Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010
Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ χθες, την 26/10/2010 κατέθεσε Ένσταση κατά του κύρους του αγώνος της 23/10/2010 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League, μετά την Καταγγελία – Υπεύθυνη Δήλωση που κατέθεσε η Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ στις 25/10/2010 κατά του επαγγελματία προπονητή Αναστόπουλου Νικόλαου, προπονητή της ΠΑΕ ΟΦΗ, διότι κατά το χρόνο διεξαγωγής του επίδικου αγώνα την 23/10/2010 ο προπονητής Αναστόπουλος Νικόλαος δεν είχε εξοφλήσει το επιδικασθέν ποσό προς την ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, με αποτέλεσμα να είναι τιμωρημένος, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 121/05-10-2010 απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου και να μην έχει το δικαίωμα να παρευρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου για λογαριασμό της ομάδας στην οποία δραστηριοποιείται ως προπονητής (ΠΑΕ ΟΦΗ), με οιαδήποτε ιδιότητα, πολύ δε περισσότερο ασκών τα καθήκοντα του προπονητή, ιδιότητα ένεκα της οποίας είχε τιμωρηθεί.
www.levadiakos.gr
Το OFI-Creta-News.gr στις εκλογές θα ψηφίσει όσους βοήθησαν έμπρακτα της αγαπημένη μας ομάδα...
Παρακάτω θα μπορείτε να δειτε τους υποψήφιους που σας προτείνουμε αποκλειστικά και μόνο με το κριτήριο "ποιοι έχουν βοηθήσει τον ΟΦΗ μας?"


Δείτε τους Υποψήφιους που στηρίζουμε.....
Στις δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα, ξεκίνησε πρώτος ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β. κ. Σάκης Τσιώλης ο οποίος ανέφερε:
"Πριν μιλήσω για το παιχνίδι πρέπει να ομολογήσω ότι επιστρέφοντας στο γήπεδο του ΟΦΗ έχω ευχάριστα συναισθήματα, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές εδώ. Ήταν ένα ματς με ένταση και πάθος. Έγινε ανοικτό παιχνίδι. Πέρα από κάποια συναισθήματα νομίζω ότι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο είχαν την ευκαιρία
Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου ο κ. Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του βγήκαν στο γήπεδο και έκαναν προπόνηση στους παίκτες που δεν είχαν αγωνισθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β.
Η προπόνηση αφιερώθηκε αποκλειστικά σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.
Η προετοιμασία των παικτών της ομάδας μας για το επόμενο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, θα συνεχισθεί με νέα προπόνηση που θα γίνει στις 10:00 σήμερα στο αθλητικό κέντρο.

Αρχείο