.gr



Αυτήν την στιγμή έφτασε στο αεροδρόμιο ο Νίκος Αναστοπουλος.
Το Νίκο Αναστόπουλο υποδέχτηκαν ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος και το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Αντώνης Κουτάντος ενώ στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" βρέθηκαν και κάποιοι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θέλησαν να τον υποδεχτούν.
Ο Νικος Αναστοπουλος δεν δέχτηκε
Επίθεση από δυο άγνωστους δέχθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος περίπου στις 11:30 το πρωί στο κέντρο του Κολωνακίου, σε γνωστή καφετέρια.
Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζηνικολάου και η έλευση του Νίκου Αναστόπουλου δεν θα φέρει αλλαγές στο τεχνικό τιμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος τεχνικός μιλώντας με την διοίκηση του ΟΦΗ δεν έθεσε θέμα δικού του βοηθού ή δικού του γυμναστή και κατά συνέπεια το τεχνικό τιμ της ομάδας θα παραμείνει ίδιο.
To κλίμα είχε βαρύνει για τον Χατζηνικολάου όμως κανένας δεν περίμενε αλλαγή με τον Μαχλά να το παίρνει πάνω του.

Ουσιαστικά, ο Σερραίος τεχνικός είχε "τελειώσει" από το μεσημέρι της Δευτέρας όπου και πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο "Γεντί Κουλέ".Τότε, έπεσε στο τραπέζι το θέμα της αντικατάστασης του Γιάννη Χατζηνικολάου.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφές για την εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Νίκαια για το ματς με τον Ιωνικό ξεκίνησαν, αναχώρηση με το πλοίο της γραμμής το Σάββατο 2/10 και αναχώρηση από Αθήνα Κυριακή 3/10, η τιμή κυμαίνεται από 55€ έως 65€ και περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το εισιτήριο του αγώνα. Θέσεις περιορισμένες, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους συνδέσμους.
Snakes 4 Heraklion club | Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος


Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Αναστόπουλο, με τον οποίο είχε φτάσει σε κατ' αρχήν προφορική συμφωνία από το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Η σχετική ανακοίνωσε αναφέρει: Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο. Ο κ. Αναστόπουλος θα έλθει αύριο το μεσημέρι στο Ηράκλειο και στις 4 μ.μ. θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας μας. Ο κ. Αναστόπουλος αύριο στις 7 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στο αθλητικό κέντρο.

Αρχείο