Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μαχλάς, καθώς τρεις μέρες πριν την Γενική Συνέλευση στον ΟΦΗ το τοπίο παραμένει χλωμό και το μέλλον αβέβαιο.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, αμέσως μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κουράκη, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα προκειμένου να κρατήσει όρθια την ομάδα. Με προσωπικές θυσίες χρόνου και όχι μόνο, ο Μαχλάς κατάφερε να ενισχύσει το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και να κρατήσει όλους όσους θεωρούνταν απαραίτητοι και πολύτιμοι.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ . 
Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου έδωσε ιδιαίτερη σημασία στους τρόπους που θέλει οι παίκτες του να ακολουθούν είτε όταν αμύνονται είτε όταν αναπτύσσονται, είτε όταν επιτίθενται. 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, τους προαναφερόμενους τρόπους, ανάπτυξης, άμυνας και ολοκλήρωσης των επιθετικών προσπαθειών. 
Οι Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς, Σταυρακάκης, Κοκκινάκης, ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, γιατί δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. 
ΕΠΙΣΗΣ απουσιάζει ο Κατσικογιάννης που έχει κληθεί στην Εθνική Ομάδα των Ελπιδων.
-ΑΥΡΙΟ ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 μ.μ. 


Ο Αριστείδης Λεβεντάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι «αν βοηθήσει ο κόσμος ο ΟΦΗ δεν θέλει τίποτα άλλο».

Το μέλος του Δ.Σ. της Κρητικής ομάδας σχολίασε
 Παίκτης της Χερσονησου για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο 17χρονος επιθετικός, Μανώλης Νύκταρης που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.
Έναν παίκτη ο οποίος καλείται να κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας απέκτησε σήμερα ο ΑΟΤ. Πρόκειται για τον ιδιαίτερα προικισμένο Σέρβο ποδοσφαιριστή Σλάβεν Στεπάνοβιτς . Είναι μεσοεπιθετικός , γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1987 και αποκτήθηκε για έναν χρόνο. Είναι διεθνής με την Εθνική νέων της Σερβίας. Αγωνιζόταν στη Βοϊβοντίνα , ενώ έχει παίξει και στην Παρτιζάν Βελιγραδίου ( 7 συμμετοχές- 1 γκολ τη σεζόν 2007-08) ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζέτα με την οποία σε 47 ματς σημείωσε 11 γκολ την διετία 2005-07.
Ο Στεπάνοβιτς απασχόλησε αυτή την μεταγραφική περίοδο και την ομάδα της ΑΕΚ η οποία τον έστειλε για προπονήσεις στον ΟΦΗ με οψιόν συνιδιοκτησίας, μιας και ο παίκτης καταλαμβάνει θέση ξένου και δεν μπορούσε να παραμείνει στην Ένωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Στεπάνοβιτς ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός όταν αγωνιζόταν στη Ζέτα και τον είχε παρακολουθήσει ο Βέλιτς.

 Αυτη ειναι η ανακοινωση απο το site της ομαδας των τρικαλων
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσωνα και το γήπεδο διεξαγωγής του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΟΑ .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Έχουν περάσει μερικές μέρες απ' το φιλικό παιχνίδι με τον Πατούχα , δεν είχε βρεθεί η ευκαιρία να ανεβάσουμε της αποκλειστικές φωτογραφίες που τραβήξαμε στο γήπεδο της Αγίας Μονής στην Βιαννο , όμως μας της ζητήσατε και έτσι εμείς θα της ανεβάσουμε τώρα...

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες....(άμα πατήσατε απανω στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

Παρακάτω μπορειτε να διαβάσετε τι δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ για την ομάδα και την νέα προσπάθεια..



Ο ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν ολοκλήρωσε της φετινές μεταγραφές για την καλοκαιρινή περίοδο.
Το ροστερ του ΟΦΗ αυτήν την στιγμή έχει 30 ποδοσφαιριστές απ' τους οποίους οι 2 αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς , όπως όμως καταλαβαίνετε και εσείς το ροστερ του ΟΦΗ είναι μεγάλο και ετσι πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποχωρήσουν..

Την βεβαιότητα του ότι θα βρεθεί διοικητική λύση στον ΟΦΗ στη γενική συνέλευση της Παρασκευής και η ομάδα δεν θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου εξέφρασε μιλώντας στον "Κρήτη Σπορ FM 87.6" το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ κ. Αριστείδης Λεβεντάκης
Τελικά βρέθηκε αντίπαλος για τον ΟΦΗ και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή το παιχνίδι με τον ΠΟΑ.
Το νέο τριετές του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ υπέγραψε τη Δευτέρα ο Γιακούμπου Σαϊμπού και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη που δείχνει ο κόσμος στην ομάδα.. Ο Γκανέζος επιθετικός βρέθηκε
Στο Ηράκλειο βρέθηκε ξανά ο Λευτέρης Γενεράλης που επιθεώρησε το "Γεντί Κουλέ" δίνοντας την άδεια του για το γήπεδο του ΟΦΗ.

Την πρώτη του συνέντευξη σαν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έδωσε ο Σαΐμπου Γιακούμπου μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο Γκανέζος επιθετικός βρέθηκε στο στούντιο
ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ οι αριθμοί που θα έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ στις φανέλες τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο:
Παρουσία του προέδρου του ΟΦΗ κ. Νίκου Μαχλά ο Yakubu Shaibu υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Το μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: 

Αρχείο