Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
ΑΥΡΙΟ το απόγευμα στις 18:45 ο ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό ματς με αντίπαλο την Ηλιούπολη.
Χωρίς τους Λιαπάκη, Μπούρμπο και Ζαχαράκη θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ την Ηλιούπολη στο δεύτερο φιλικό στο Καρπενήσι αφού οι τρεις αυτοί παίκτες είναι τραυματίες και κατά συνέπεια δεν προπονήθηκαν σήμερα.
Πηγη: Athletic Radio
Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletic Radio 104,2 ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση του Ροντρίγκο που εντυπωσίασε με τον Εθνικό.

Σύμφωνα με τα όσα παρακολουθούμε καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδος μας και πληροφορίες οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν έγκυρες ετοιμάζεται για αποχώρηση ο Αμπραμοβιτς. Κατι τετοιο το περιμεναμε καθως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στις προπονήσεις τις ομάδας. Με αυτά τα δεδομένα περιμένουμε να δούμε αν ο ''Αμπρα'' θα είναι ο 1ος παίχτης που θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος τις προετοιμασίας στο Καρπενήσι.
Οι συμφωνίες τις ΠΑΕ ΟΦΗ με την εταιρία MASITA προχωράνε απ όσο ενημερωνόμαστε και όπως όλα δείχνουν βρέθηκαν και τα σημεία όπου θα ανοίξουν οι 2 νέες μπουτίκ , σύμφωνα με πληροφορίες θα ανοίξει 1 μπουτίκ στο γήπεδο του ΟΦΗ και άλλη μια στο κέντρο της πόλης.
Όπως όλοι έχετε ενημερωθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει κλείσει συμφωνία για 2 χρόνια με την εταιρία MASITA που εδρεύει στην Ολλανδία για την ένδυση τις ομάδας και τον σχεδιασμό τις νέας εμφάνισης για την season 2010-2011 .
Σύμφωνα με πληροφορίες του BLOG μας η νέα εμφάνιση τις ομάδας μας θα είναι ασπρόμαυρη ριγέ και θα έχει στην πλάτη κάτω από το νούμερο την ΚΡΉΤΗ!!
Είναι μια πολύ καλή κίνηση να βάλουν την ΚΡΉΤΗ στην νέα φανέλα τις ομάδας.
Όσο αναφορά την τρίτη  εμφάνιση τις ομάδας μας θα είναι και πάλι Πορτοκαλί χρώμα!! Σύντομα θα έχουμε νεώτερα και πολύ πιθανό να έχουμε φωτογραφίες!
Πηγη: Athletic Radio
Ο Μανώλης Λιαπάκης μιλάει στο athleticradio.gr για τους λόγους που τον έφεραν στον ΟΦΗ και τους αγώνες στο "Γεντί Κουλέ"
Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται οι τιμές εισιτηρίων διαρκείας ανά θύρα, καθώς και οι προκαθορισμένες τιμές πώλησης των κανονικών εισιτηρίων. 

Η τιμολογιακή πολιτική θα ισχύσει καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο ως αναγράφεται και γίνεται σαφές ότι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι εξαιρετικά συμφέρουσα για το φίλαθλο. 

ΘΥΡΕΣΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
1€50,00€10,00
2,3€250,00€20,00
4,5€120,00€15,00
7€350,00€25,00
8€250,00€20,00
9€350,00 & €600,00




Εκπρόσωποι της εταιρίας Masita στο Ηράκλειο!
Ανοίγουν 2 boutique της ομάδας μας στο Ηράκλειο!
Πηγη: Creta Live.gr
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα απο τον Πανιώνιο φαίνεται να ετοιμάζει ο ΟΦΗ που έχει βάλει στο στόχαστρό του δύο παίκτες απο την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Εκλεισε η τηλεοπτική κάλυψη της κλήρωσης του πρωταθλήματος Β' Εθνικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου και θα καλυφθεί από την ΕΤ 3.
Η συμφωνία έκλεισε...
Πηγη: Athletic Radio
Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletic Radio 104,2 ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Κοιλιάρα κάνοντας κρούση στον Πανιώνιο.
Πηγη: Athletic Radio
Aν και σε μια ημέρα από σήμερα, ο ΟΦΗ έχει νέο φιλικό στην Κρητική ομάδα δείχνουν ότι έχουν στρωθεί για τα καλά στην δουλειά.

Μανώλης Σαρρής
Ο Μανώλης Σαρρής εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στο Καρπενήσι και παρακολουθεί το βασικό στάδιο τις προετοιμασίας τις αγαπημένης μας ομάδας για λογαριασμού του Athletic Radio 104,2 !
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μανώλη Σαρρή που βρίσκετε στην καρδία των γεγονότων και ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ για τα νέα τις ομάδας μας!
Πηγη: CretaLive.gr
Σε φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα γίνει στις 18 Αυγούστου ο Πατούχας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου του γηπέδου.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. στη ανάρτηση ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Ηρακλή, η οποία αναφέρει ότι η Κρητική Π.Α.Ε. απέσυρε την την προσφυγή της, την οποία είχε καταθέσει στο CAS, για την αδειοδότησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.Για κίνηση εντυπωσιασμού κάνει λόγο ο Ο.Φ.Η. στη δική του ανακοίνωση.
Πηγη: athleticradio.gr

Στην "μάχη" των ανακοινώσεων για το CAS έμειναν οι εντυπώσεις από την πλευρά του Ηρακλή που έκανε φασαρία για το τίποτα.

Πολλοί που είδαν την ανακοίνωση του Ηρακλή για την "μη προσφυγή του ΟΦΗ στο CAS" απόρησαν έστω και αν λίγη ώρα αργότερα, δείχνοντας αντανακλαστικά που δεν μας είχε συνηθίσει κατά την διάρκεια της χρονιάς, βγήκε ανακοίνωση που διέψευδε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Σας ενημερώνουμε οτι μπορείτε να προμηθεύεστε εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4 και 5 από τους Συνδέσμους Οργανωμένων της ομάδας , καθημερινά.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 120 ευρώ για τις συγκεκριμένες θύρες.
Πηγη : ofi.gr
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ κάνει γνωστό στους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν από σήμερα το πρωί από τα γραφεία της, που βρίσκονται στην οδό Καντάνου (δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ) να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας (αμπονέ).

Τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ θα είναι ανοικτά καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00. 
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρακευή τα γραφεία θα είναι ανοικτά και το απόγευμα από τις 18:00-21:00. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ υπενθυμίζει ότι έως τις 16/8/10 έχουν την δυνατότητα οι κάτοχοι των περυσινών εισιτηρίων διαρκείας να κρατήσουν τις θέσεις που είχαν. 

Μετά τις 16/8 τα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν στο τηλ. 2810-254674. 
Πηγη : ofi.gr
Χωρίς τους Σταυρακάκη, Μπούρμπο, Λιαπάκη, Ζαχαράκη, έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ στο Καρπενήσι. 

Αρχείο