Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010
Αύριο η εκδρομή του Salonica club ξεκινάει στις 10 και 30!!, από τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας γιατί λόγω της καθίζησης στα Τέμπη θα πάμε μέσω Γρεβενών. Το ραντεβού με τεράστια
συνέπεια.

Την βοήθεια του Θεού για μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες που θα φέρει την ομάδα μπάσκετ ξανά στα «σαλόνια» της Α2 κατηγορίας,ζητησαν διοικηση,τεχνικό επιτελείο και αθλητές στην τέλεση του Αγιασμού που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιαννειου αθλητικού κεντρου.Το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής ξεκινάει την Κυριακή με τον ΟΦΗ να υποδέχεται την Καλαμαριά(2μμ) στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος και ο στόχος είναι ένα καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.
Εκδρομή Salonica Club
Η εκδρομή του Salonica club θα ξεκινήσει στις 12 απο τα κτελ Μακεδονίας την Κυριακή 17 Οκτώβρη.Το ραντεβού να τηρηθεί με συνέπεια γιατί η διαδρομή μέχρι τα Τρίκαλα ειναι μεγάλη.Το κόστος συμμέτοχης είναι 5 ευρώ!!!! Λόγω ύπαρξης κενών θέσεων στο πούλμαν μπορείτε μέχρι την Κυριακή να δηλώνετε συμμέτοχη. Στείλτε μου mail στο kostis.ecp@hotmail.com. Η θύρα και το εισιτήριο θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό.


Εκδρομη Snakes4
Ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Snakes4 θα πραγματοποιήσει εκδρομή στα Τρίκαλα για να στηρίξει την αγαπημένη μας ομάδα.Η εκδρομή κοστίζει 85 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο το βράδυ απο το Ηράκλειο για Πειραιά , αμέσως οι εκδρομείς θα μεταβούν με πούλμαν στα Τρίκαλα. Εγγραφές μπορείτε να κάνετε στον Σύνδεσμο Φίλων ΟΦΗ Snakes4.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : 2810-253404

Το 3Χ3 θα επιδιώξει με τον Νίκο Αναστόπουλο στο πάγκο του ο ΟΦΗ στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στα Τρίκαλα.


Το 3Χ3 θα επιδιώξει με τον Νίκο Αναστόπουλο στο πάγκο του ο ΟΦΗ. Ο τεχνικός της του ΟΦΗ αναμένεται να παρατάξει  την ομάδα του με δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα. Ο Χρήστος Μπούρμπος θα καλύψει το κενό του Κιάσσου στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ όπως φαίνεται βασικός ξεκινάει και ο Ζορμπάς.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ αύριο η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με προπόνηση που θα γίνει στις 10:15 στο αθλητικό κέντρο. 
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. 
Επίσης οι παίκτες της ομάδας μας, έκαναν αρκετά σπριντ. 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί και να έχουν πολύ καλή συγκέντρωση. 
Ατομική προπόνηση με το κ.Κ.Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες. 
-Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Μανόλης Λιαπάκης. Ο έμπειρος μέσος έτρεξε μόνος του και έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης. 
"Είμαι αρκετά καλά. Δεν υπάρχουν οι ενοχλήσεις που είχα πριν από 2-3 ημέρες στο γόνατο . Την ερχόμενη Δευτέρα θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα" δήλωσε ο Μανόλης Λιαπάκης μετά το τέλος του προγράμματος που εκτέλεσε. 

-ΟΙ Πίτσος, Περογαμβράκης
 ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 
-Ο πρώτος έτρεξε, ενώ ο δεύτερος εκτός από το τρέξιμο έκανε και ασκήσεις με μπάλα. 

-Η αποστολή του ΟΦΗ αύριο στις 12:45 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για το αεροδρόμιο των Σπάτων «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στη συνέχεια η αποστολή οδικώς θα μεταβεί στα Τρίκαλα. 

Αρχείο