Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει η τελική επαφή ανάμεσα στο Νίκο Μαχλά και τον Λάμπρο Χούτο για την επικείμενη μεταγραφή του.


Με την πλευρά του 31χρονου επιθετικού ήδη έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία και πλέον απομένει να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ακόμα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλά για να οριστικοποιηθεί ή όχι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του Λάμπρου Χούτου αλλά και του Νίκου Αναστόπουλου, όπως έχουμε τονίσει το τελευταίο που ενδιαφέρει τον έμπειρο φορ είναι το οικονομικό.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Χρήστος Μπούρμπος και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ηλιούπολη.


Ο 29χρονος αμυντικός έφτασε το όριο με την κάρτα που αντίκρισε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και κατά συνέπεια θα εκτίσει την ποινή του στο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν για το πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε, λόγω των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, να λείψει ο Μπούρμπος από το παιχνίδι με την Ηλιούπολη που θα γίνει την 14η αγωνιστική και θα διεξαχθεί στο "Γεντί Κουλέ".

Για την αντίδραση του ΟΦΗ από εδώ και στο εξής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Μηνάς Πίτσος. «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα» τόνισε ο 30χρονος μεσοαμυντικός.


Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μεσημέρι» και τον Μανόλη Χρονάκη όπου αναφερόμενος στην φάση του δεύτερου γκολ όπου πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος, ο Μηνάς Πίτσος τόνισε κατηγορηματικά ότι του έγινε φάουλ λέγοντας «με βγάζει εκτός πορείας ο Γκούρμα αλλά αυτό δεν φαίνεται στην κάμερα. Είναι καθαρό φάουλ γιατί με σπρώχνει και δεν μου επιτρέπει να διώξω την μπάλα».

Το athleticradio.gr ανακάλυψε τα χαμένα ίχνη του Αλεξάντερ Πέσιτς. Για ενδιαφέρον της Σερίφ Τίρασπολ για τον 18χρονο κάνουν λόγο οι Μολδαβοί.


Όπως μεταδίδουν μέσα από την Μολδαβία, ο 18χρονος επιθετικός που ανήκει ακόμα στο δυναμικό του ΟΦΗ αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο, η πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας ενδιαφέρεται για εκείνον.

Στο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για τον Αλεξάντερ Πέσιτς ότι είναι ελεύθερος και παράλληλα για το παρελθόν του όπου λέει μεταξύ άλλων ότι αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκο το 2008 και στην συνέχεια δόθηκε στον ΟΦΗ.

Όμως, στο σχετικό δημοσίευμα δεν αναφέρεται ότι ο Σέρβος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή αν δεν συναινέσει η Κρητική ομάδα.

athleticradio
Κάθε επίσκεψη ενός υπουργού στη πόλη μας, είναι από μόνη της είδηση.Όταν όμως μιλάμε για πρώην τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι τόσο έντονα. Παρόλα αυτά μια επίσκεψη του Γιώργου Βουλγαράκη ειδικά μετά την εμπλοκή του ονόματος του στη λίστα των Κρητικών που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα του ΟΦΗ έχει πάντα ενδιαφέρον.
Στις 15:00 το μεσημέρι θα γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό ενώ το επόμενο Σάββατο ο ΟΦΗ πάει στο Ελληνικό.

Η Λίγκα έκανε γνωστό το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής και παράλληλα γνωστοποίησε την σέντρα του αγώνα όπου δεν θα υπάρχει βεβαίως τηλεοπτική μετάδοση.
Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΟΦΗ και ο Κένταλ Ουκάρ μένει εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστών.

Αρχείο