Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010
Το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας.
Ο συνδεσμος Φιλων ΟΦΗ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδρομή στα τρίκαλα. Το κόστος της εκδρομής θα είναι γύρω στα 5 ευρω. Οποιος ενδιαφερεται να  στειλει  mail στο kostis.ecp@hotmail.com, με το ονοματεπωνυμο του. Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμτοχή μέχρι τα μέσα της εβδομαδας προκειμενου να κλειστεί και το ανάλογου μεγέθους πούλμαν.

Ωσον αναφορά την εκδρομή απο Ηράκλειο θα υπάρξουν νεα τις επόμενες μέρες αφου οι σύνδεσμοι Snakes και Κρήτες περιμένουν να μάθουν την ώρα του αγώνα ωστε ειναι σίγουρο οτι θα προλάβουν τα πουλμαν να πανε απο τα Τρίκαλα στον πειραιά την ώρα που φεύγουν τα πλοία της γραμμής.
Με λευκή ισοπαλία έληξε ο αγώνας της ομάδας Νέων του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Διαγόρα που έγινε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο.


Την δεύτερη σερί νίκη του, με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο, πέτυχε ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε 2-0 του Διαγόρα στο «Γεντί Κουλέ» και έπιασε προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας τον ΠΑΣ Γιάννινα, με 10 βαθμούς.

Ο ΑΓΟΡ πήρε το αίμα του πίσω για τον αποκλεισμό στο κύπελλο κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 89-73 σε φιλικό που έγινε στα Χανιά.


Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων του νησιού έγινε στα πλαίσια των εγκαινίων του κλειστού
ΡΕΠΟ έχει δώσει σήμερα στους παίκτες της ομάδας μας ο κ. Νίκος Αναστόπουλος. Αύριο στις 4 μ.μ. έχει καλέσει όλους τους παίκτες στο αθλητικό κέντρο για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Αρχείο