Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010
ΑΣΚΗΣΕΙΣ με μπάλα και ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα που εκτέλεσαν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ κάτω από τις οδηγίες του κ. Νίκου Αναστόπουλου και των συνεργατών του. 
ΟΙ παίκτες του ΟΦΗ αρχικά έκαναν ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής. 
Το τελευταίο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε δίτερμα. 
-Ο Μηνάς Πίτσος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. 
-Ατομική προπόνηση έκαναν με το κ. Χανιωτάκη οι τερματοφύλακες. 
-ΜΕ δύο προπονήσεις που θα γίνουν αύριο στις 4 μ.μ. και το Σάββατο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Θρασύβουλο. 
Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την "αρρώστια" του ΟΦΗ αλλά και για την υπόθεση με την Καλλιθέα.
ΤΗΝ ερχόμενη Τρίτη το πρωί θα χειρουργηθεί από το γιατρό κ. Γιώργο Στεφανουδάκη ο Κώστας Σταυρακάκης.
Ο παίκτης της ομάδας μας έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο, πρόβλημα που κληρονόμησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β.

Σημαντική βελτίωση ο Ρόβας
ΠΟΛΥ καλή εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του Β. Ρόβα. Ο παίκτης της ομάδας μας έχει χειρουργηθεί στο τένοντα.
Ήδη έχει ξεκινήσει και εκτελεί πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις σε τραμπολίνο, τρέξιμο, ασκήσεις ισορροπίας και διάδρομο.
ΘΑ ακολουθήσει η δεύτερη φάση που περιλαμβάνει ταχύτητες, ανοίγματα, ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.|
Η Β φάση έχει διάρκεια 45 ημέρες.
Στη συνέχεια για 4 εβδομάδες θα μπει σε πρόγραμμα με μεγάλες επιβαρύνσεις.
Την περασμένη εβδομάδα(Δευτέρα) κάθισα στο CONN-X να δω το ντέρμπι της Β’ Εθνικής Γιάννενα-Παναιτωλικός, για να έχω μια εικόνα από δυο ομάδες που δίκαια και άδικα εμφανίζονται ως βασικοί αντίπαλοι του ΟΦΗ για την άνοδο. Δίκαια γιατί ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι σίγουρα μια ποιοτική ομάδα, με υψηλά στάνταρ ποιότητας και παίκτες με μεγάλες εμπειρίες στην Σουπερ Λιγκ (Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Σκουφάλης κ.λ.π.). Και άδικα γιατί ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι αυτό όχι μόνο δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική του θέση, αλλά προκαλεί μάλλον εντύπωση το πως η ομάδα αυτή έχει κάνει τόσο καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πινάκα.
Οι Σύνδεσμοι Snakes Heraklion Club και Κρήτες - Θοδωρής Παπαδόπουλος διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Το κόστος της εκδρομής ειναι 50 ευρώ. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των Συνδέσμων.

Ο Κώστας Σταυρακάκης είναι το τρίτο φετινό θύμα του φετινού ΟΦΗ καθώς υπέστη ρήξη χιαστών μένοντας εκτός για 5 μήνες.


Ο 32χρονος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου μόλις στο 22ο λεπτό και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για εκείνον. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις ο "Σταύρα" υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για πέντε με έξι μήνες.
Σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών αφιερώθηκε η προπόνηση που έκαναν σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο. 
Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. 
-ΟΙ ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν πάνω από 60 λεπτά στο χθεσινό ματς έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. 
-Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 16:00. 
-Αύριο στις 15:00 στο γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στα Καμίνια ο κ. Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 

Αρχείο