Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010
Διαβαστε παρακατω την 7η αγωνιστικη της Football League.

Ημερομηνία
23/10/2010 ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

23/10/2010 ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ
23/10/2010 ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ
23/10/2010 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
24/10/2010 ΙΩΝΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
24/10/2010 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ
24/10/2010 ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
24/10/2010 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
24/10/2010 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Σύντομα θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων ο ΟΦΗ με τον Μανώλη Μονιάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του.


Το συμβόλαιο του 22χρονου ποδοσφαιριστή λήγει στις31 Δεκεμβρίου 2010 και βέβαια στις τάξεις της Κρητικής ομάδας δεν συζητούν κάτι διαφορετικό από την παραμονή του στο ρόστερ του ΟΦΗ και με την έλευση του νέου χρόνου.

Χωρίς το κ. Νίκο Αναστόπουλος έγινε η σημερινή προπόνηση των παικτών της ομάδας μας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έμεινε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και αύριο θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.
Η σημερινή προπόνηση έγινε κάτω από τις οδηγίες του κ. Ανδρέα Σκέντζου.

Στις 15:30 έφθασε τελικά η αποστολή της ομάδας μας στο Ηράκλειο. Ο κ. Νίκος Αναστόπουλος έχει καλέσει όλους τους παίκτες στις 5 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο για να κάνουν προπόνηση.
ΟΙ παίκτες που αγωνίσθηκαν λιγότερο από 60 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα, θα δώσουν φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα Νέων του ΟΦΗ.
Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, μίλησε στον Sentra 103,3 για την πορεία... ανόδου που κάνει η κρητική ομάδα με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του...
Δεν μπόρεσε να έλθει στο Ηράκλειο στο χρόνο που είχε προγραμματισθεί η αποστολή του ΟΦΗ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα μέλη της αποστολής σήμερα στις 10:40 επιβιβάσθηκαν στο αεροπλάνο, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να έλθουν στο Ηράκλειο.
Η πτήση -αναχώρησε στις 11:20- εκτελέσθηκε στο προβλεπόμενο χρόνο, όμως όταν το αεροπλάνο έφθασε κοντά στο Ηράκλειο, λόγω του δυνατού νοτιά δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».
Παρά τις προσπάθειες των πιλότων το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί και επέστρεψε στο αεροδρόμιο των Σπάτων.
Αυτή την ώρα τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας είναι σε αναμονή, περιμένοντας σχετική ενημέρωση από τους αρμοδίους.

Αλλα... κόλπα για τους παίκτες του ΟΦΗ από τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος τους πριμοδοτεί με 10.000 έξτρα πριμ για το διπλό στα Τρίκαλα, ενώ τα καλύτερα έρχονται...

Ο περσινός με τον φετινό ΟΦΗ έχει μεγάλες διαφορές. Και μια από αυτές είναι η άμυνα-"μπετόν" που έχει δημιουργήσει.



Όταν ο Νίκος Αναστόπουλος έλεγε στην πρώτη συνέντευξη τύπου ότι "θα δεχόμαστε γκολ πολύ δύσκολα και ο ΟΦΗ θα είναι ομάδα που θα παλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό", λίγοι περίμεναν ότι μέσα σε τρεις εβδομάδες θα γινόταν τόσο μεγάλη αφομοίωση από τους παίκτες του ΟΦΗ.
Δεν έμεινε μόνο στη νίκη του ΟΦΗ επί της Καλαμαριάς, ο Βαγγέλης Βλάχος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αποκάλυψε ότι στην ανάπαυλα του αγώνα, έβαλε… γκάζια στους παίκτες για την κακή εικόνα που είχαν στο αμυντικό κομμάτι του αγώνα. «Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε 80 πόντους στην έδρα μας. Αυτό είναι το παράπονό μου από τους παίκτες. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Και να παίζουμε για 40 λεπτά όπως παίξαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό». Για το παιχνίδι ο Βαγγέλης Βλάχος είπε πως «δεν ξέραμε τον αντίπαλο, αλλά μπορώ να πω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε για να μην έχουμε προβλήματα. Έμεινα ευχαριστημένος μόνο από το τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας μου».
Με το "δεξί" ξεκίνησε ο ΟΦΗ τον μαραθώνιο της Β΄Εθνικής ,επικρατώντας στην πρεμιέρα του Απ.Καλαμαριάς με 103-80.Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ανεβάζοντας ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσαν εμφατική νίκη , της ομάδας του πρώην παίκτη του ΟΦΗ και νυν τεχνικού των «Ποντίων» Θανάση Δελεπάσχου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα πρώτα τρία λεπτά ήταν αμφίρροπα και το σκορ ήταν ισόπαλο 5-5.Στη συνέχεια όμως ο ΟΦΗ έδειξε ιδιαίτερα εύστοχος έξω από την γραμμή των 6.75 μ. και με πρωταγωνιστή τον Καραδολάμη με 3/3 τρίποντα.

Αρχείο