Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την έρευνα της εισαγγελέως Πρωτοδικών Π. Παπανδρέου που έχει αναλάβει την υπόθεση με τα ύποπτα ποδοσφαιρικά παιχνίδια για στοιχηματική απάτη.

Οι έρευνες εκτείνονται και πέρα από τα ύποπτα παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ που έχουν φτάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης λόγω των στοιχείων που έχουν παραδοθεί από τον ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ερευνώνται δύο ύποπτοι αγώνες του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής που διεξήχθησαν την περίοδο 2007 - 2008.
Στόχος του ΟΦΗ δεν είναι μόνο η άνοδος αλλά το πρωτάθλημα όπως δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 ο Ανδρέας Ξενάκης.

Ο Ηρακλειώτης φόργουορντ επέστρεψε στην Κρήτη έπειτα από δύο χρόνια φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ έπειτα από αυτές των "Ηράκλειο" και Ιεράπετρας.

Για την ομάδα της καρδιάς του, τον ΟΦΗ και τον φίλο του Αναστόπουλο μίλησε ο Γιώργος Κοκολάκης στον Athletic Radio 104,2.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ βρέθηκε την Παρασκευή στο ΒΑΚ όπου παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο. 

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έπλεξε το εγκώμιο της εικόνας της ομάδας του Ηρακλείου λέγοντας ότι "σίγουρα, δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για την δυναμικότητα του ΟΦΗ αφού ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Όμως, εγώ είδα μια ομάδα που είναι - ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Μια εξαιρετική ομάδα με δύναμη, πειθαρχία και σοβαρότητα σε όλες τις γραμμές" ήταν τα λόγια του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού.
Την προσεχή Τρίτη θα εκδικαστεί η προσφυγή που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ στο Διαιτητικό όργανο της ΕΠΟ.

Με την κίνηση του αυτή ο ΟΦΗ ζητά να μάθει αν υπήρχε κάποια απόφαση η οποία απαγόρευε να καθίσει ο Νίκος Αναστόπουλος στο πάγκο της στο ματς με τον Λεβαδειακό πριν από το παιχνίδι. Στον ίδιο τον Αναστόπουλο δεν είχε και δεν έχει σταλεί ακόμα κάποιο επίσημο έγγραφο από την ΕΠΟ αλλά μόνο ένα χαρτί από την ΠΑΕ Καλλιθέα που έφτασε πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό και ενημέρωνε απλώς για την οφειλή του Νίκου Αναστόπουλου προς την Αθηναϊκή ομάδα.

Αρχείο