Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010




Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΟΦΗ ο Κώστας Χανιωτάκης μετά από συνάντηση που είχε με τον Μαχλά.Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ είχε κάνει γνωστή την παραίτηση του μιλώντας με τον πρόεδρο της ομάδας, κάνοντας του γνωστή μια σκέψη που την είχε στο μυαλό του για αρκετές ημέρες.

Να ξεχάσουν τον Ιωνικό και να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου με τον Διαγόρα ζήτησε ο Νίκος Αναστόπουλος από τους παίκτες του.
“Το παιχνίδι με τον Ιωνικό τελείωσε. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι ο Διαγόρας και πρέπει να κερδίσουμε και αυτό το ματς”

του Μανόλη Τσελεντάκη
Την δέσμευση ότι θα βοηθήσει τον ΟΦΗ άφησε ο Χρ.Νικητιάδης όπως αποκάλυψε ο Μανόλης Χρονάκης.Στην Αθήνα ο Ξημέρης.

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2, ο Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού μετά από συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Ξημέρη, δεσμεύτηκε ότι θα δοθούν άμεσα στην ομάδα χρήματα τόσο από την χορηγία του ΟΠΑΠ, όσο και για αυτά που δόθηκαν πέρυσι για την ανακατασκευή του "Γεντί Κουλέ".
 

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την ελπίδων πλέκοντας το εγκώμιο του κόσμου και του Αναστόπουλου.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στον Μανώλη Χρονάκη εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα μπαράζ πρόκρισης με αντίπαλο την Τσεχία λέγοντας ότι «έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε ώστε να πάμε στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».
Ο mvp του ΟΦΗ στη Νίκαια Σαΐμπου Γιακούμπου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νίκη στη Νίκαια και τον κόσμο.

Ο Γκανέζος επιθετικός αναδεικνύεται σε "λαβράκι" για την ομάδα του Ηρακλείου έχοντας πετύχει ήδη δύο γκολ την φετινή σαιζόν, ένα στη Νίκαια και ένα για το κύπελλο στο παιχνίδι με την Χερσόνησο.

Ο 24χρονος φορ αναφερόμενος στα συναισθήματα του για το τέρμα που πέτυχε τόνισε ότι "χάρηκα περισσότερο επειδή κέρδισε η ομάδα" ενώ πρόσθεσε για το Νίκο Αναστόπουλοίναι καλύτερο και για αυτόν που κερδίσαμε".

Αρχείο