Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010
Ιδιαίτερη σημασία στο τομέα της τακτικής έδωσε ο κ. Νίκος Αναστόπουλος στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ όπως είναι γνωστό χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ και έκαναν προπόνηση.
Πριν από την προπόνηση οι παίκτες της ομάδας μας παρακολούθησαν σε βίντεο θέματα τακτικής που επέλεξε ο κ. Αναστόπουλος.

-ΟΙ τερματοφύλακες έκαναν ατομική προπόνηση.

-Ο κ. Νίκος Αναστόπουλος έχει προγραμματίσει νέα προπόνηση αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

-Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας στο Αγρίνιο θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το πρωί της ερχόμενης Κυριακής. Μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής ο τεχνικός ηγέτης του ΟΦΗ θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή.

Ο "στρατιώτης" Γιακούμπου φώναξε παρόν και στον ΟΦΗ προετοιμάζονται με την ψυχολογία στα ύψη για την μεγάλη μάχη του Αγρινίου.


Ο Γκανέζος επιθετικός πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ούτως ή άλλως στον ΟΦΗ έχουν δείξει ότι τέτοια παιχνίδια είναι για... γερή κράση και έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι με τους Αγρινιώτες. Έτσι και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το παιχνίδι και έδειξε την Παρασκευή ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Aγωνία επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στο Αγρίνιο για το σούπερ ντέρμπι κορυφής της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.

Κι αυτό λόγω της προκήρυξης σήμερα Παρασκευή νέας 48ωρης απεργίας από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έως τις 6 το πρωί της Κυριακής που σημαίνει ότι μέχρι τότε τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας. Η απεργία ωστόσο ενδέχεται να τερματίσει την Κυριακή το πρωί ή και να συνεχιστεί περαιτέρω, κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτή τη στιγμή.
H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League επέβαλε στον ΟΦΗ πρόστιμο εφτακοσίων πενήντα (750) Ευρώ γαι χρήση καπνογόνων από τους φιλάθλους της στον εντός έδρας αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Η κρητική ΠΑΕ είχε κληθεί σε απολογία και σήμερα Παρασκευή η ΕΠΑΕ ανακοίνωσε την ποινή. Μια ποινή βεβαια που αφήνει πολλά ερωτηματικά, αφού στον συγκεκριμένο αγώνα τα καπνογόνα τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δεν πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κόσμος του ΟΦΗ στα πρώτα δέκα παιχνίδια της φετινής σεζόν έχει υποδειγματική συμπεριφορά, τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι η αυστηρότητα των πειθαρχικών επιτροπών εξαντλείται στον ΟΦΗ!

Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή από τους Ομιλίτες, αφού ο κίνδυνος τιμωρίας παραμονεύει σε περίπτωση κάποιου πιο σημαντικού γεγονότος. Το Γεντί Κουλέ και τα μάτια μας!

Μετά την ήττα στην Θεσσαλονίκη στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο ματς με την Μεντ.


Η κυριακάτικη αναμέτρηση στο κλειστό του ΒΑΚ (5.00 live Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr) θα γίνει με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να μην χάσει την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με την ΜΕΝΤ τον Αλέξη Τσακιρίδη που παραμένει τραυματίας ενώ δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός, μεσοβδόμαδα, του Δημήτρη Καραδολάμη.
Ο Κώστας Κιάσος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας μας. Ο έμπειρος παίκτης ακολούθησε όλο το πρόγραμμα χωρίς να έχει ενοχλήσεις από την ίωση που έχει προσβληθεί.
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη γρήγορη κίνηση με τη μπάλα αλλά και χωρίς αυτή.

-Ατομική προπόνηση έκαναν οι τερματοφύλακες με το κ. Χανιωτάκη.

-Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση θα γίνει σε δύο γκρούπ.

Ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι του Αγρινίου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ.


Ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει το πέμπτο παιχνίδι στην φετινή αγωνιστική περίοδο και στα δύο από αυτά έχει βρει στον δρόμο του τον ΟΦΗ που μετράει ισάριθμες νίκες.

Συγκεκριμένα ο Παπαπέτρου έχει διευθύνει τα παιχνίδια ΟΦΗ-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0, Τρίκαλα-ΟΦΗ 0-1.

Για το αίσιο τέλος της υπόθεσης του και τον φετινό ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Γιάννης Ταραλίδης.


Ο 29χρονος αμυντικός μέσος φιλοξενήθηκε στην «Θύρα 8» από τον Μανώλη Σαρρή και τόνισε ότι ποτέ δεν θέλησε να κάνει κακό στον ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ το λέω και ας μην με πιστεύουν κάποιοι, ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που αγάπησα. Δεν μπορούσα και δεν ήθελα ποτέ να της κάνω κακό. Aκόμα και αν δέχτηκα αρκετές πιέσεις που δεν είναι η ώρα να μπω σε λεπτομέρειες».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «από τον Μαχλά δεν έχω κανένα παράπονο».

Αρχείο