Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010
Ο Μανόλης Λιαπάκης ακολούθησε σήμερα το δεύτερο μέρος του προγράμματος και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο. 
Ο μέσος του ΟΦΗ δεν πήρε μέρος στο πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης, που αφιερώθηκε σε πολλά σπρίντ με στόχο την βελτίωση της αντοχής στη ταχύτητα. 
Κάτω από τις οδηγίες του κ. Ανδρέα Σκέντζου ο Λιαπάκης εκτέλεσε πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο με στόχο την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης. 
Ο Λιαπάκης συμμετείχε στο δεύτερο μέρος

Την μεγάλη δυναμική που έχει ο ΟΦΗ σαν σύλλογος εξέφρασε ο Δημήτρης Καραδολάμης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.


O φόργουορντ της Κρητικής ομάδας μιλώντας αρχικά για την πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς είπε ότι «εμείς με την δική μας απόδοση, κάναμε εύκολο το παιχνίδι».

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό.


Ο Αρτινός ρέφερι είχε "σφυρίξει" την πρεμιέρα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση με την Βέροια με την διαιτησία του να είναι άριστη. Η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι μόλις η δεύτερη για την φετινή περίοδο.

Αναλυτικά οι διαιτητές όλων των αναμετρήσεων:
ΟΦΗ - Λεβαδειακός
Κουτσιαύτης, Ντάλλας - Τσολάκης


Στις 3 το μεσημέρι θα γίνει η σέντρα του αγώνα του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.


Από την διοίκηση του ΟΦΗ έγιναν προσπάθειες ώστε να αλλάξει η ώρα αγώνα και να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 5 το απόγευμα, δίχως όμως τελικά να καταστεί δυνατόν. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 15.00 


Το ποσό των 10.000 ευρώ μοιράστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για τη νίκη στα Τρίκαλα. Έμφαση στο πρέσινγκ.


Ακόμα καλύτερο γίνεται το κλίμα στον ΟΦΗ εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό καθώς την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί ο Νίκος Μαχλάς για τη νίκη στην Θεσσαλία.

Εκτός από αγωνιστικούς λόγους, ο ΟΦΗ ψάχνει και για τους… αριθμούς την τέταρτη σερί νίκη έπειτα από 11 χρόνια.


Από την αγωνιστική περίοδο 1999-2000 έχει να πετύχει οΟΦΗ περισσότερες από τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα εκείνη την χρονιά είχε διευρύνει το νικηφόρο σερί του στους επτά αγώνες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτήν την αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Ηρακλείου είχε κερδίσει την έξοδο της στην Ευρώπη, για τελευταία φορά στην ιστορία της. Ας θυμηθούμε λίγο τι είχε γίνει σε εκείνο το πρωτάθλημα…
Πέρασαν σχεδόν 40 ημέρες από τότε που ξεκίνησε ο ΟΦΗ την φετινή του περιπέτεια στο πρωτάθλημα και όμως… πόσο πίσω του έχει αφήσει εκείνη την εμφάνιση-τραγωδία στην Βέροια.

Γιατί άλλο… Βέροια και άλλο… Τρίκαλα. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση την μια με την άλλη. Πολύ καλύτερη ομάδα τα Τρίκαλα από την Βέροια που είχε για φορ τον Λαναρή που ίσως και εγώ ακόμα να τον περνούσα στο σπρίντ.

Αρχείο