Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 βρέθηκε ο Αντώνης Κουτάντος μιλώντας για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ.


Το μέλος του Δ.Σ. της Κρητικής ομάδας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννουλάκη μίλησε αρχικά για την υποψηφιότητα του.

«Πρώτη φορά μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Αν με τιμήσουν ή όχι με την ψήφο τους πάλι θα τους ευχαριστήσω. Είμαι ένας νέος άνθρωπος που θα ασχοληθεί με τα κοινά και τα συμφέροντα της πόλης μας» ήταν τα λόγια του μιλώντας στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 καλεσμένος του Γιώργου Κορτσιδάκη.

Την ευκαιρία θα ξεμουδιάσουν θα έχουν στον ΟΦΗ όπου θα δώσουν φιλικό με το Ρέθυμνο και στην συνέχεια θα ξεκουραστούν.


Όπως αναφέραμε από το βράδυ της Τετάρτης, ο Αναστόπουλος αναζητούσε ομάδα για να δώσουν οι παίκτες του φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή. Τελικά ο αντίπαλος βρέθηκε και θα είναι η νεοσύστατη ομάδα του Ρεθύμνου.
Μια καλή σαιζόν στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ και …επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες ευχήθηκε εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Μανος Ξημερης σε προπονητή και παίκτες στο δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ο καλός φίλος της ομάδας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «ο Κήπος των Γεύσεων» Γιώργος Τζωρακολευθεράκης.Ο επιχειρηματίας είναι κάθε χρόνο κοντα στον ΟΦΗ και δεξιώνεται τμήματα του ΟΦΗ.Το έχει κάνει στο παρελθόν με το μπάσκετ και αυτή την φορά μετά από πρωτοβουλία του Μανου Ξημερη,το έκανε και στο βόλει.Οπως τονίζει ο Μανος Ξημερης «δεν έχει σχέση ότι ανήκω στο τμήμα μπάσκετ.Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι μια οικογενεια.Θεωρήσαμε καλύτερο στην φάση αυτή,να γίνει μια ευχάριστη συνάντηση με την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που και αυτή κάνει την δική της προσπαθεια.Ευχομαι φέτος να πανηγυρίσουμε τρείς ανοδους.Μια του ποδοσφαιρου,μια του μπάσκετ και μια του βόλει» τόνισε ο Μ.Ξημερης που ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Κήπου των Γεύσεων για την συμπαράσταση του στον ΟΦΗ.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα στίβου του ΟΦΗ και η VODAFONE θα πορευθούν μαζί. ‘Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στην επίσημη παρουσίαση που έγινε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ η μεγάλη αυτή εταιρία τηλεπικοινωνιών θα συνεχίσει να στηρίζει τον  κλασσικό αθλητισμό. Η VODAFONE θα είναι βασικός χορηγός του τμήματος στίβου του ΟΦΗ και την αγωνιστική περίοδο 2010-11.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημερης δήλωσε για αυτή την επέκταση της συνεργασίας,ότι  «σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό λόγω  της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, τέτοιες πρωτοβουλίες και προσπάθειες όπως αυτή της VODAFONE,είναι σημαντικές.Ωστε να μπορούν τα παιδιά να προπονούνται στα στάδια και να αποφεύγουν τις κακοτοπιές της εποχής.Θελουμε σαν διοίκηση να ευχαριστήσουμε την VODAFONE γιατί όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ έχουν βοηθήσει την εξέλιξη του».Αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό,ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,τόνισε πως
Πεπεισμένος πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Σίγουρος πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πετύχει ότι δεν κατάφερε πέρσι δηλαδή την άνοδο στην superleague εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης με δηλώσεις του στη mikriliga.com .

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κατσικογιάννη στη mikriliga.com:

Αρχείο