Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Κατσικογιάννης αντί Λιαπάκη η αλλαγή στην μεσαία γραμμή, "μάθημα" στους αμυντικούς έκανε ο "Αναστό".


Με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην επίθεση από τα πλάγια, κορυφώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό όπου μοναδικό ζητούμενο αποτελεί η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ένα παιχνίδι όπου ο Αναστόπουλος στην προπόνηση της Παρασκευής στάθηκε στη νοοτροπία και την προσοχή που πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του για να έρθει το τρίποντο.

"Είμαστε καλύερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω και δεν πρέπει να επηρεαστείτε από το γεγονός ότι ο Πανθρακικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού" ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του.
Και στην προπόνηση της Παρασκευής ο Νίκος Αναστόπουλος, έδωσε πάρα πολύ μεγάλο βάρος στα λάθη που κάνει η ομάδα του και τα οποία χρήζουν άμεσης διόρθωσης, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει, μετά από δύο αγωνιστικές, στις νίκες. 

Και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο τεχνικός του ΟΦΗ επεσήμανε πολλά πράγματα που θέλει οι παίκτες του να διορθώσουν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλά από αυτά που τους έλεγε ήταν καθαρά στη θεωρία, χωρίς όμως να μείνει σε αυτή, καθώς μετά με μπάλα πλέον συνέχισε το… φροντιστήριο του.   

Προβλήματα άλλα πέραν των γνωστών δεν προέκυψαν, με εξαίρεση τον Περογαμβράκη ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασής του με τον γυμναστή της ομάδας Νίκο Κουνδουράκη. Ο ταλαντούχος παίκτης του ΟΦΗ αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να επιστρέψει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι αμαρτίες του παρελθόντος χτύπησαν ξανά. Μέσα στον καταιγισμό προσφυγών από τα χρέη που άφησε η προηγούμενη ιδιοκτησία, ήρθαν να προστεθούν και αυτές των Ράϊνερ Μάουρερ και Εστέμπαν Ερέρα.

Στην ΠΑΕ ΟΦΗ κοινοποιήθηκαν οι τελεσίδικες αποφάσεις των προσφυγών του πρώην προπονητή της ομάδας, αλλά και του Αργεντινού μέσου, καθώς και τα ποσά που τους έχουν επιδικαστεί και τα οποία ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και φυσικά τα οποία θα αποτελέσουν έναν επιπλέον οικονομικό βραχνά για την Κρητική ΠΑΕ.
Πλέον και από τι στιγμή που οι αποφάσεις αυτές είναι τελεσίδικες, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή τόσο με τον Ράϊνερ Μάουρερ, όσο και με τον Εστέμπαν Ερέρα, προκειμένου να διαπραγματευτούν τον διακανονισμό της καταβολής των χρημάτων που τους έχουν επιδικαστεί.

Με βασικό αντικείμενο συζητήσης το "οικονομικό αγκάθι" πραγματοποιήθηκε το, ταχύτατο, Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στις 29 Δεκεμβρίου η γενική συνέλευση.


Η συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε με ταχύτητα φωτός και είχε διάρκεια μόλις 40(!) λεπτά, με την προοπτική ότι θα γίνει νέο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι υποχρεώσεις που τρέχουν αυτόν τον μήνα και το πως θα βρεθούν τρόποι εξεύρεσης χρημάτων για να καλυφτούν. Παράλληλα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.
 

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ η υπόθεση απόκτησης του Λάμπρου Χούτου καθώς οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία ενώ στην ομάδα θέτουν άλλες προτεραιότητες.


Οι επαφές που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στις προηγούμενες ημέρες δεν έφεραν θετική κατάληξη στην υπόθεση αν και φαινόταν, τουλάχιστον από την πλευρά του ΟΦΗ, ότι δεν ήταν άμεση προτεραιότητα ο Λάμπρος Χούτος.

Από τις συζητήσεις των δύο πλευρών, δεν επήλθε συμφωνία παρά τις αρχικές ενδείξεις, και η περίπτωση του ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ομάδα του Ηρακλείου.

Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης μεταξύ των δύο πλευρών και κυρίως εφόσον ο Χούτος κάνει πίσω σε όσα αρχικά απαιτούσε.

athleticradio

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2, o Mανώλης Μονιάκης θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ για τα επόμενα 2,5 χρόνια μετά την συνάντηση που είχε με το Νίκο Μαχλά.


Το athleticradio.gr είχε αποκαλύψει από τις 18 Οκτωβρίου και στην συνέχεια την 1η Νοεμβρίου  την δεδομένη επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν την συνεργασία τους και 1,5 μήνα αργότερα - ήρθε η συμφωνία για να επισημοποιήσει, σχεδόν, την επέκταση του συμβολαίου του 22χρονου μεσοαμυντικού.

Εξάλλου, ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Μανώλης Μονιάκης ήθελε να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ, της ομάδας που και ο ίδιος αγαπάει αλλά και εκτιμάει την βοήθεια και την στήριξη που του προσέφερε κατά την περίοδο της περιπέτειας που πέρασε.

Αρχείο