Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ σήμερα το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν θέματα οικονομικές φύσεως.
Εκδρομή Salonica Club
Η εκδρομή του Salonica club θα ξεκινήσει στις 12 απο τα κτελ Μακεδονίας την Κυριακή 17 Οκτώβρη.Το ραντεβού να τηρηθεί με συνέπεια γιατί η διαδρομή μέχρι τα Τρίκαλα ειναι μεγάλη.Το κόστος συμμέτοχης είναι 5 ευρώ!!!! Λόγω ύπαρξης κενών θέσεων στο πούλμαν μπορείτε μέχρι την Κυριακή να δηλώνετε συμμέτοχη. Στείλτε μου mail στο kostis.ecp@hotmail.com. Η θύρα και το εισιτήριο θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό.

Ο Χρήστος Μπούρμπος θα καλύψει το κενό του Κιάσσου στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ όπως φαίνεται βασικός ξεκινάει και ο Ζορμπάς.



Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που αγωνίστηκε ως δεξιός χαφ απέναντι στον Διαγόρα, τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας στην προπόνηση της Πέμπτης με τονΑναστόπουλο να μην ανοίγει πλήρως τα χαρτιά του για το παιχνίδι των Τρικάλων.

Την Κυριακή ξεκινάει ο «Γολγοθάς» του ΟΦΗ όπου τα ντέρμπι που ακολουθούν θα κρίνουν πολλά για την πορεία του.


Στα Τρίκαλα, που είναι αήττητα στην έδρα τους, θα γίνει η αρχή ενός προγράμματος - "φωτιά" για τον ΟΦΗ που θα μπει ένα τέλος στα τέλη Νοεμβρίου όταν και θα δώσει δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των Τρικάλων θα απέχουν από το ματς με τα Τρίκαλα καθώς δεν τους δόθηκαν, επίσημα, εισιτήρια.



Με μια απλή ανακοίνωση... χωρίς ιδιαίτερες αιχμές, οι "Σακαφλιάδες" ενημέρωσαν πριν απο λίγο τους φίλους τουΑΟΤ πως δεν παρέλαβαν απο την ΠΑΕ, τα καθιερωμένα συνδεσμιακά εισιτήρια. Τι αναφέρει η ανακοίνωση;;;

Ο Γ. Κατσικογιάννης επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα. Ο διεθνής μέσος της ομάδας μας, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα στον αστράγαλο. 
Αντίθετα ο Λιαπάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, σουτ και σέντρες στους τερματοφύλακες και δίτερμα με περιοριστικούς όρους. 
-ΤΟ πρόγραμμα ακολούθησε ο Αρης Σοϊλέδης που απουσίαζε γιατί είχε ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων. 
Ο κ. Ν. Αναστόπουλος έχει προγραμματίσει νέα προπόνηση αύριο στις 4 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο. 
-Με προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τα Τρίκαλα. 
-Η αποστολή του ΟΦΗ το μεσημέρι του Σαββάτου θα «πετάξει» για την Αθήνα και από εκεί οδικώς θα πάει στα Τρίκαλα.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων(5.000)ευρώ. Επέβαλε στον Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί (2) μήνες(αγώνας της 20-9-2010 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων(1.500) ευρώ(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ(αγώνας της 10-10-2010 με ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΟΦΗ από την αποδιδόμενη σ΄αυτήν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 9-10-2010 με ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ).
ΤΗΝ Κυριακή στις 11:00 στο γήπεδο Πηγής του δήμου Τρικάλων για το πρωτάθλημα Κ20 της Football League η ομάδα του ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη των Τρικάλων.
Διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Αθανασίου Χαράλαμπος από την Καρδίτσα.
Βοηθοί του ορίσθηκαν οι κ.κ. Τασόπουλος Βασίλειος και Δεληγιάννης Σωτήριος επίσης από την Καρδίτσα.
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο κ. Κρίκης Ιωάννης από τα Τρίκαλα.
Την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ και την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του εξέφρασε ο Αναστόπουλος.

Ο 52χρονος τεχνικός μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης στάθηκε στην λέξη που έχει χρησιμοποιήσει πιο πολύ από κάθε άλλη. Την διάθεση. Παράλληλα μιλώντας για την εικόνα των παικτών του στα δύο παιχνίδια με Διαγόρα, Ιωνικό πρόσθεσε λέγοντας ότι «έχουμε να δώσουμε πολλά. Και σαν παίκτες και σαν ομάδα. Υπάρχουν κάποιες λέξεις που είναι κλισέ και έχουμε δείξει ένα 30% των δυνατοτήτων μας».

Ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον ΟΦΗ ο τεχνικός των Τρικάλων Γιώργος Μπένος.



O Μεσσηνίος προπονητής μιλώντας για την κυριακάτικη αναμέτρηση είπε ότι «θα υποδεχτούμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αυτήν τη στιγμή και αυτό είναι ένα κίνητρο»
Το Σάββατο 23-10-2010 , ξεκινάει το εσωτερικό πρωτάθλημα των πρωταγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η, που εδώ και δυο χρόνια είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Θοδωρή Παπαδόπουλου. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί φέτος στις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο, θα συμμετέχουν 300 παιδιά από την ακαδημία του Ο.Φ.Η και όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών, χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ. 
Στο τέλος της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο τουρνουά.
Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής κ. Σερπετσιδάκης Μιχάλης δήλωσε : «Συνεχίζουμε το θεσμό αυτό και φέτος τιμώντας τη μνήμη του Θοδωρή, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα παιδιά που δε συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα, να χαρούν το παιχνίδι και να διαπαιδαγωγηθούν μέσα από αυτό. Σημαντικό είναι και τα παιδιά από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες να έρθουν ακόμη πιο κοντά στην οικογένεια του Ο.Φ.Η, με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα αυτό, και σε κάθε αγώνα της ομάδος μας να βρίσκονται στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης στη Θύρα 6, μαζί με όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας».

Αρχείο