Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα με προπόνηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο. 
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες: 
Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Πίτσος, Μπερτίν, Αγρίτης, Μονιάκης, Λιαπάκης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης. 
-Η αποστολή του ΟΦΗ σήμερα στις 4 μ.μ. θα «πετάξει» για την Αθήνα.
Ο ΟΦΗ πέτυχε μόλις 3 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Β. Βλάχου που ηττήθηκε με 70-64 από την Αν. Φλόγας

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Αναγέννηση Φλόγας με 70-64. Οι "ασπρόμαυροι" κρατούσαν το προβάδισμα στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο, όμως η τραγική τρίτη περίοδος του στέρησε κάθε ελπίδα για νίκη καθώς σε αυτή πέτυχε μόλις 3 πόντους!

Την Κυριακή το πρωί ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. Ψωμάς ή Μπερτίν δείχνει να είναι το δίλλημα του προπονητή του ΟΦΗ για μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο Αϊτινός μπορεί να απουσίαζε για αρκετές ημέρες λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως φαίνεται ότι υπολογίζεται από τον Αναστόπουλο, παρότι ο Λιαπάκης που τον αντικατέστησε στον αγώνα με τη Δόξα, τα πήγε καλά.

Αρχείο