Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τη ΓΕΗ στο κλειστο του ΒΑΚ παρουσία περίπου 60 οπαδών του.


Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν καλή εικόνα στο παιχνίδι και δίκαια γνώρησαν την ήττα από την ΓΕΗ. Ο ΟΦΗ ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο δεύτερο σετ, το οποίο και πήρε με 25-16. Στα υπόλοιπα δεν έδειξε καλή εικόνα και έτσι γνώρισς την ήττα.

Τα σετ: 20-25, 25-16, 17-25, 18-25
Απλώνει τις ακαδημίες του η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ και στην περιφέρεια.Εδώ κι ένα μήνα λειτουργούν τμήματα μπάσκετ στο λύκειο Γαζίου, (κυρίως από κορίτσια), που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.Σκοπός της Ακαδημίας είναι να προσελκύσει παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από τις γύρω περιοχές, Γαζι, Κρουσώννα, Καλέσσα, Τύλισος κλπ.

Λειτουργούν κάθε απόγευμα και πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2810256600, 6937071387 (κ.Πετεινός Γ.) και 6947709390 (κ.Ν.Γαλυφιανάκης).
Σαρωτικός στο β΄ημίχρονο ο ΟΦΗ μετέτρεψε το ντέρμπι σε...περίπατο, σημειώνοντας μια εμφατική νίκη κόντρα στη ΜΕΝΤ με την οποία ισοβαθμούσε πριν την έναρξη του ματς στη δεύτερη θέσης.Η ομάδα του Β.Βλάχου ήθελε να αποδείξει ότι η ήττα στην Φλόγα ήταν μια κακή παρένθεση και ήθελε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.Ο προπονητής της ομάδας μας είδε τους παίκτες του να "αποτυπώνουν" στο παρκέ αυτά που ζητά από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα Νέων του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, σε αγώνα που έγινε στο Αγρίνιο στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων της Football League . Ο αγώνας είχε δύο όψεις, με τον ΟΦΗ να έχει την εδαφική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και να δημιουργεί ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Καρδαμίτση (3΄, 4΄), Κολλιακουδάκη (32΄), Σκουτέλη (24΄, 26΄) και Δουκιαντζάκη (39΄), χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Αντί αυτού, στην πρώτη επίσκεψή του στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με σουτ του Μπακάκη, μετά από ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανοίχτηκε για την ισοφάριση, όμως τα πολλά λάθη των παικτών του έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν ακόμα δύο τέρματα με τον Πασά (70΄) και τον Σμίλτο (83΄ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Δαμιανάκης κάνοντας χέρι μέσα στην περιοχή), ενώ είχαν και δοκάρι στο 63΄ με τον Κούσση.
Εν μέσω απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, τρία πλοία με ευπαθή προϊόντα και επιβάτες κατέπλευσαν το πρωί  της Κυριακής στον Πειραιά από την Κρήτη.
Ωστόσο άλλα ταξίδια δεν θα πραγματοποιηθούν, αφού η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε το πρωί του Σαββάτου νέα 48ωρη απεργία, από τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής έως τις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οπότε τα πλοία που μετέφεραν κηπευτικά προιόντα από την Κρήτη προς την Αθήνα έμειναν δεμένα στον Πειραια.
Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι φίλοι του ΟΦΗ θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο τρόπο για να ταξιδέψουν από το Ηράκλειο για την Αθήνα.  Από αρκετούς υπάρχει το ενδιαφέρον να ταξιδέψουν αεροπορικώς, αλλά από τη μια οι διαθέσιμες θέσεις είναι λιγοστές και από την άλλη το κόστος είναι υψηλό.
οπότε στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Αγρινίου ο ΟΦΗ θα έχει τη συμπαράσταση κυρίως μόνο των φίλων του από τις γύρω πόλεις του Αγρινίου (Πάτρα, Αθήνα κτλ.).
Συνολικά 21 παίκτες επέλεξε για την αποστολή της ομάδας μας ο κ. Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο και με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό. 
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στις στημένες φάσεις. 
Ο κ. Αναστόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες: 
Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Μονιάκης, Λιαπάκης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Πίτσος, Μπερτίν, Αγρίτης, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Μπούρμπος. 
-Η αποστολή του ΟΦΗ σήμερα στις 14:30 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" για το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
ΤΗΝ Τρίτη στις 10:10 η αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο. 

Αρχείο