Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010
Στο ότι κατάφερε η ομάδα του να μην χάσει ακόμα και με την κακή εμφάνιση που είχε, στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου του αγώνα της Καισαριανής. Από την άλλη ο τεχνικός του Αστέρα τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να είχε βάλει 3-4 γκολ.

Αναστόπουλος: "Η καλή ομάδα όταν δεν κρδίζει δεν χάνει"!
Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, όπου είδε για πρώτη φορά να χάνει βαθμούς η ομάδα του, δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια: «
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και όταν έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μην το χάνουμε. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Το παιχνίδι αυτό το ξεχνάμε και ετοιμαζόμαστε για τη Δευτέρα και τον επόμενο αγώνα που έχουμε μπροστά μας με τον Παναιτωλικό.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.

Για χειρότερη εμφάνιση του ΟΦΗ έκανε λόγω ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος παράλληλα έμπλεξε το εγκώμιο του κόσμου της ομάδας"


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κιάσσος:


Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Ν. Αναστόπουλος,ο οποίος τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι ευχαριστημένος μόνο όταν κερδίζει.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου:

"To πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίσουμε, αλλά δεν μπορούμε να κερδίζουμε και κάθε Κυριακή. Το θέμα είναι τι θα γίνει τον Μάη. Αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, καλό είναι να μην το χάσεις. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και εμείς κοιτάμε τώρα αυτόν στο Αγρίνιο."

Στον αντίποδα ο τεχνικός του Εθικού Αστέρα Νίκου Παντελή τόνισε:
Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΣ Γιάννενα καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Αστέρα.

Ο ΟΦΗ πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια. Ο Βεζυρίδης τον κράτησε στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου γλύτωσε τα χειρότερα στις καθυστερήσεις όταν ο Παυλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει την νίκη στους γηπεδούχους.

Νοθρά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Κάκιστος ο ΟΦΗ στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν πάτησε ούτε μία φορά περιοχή και δεν δημιούργησε ούτε υποψία ευκαιρίας.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα και τα έως τώρα αποτελέσματα στους αγώνες της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.




Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, η ομάδα Νέων του ΟΦΗ δεν κατάφερε να έχει βαθμολογική συγκομιδή στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε με τον Εθνικό Αστέρα, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων της Football League , γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 στο γήπεδο της Πεύκης.
Δυνατά ξεκίνησε το ματς η ομάδα του ΟΦΗ, έχοντας την υπεροχή για το πρώτο ημίωρο και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 10΄, με ωραία κεφαλιά του Χαλκιαδάκη μετά από σέντρα του Ζαχαράκη, την ποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μανέκας.
Στο 12΄ μακρινό σουτ του Σαμιώτη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 27΄, στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του ΟΦΗ, άνοιξε το σκορ με σουτ του Γκουβούση, μετά από αδράνεια της άμυνας. 

Αρχείο