Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη επαφή του Μανώλη Μονιάκη με το Νίκο Μαχλά.

ΡΕΠΟ έχουν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ. Νίκου Αναστόπουλου, αύριο οι παίκτες της ομάδας μας θα υποβληθούν σε εργομετρικές μετρήσεις και αιματολογικές εξετάσεις.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ και ευχαριστεί την ΠΑΕ Θρασύβουλος για τη φιλοξενία της. 

Το κείμενο αναφέρει τα εξής: "Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση της ΠΑΕ-Θρασύβουλος, αλλά και τους φιλάθλους της, για την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της ΠΑΕ-ΟΦΗ αλλά και στους φίλους της ομάδας μας. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ επιφυλάσσεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι που θα γίνει στο Ηράκλειο στα πλαίσια του Β γύρου του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ".
Την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του ΟΦΗ για τους τραυματισμούς των Κένταλ Ουκάρ και Μανώλη Μονιάκη.

Όταν το καλοκαίρι ήρθε στο Ηράκλειο ο Σαΐμπου Γιακούμπου, κανένας δεν πίστευε ότι ο Γκανέζος θα ήταν ο φετινός mvp.


O 24χρονος επιθετικός σκόραρε για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα χαρίζοντας ακόμα μια νίκη στον ΟΦΗ και όπως όλα τα φετινά γκολ έτσι και το χθεσινό στην Φυλή είναι πραγματικός "χρυσός".

Ο Γκανέζος φορ αναδεικνύεται σε πραγματικό "δολοφόνο" για τις αντίπαλες εστίες και πολύ περισσότερο "χτυπάει" εκεί που δεν τον περιμένει ο αντίπαλος. Όταν είναι νωχελικός και δεν δείχνει απειλητικός, τότε ο Γιακούμπου σκοράρει παίρνοντας το... σκαλπ του αντιπάλου.

Αρχείο