Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010
Μετά από τρία παιχνίδια, ο ΟΦΗ είναι αήττητος παίζοντας στα Τρίκαλα, κάτι που θέλει να συνεχίσει την Κυριακή.

Για τέταρτη φορά θα επισκεφτεί την θεσσαλική πόλη και τις τρεις προηγούμενες φορές έφυγε από εκεί με ψηλά το κεφάλι. Έπειτα από τρία παιχνίδια, ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος στα Τρίκαλα έχοντας δυο ισοπαλίες και μία νίκη.
Το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας
Πολύ καλή ευκαιρία δίνεται στους φίλους του ΟΦΗ να κάνουν την Φυλή ΞΑΝΑ Γεντί Κουλέ αφου ο αγώνας ορίστικε απο την ΕΠΑΕ  για την Κυριακή 31/10. Αν η ομάδα βοηθήσει με καλά αποτελέσματα απέναντι σε Τρίκαλα και Λεβαδειακού, στο προάστιο των Αθηνών στις 31/10 σίγουρα θα φιγουράρουν τα ασπρόμαυρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το πρόβλημα με την αναχώρηση απο Πειραιά για Ηράκλειο την Κυριακή λόγω της ώρας αναχώρησης του πλοίου ( δεν θα προλάβαιναν τα πούλμαν να πανε απο Τρίκαλα-Πειραιά μεσα σε 4 ωρες) φαινεται πως λύθηκε και έτσι θα υπάρξει οργανωμένη εκδρομή απο Ηράκλειο.

Στον σύνδεσμο Snakes μπορούν να εγγραφούν όσοι θέλουν να συμετάσχουν στην εκδρομή στα Τρικαλα, κόστος 85 ευρό, περιλαμβάνει καράβι ,λεωφορείο και εισητήριο γηπέδου.Ηδη υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. H θύρα που διέθεσε η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ για τις ανάγκες των φίλων του ΟΦΗ είναι η θύρα 9.

τηλέφωνο συνδέσμου 2810253404

Αρχείο