Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010
Δημοσιεύματα βρήκαν το φως της δημοσιότητας σήμερα το βράδυ που θέλουν τον Νικλητσιώτη να επιθυμεί να ακυρωθεί ο δανεισμός του λόγω του οτι δεν βρέθηκε ουτε σήμερα στην αποστολή.
Μήπως όμως  θα πρεπε να ΜΗΝ παραδειγματιστεί απο τον πρώην συμπαίκτη του, τον Μητρογλου, δημιουργώντας θέμα αλλά να προσπαθήσει περισσότερο ωστε να βρεθεί στην αποστολή; Γιατί δεν υπάρχει άλλος λόγος για την μη χρησιμοποίηση του...
Οπως ανέφερε και ο κύριος Μώραλης για την περίπτωση του Μητρογλου..΄΄είναι παιδιά'' και για να μην μας κάνει ο Νικλητσιλωτης να πειστούμε για την ανωριμότητα του, να κατσει να δουλέψει και επειτα θα μπει στην αποστολη!

Α.Π.
«Για εμάς σημασία είχε μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Θέλουμε δουλειά και μέσα από την δουλειά θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Μπράβο σε όλους τους παίκτες γιατί έδειξαν μεγάλη διάθεση. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε γιατί σαν ΟΦΗ κάναμε το αυτονόητο. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Διαγόρα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ιωνικό και τον Γιάννη Πετράκη, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που έχω αγωνιστεί και είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα».Ηταν οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα Ιωνικος-ΟΦΗ στην Νικαια σήμερα.
Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-2 του Ιωνικού πέρνοντας ένα σπουδαίο "διπλό".

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία στην ομάδα φαίνεται πως έφερε και την αλλαγή αγωνιστικά με τον ΟΦΗ να παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ να επικρατεί με 1-2 του Ιωνικού.
ΜΕ σκορ 0-2 κέρδισαν οι Νέοι του ΟΦΗ την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού (ημίχρονο 0-1). Η ομάδα του Γιώργου Καβουσανού ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφθασε δίκαια στη νίκη.

Η πρόοδος του ΟΦΗ είναι εμφανής με την ομάδα του Βαγγέλη Bλάχου να επικρατεί με 89-69 του Ηράκλειο.


Τα έντεκα τρίποντα από πλευράς ΟΦΗ αλλά και η πολύ καλή απόδοση του Αλέξη Τσακιρίδη, ο οποίος με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους ασπρόμαυρους έγειραν την πλάστιγγα από νωρίς για την ομάδα τουΒαγγέλη Βλάχου.


Τα δεκάλεπτα: 18-22, 43-37, 67-53, 89-69

Αρχείο