Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσαν στον Κρήτη Σπορ Fm τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ Λευτέρης Κουγιουμτζής και Γιώργος Καλουτσάκης. Οι δύο δραστήριοι παράγοντες μίλησαν για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι διοικούντες για την πρόοδο της ομάδας.

Οι δύο παράγοντες μίλησαν πρώτα από όλα για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό:

Τέλος μπήκε στην ιστορία του Γιάννη Ταραλίδη και η οποία ταλαιπωρούσε τον ΟΦΗ από το καλοκαίρι του 2009. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η δική του επιθυμία για συμβιβασμό.


Την Πέμπτης μπήκε τέλος σε μια ιστορία που είχε "πονέσει" τον ΟΦΗ εδώ και 1,5 χρόνο και κυρίως που τον... κρατούσε στην αγωνία. Εξάλλου, πάντα όταν μια υπόθεση είναι ανοικτή και αφορά τον οικονομικό τομέα, δεν δεν παύει να αποτελεί έναν "βραχνά" για τον σύλλογο.

Τουλάχιστον από εδώ και στο εξής, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν να προβληματίζονται για έναν λιγότερο καθώς η υπόθεση του Γιάννη Ταραλίδη μπήκε στο αρχείο. Άτομο που εκπροσωπούσε τον 29χρονο ποδοσφαιριστή συναντήθηκε στην Αθήνα με το Νίκο Μαχλά και επήλθε συμβιβασμός για τα χρήματα που του οφείλονταν.

Οι Σύνδεσμοι SNAKES 4 HERAKLION CLUB και ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ οργανώνουν εκδρομή για το ματς με τον Παναιτωλικό, κόστος από 65 ευρώ.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται το λεωφορείο, τα εισιτήρια του καραβιού μετ' επιστροφή και το εισιτήριο του αγώνα.
Αναχώρηση Κυριακή 28/11 με Μινωικές.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα γραφεία των συνδέσμων.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Λάμπρου Χούτου και ιδιαίτερα μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.


Ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται στο Μιλάνο αυτήν την εβδομάδα και έχοντας προετοιμάσει το έδαφος ο Αναστόπουλος για την έλευση του στην Κρήτη, απομένει μια τελική συζήτηση με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλά για να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του.
Σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε στο αθλητικό κέντρο και με την οποία συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
ΤΟ πρόγραμμα περιελάμβανε και δίτερμα σε μικρούς χώρους.
Ο Κιάσος έχει προσβληθεί από ίωση και είναι κλινήρης στο σπίτι του.
Στον αντίποδα του προαναφερόμενου προβλήματος, ο Μπούρμπος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Ο αμυντικός της ομάδας μας ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα και έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
ΕΠΙΣΗΣ ο Χαριτωνίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα.
-Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 3.30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο.
-ΑΥΡΙΟ στις 2.30 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο της ομάδας μας που είναι στα Καμίνια ο κ.Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

To… «βαρύ πυροβολικό» του ΟΦΗ Μαρκ Γκουεί μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την σχέση του με τα γκολ και τον κόσμο της ομάδας.


Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ (5 γκολ) μιλώντας στον Μανώλη Σαρρή έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου για τον οποίο είπε ότι «ότι λέει έχει βαρύτητα. Ξέρει να κερδίζει και αυτό το έχει μεταδώσει σε εμάς».

Διαβάστε την συνέντευξη που δίνει στον Athletic Radio 104,2 ο Νίκος Αναστόπουλος που βρίσκεται στο στούντιο του σταθμού.



Ο προπονητής του ΟΦΗ βρίσκεται στο πλάι του Νίκου Μαρκάκη στην εκπομπή "Aνατροπή και Πέναλτι" όπου μιλάει για ΠΡΩΤΗ φορά από την ημέρα που ήρθε στο Ηράκλειο.
Σε άλλη μια σημαντική συνεργασία στα τμήματα υποδομής, όσον αφορά τον προπονητικό σχεδιασμό και τον τρόπο λειτουργίας, προχώρησε η ακαδημία του ΟΦΗ με την ομάδα της Α.Ο. Νίκη Σητείας. Η ομάδα αυτή διαθέτει ακαδημία(η μοναδική στην περιοχή) με 150 αθλητές. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκαν ,ο επικεφαλής των τμήματων υποδομής του ΟΦΗ Μιχάλης Σερπετσιδάκης ,ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Λευτέρης Κουγιουμτζής, ο Γεώργιος Κουμάκης από το σύλλογο μετόχων, και από την ομάδα της ΑΟ Νικης Σητείας, ο πρόεδρος Μανώλης Αιβαλιωτάκης , ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτριος Γρίβας .

Με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του θα παραταχθεί στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ καθώς ο Παναιτωλικός έδωσε τα εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας.


Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην αστυνομική διεύθυνση Αγρίνιου, ο Παναιτωλικός και η αστυνομία έδωσαν το "οκ" για να βρεθούν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Η Αγρινιώτικη ΠΑΕ έδωσε για τις ανάγκες των φιλάθλων του ΟΦΗ 150 εισιτήρια που θα διατεθούν στον κόσμο που θα βρεθεί στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας και θα φιλοξενηθούν στην θύρα 5.

Ήδη, το ενδιαφέρον από πλευράς φιλάθλων του ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλο και για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα δεν θα είναι μόνη της.

athleticradio

Αρχείο