Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010
Ιδιαίτερη προσοχή στη κυκλοφορία της μπάλας και στη τακτική που θέλει να ακολουθούν οι παίκτες του, έδωσε ο κ. Νίκος Αναστόπουλος στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. 
Αρχικά οι παίκτες της ομάδας μας έκαναν ασκήσεις με μπάλα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζητούσε να έχουν γρήγορη κίνηση με τη μπάλα αλλά και χωρίς τη «στρογγυλή θεά». 
Συγχρόνως ο τεχνικός του ΟΦΗ ήταν απαιτητικός στα θέματα τακτικής. 
Στο τέλος της προπόνησης ο κ. Αναστόπουλος κράτησε ορισμένους από τους μέσους και τους επιθετικούς παίκτες και έκαναν σουτ στους τερματοφύλακες, ακολουθώντας συγχρόνως την τακτική που ζητούσε. 
-Ατομική προπόνηση με το κ.Κ.Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες. 
-Ο Λιαπάκης έκανε μόνο θεραπεία. 
-ΟΙ Πίτσος, Περογαμβράκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 
-ΝΕΑ προπόνηση θα γίνει αύριο στις 16:00. 
-ΤΗΝ Πέμπτη στις 3 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο της ομάδας μας που είναι στα Καμίνια ο κ. Ν. Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Αναστόπουλος μοίρασε μπράβο για τη νίκη στα Τρίκαλα και προχώρησε σε ψυχολογικές ντόπες εν όψει Λεβαδειακού.


O 52χρονος τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης αφού φρόντισε να... περάσει στα "ψιλά" τη νίκη επί των Τρικάλων λέγοντας ότι"κάναμε το αυτονόητο και κερδίσαμε στα Τρίκαλα. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση σας όμως ήδη ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε αυτό με τον Λεβαδειακό"ήταν τα λόγια του μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του.

Το εγκώμιο της δουλειάς του Αναστόπουλου έπλεξε ο Παύλος Αδάμος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.



O γενικός αρχηγός του ΟΦΗ μιλώντας με τον Μανόλη Χρονάκη τόνισε ότι «η εικόνα του ΟΦΗ οφείλεται 100% στον κύριο Αναστόπουλο χωρίς αυτό που λέω να αποτελεί μομφή για τον κύριο Χατζηνικολάου». Όσον αφορά την φετινή περίοδο και τον ΟΦΗ πρόσθεσε «ο ΟΦΗ πάει μόνο για την πρώτη θέση».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παύλου Αδάμου:

Το σύνθημα για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη έδωσε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς όπου στάθηκε στην βοήθεια του Νίκου Αναστόπουλου.



«Στα Τρίκαλα πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Οι 3 βαθμοί που πήραμε έχουν πολύ μεγάλη σημασία για την ομάδα μας, γιατί μας κρατούν κοντά στη πρώτη θέση. Είχαμε στόχο τη νίκη και νομίζω ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο διαπίστωσαν το παραπάνω από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Μέχρι που έγινε το 0-1

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες αναμένεται να κλείσουν θετικά οι υποθέσεις που έχουν ανοίξει με τους Σφακιανάκη,Ταραλίδη.


Με θετική διάθεση επέστρεψε στο Ηράκλειο ο Νίκος Μαχλάς έχοντας συνεχείς επαφές στην Αθήνα με τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές για να κλείσουν θετικά οι υποθέσεις των προσφυγών που έχουν κάνει κατά του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό που θα γίνει το Σάββατο δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.



Ο λόγος που η αναμέτρηση του "Γεντί Κουλέ" δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά είναι ότι το Conn-x tv θα δείξει την αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας - Θρασύβουλος.

Όσον αφορά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό, δεν θα μεταδοθεί με το αιτιολογικό ότι η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στις 12 το μεσημέρι αντί για τις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει το παιχνίδι ανάμεσα στον Φίλιππο και τον ΟΦΗ.



H EOK έκανε γνωστή την αλλαγή στο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής και η ώρα του τζάμπολ μετατέθηκε για συγκοινωνιακούς λόγους. Ο ΟΦΗ πάει στην Ημαθία την Κυριακή για να αντιμετωπίσει το νεοφώτιστο Φίλιππο και μοναδικός στόχος των παικτών του Βαγγέλη Βλάχου είναι να μπορέσουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους.

Έχει ειπωθεί, λέγεται ακόμα και θα λέγεται. Αυτός ο ΟΦΗ είναι ομάδα με Ο κεφαλαίο που ταιριάζει με τον Αναστόπουλο.


Και μπορεί το 3Χ3 να είναι το... επιφανειακό κομμάτι του προλόγου αυτού του ρεπορτάζ - όμως η παρουσία του ΟΦΗ σε αυτά τα παιχνίδια αναδεικνύει πλήρως την ταυτότητα του προπονητή αυτής της ομάδας.
Αυτήν τη φορά ο Νίκος Αναστόπουλος είχε λάβει τα μέτρα του. Ηταν υποψιασμένος ότι μπορεί να επαναληφθεί το σκηνικό, ετοίμασε τη «φάκα» και έριξε το «τυράκι»...

Μετά, λοιπόν, το σπουδαίο διπλό του ΟΦΗ στα Τρίκαλα ο «αλενατόρε» παρέμεινε στην Αθήνα και επωφελούμενος από το δευτεριάτικο ρεπό της ομάδας επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι το αγαπημένο του στέκι στο Κολωνάκι, το «Da Capo». Εκεί δηλαδή όπου δέχτηκε επίθεση αγνώστων την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

Αρχείο