Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010
Εκτός προπονήσεων θα μείνει για δέκα ημέρες ο Ουκάρ, εξ αιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στο χθεσινό ματς. 
Ο Ουκάρ επισκέφθηκε το γιατρό κ. Στεφανουδάκη Γιώργο ο οποίος του έδωσε φαρμακευτική αγωγή και του «έδεσε» τον αστράγαλο. 
Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης οι παίκτες που αγωνίσθηκαν πάνω από 45 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Χερσόνησο, έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις αποθεραπείας. 
ΟΙ υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. 
Ο Κάλαϊτζιτς επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. 
Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ πήρες την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλαδος,κερδίζοντας στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιαννειου αθλητικού κέντρου τον ΑΓΟΡ με 96-92.Η      ομάδα του Βαγγελη Βλαχου κατάφερε να ανατρέψει διαφορές 10 και 12 πόντων για να φτάσει στη νίκη κάνοντας ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο. «Συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη του ΟΦΗ.Η ομάδα αυτή πρέπει με τη δυναμική που έχει να βρίσκεται  τουλάχιστον στην Α2» δήλωσε ο τεχνικός του ΑΓΟΡ Στεργος Κουφός,ενώ ο προπονητής του ΟΦΗ Βαγγελης Βλαχος συνεχάρη τους παίκτες του και όπως είπε «αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα.Χρειαζόμαστε ακόμη πολλή δουλειά».Επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλαδος,την Κυριακή το Παγκράτι.
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ένα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας από ΕΔΏ.
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικότητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.Συγκεκριμένα ζητάμε άτομα που να ασχολούνται με τα νέα του ΟΦΗ στο μπάσκετ και στο πόλο για να αναλάβουν  τα συγκεκριμένα τμήματα.
Ευχαριστούμε.
Η ΟΜΑΔΑΡΑ μας κέρδισε με σκορ 1-2 την Χερσόνησο στο Παγκρητιο Στάδιο στα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος , και πέρασε στην επόμενη φάση , εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου σε παιχνίδι νοκ άουτ που θα πραγματοποιηθεί στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ! Όσο αναφορά το παιχνίδι , Άνοιξε το σκορ ο Γιακουμπου και στην συνέχεια ο Αγριτης έκανε το 0-2 για την ομαδαρα μας.
Στο 70' ο Μονιακης ανέτρεψε τον Στρατήγη και ο Φιλιππάκος ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά βιντεακια απο το παιχνίδι.
Το OFI-Creta-News.gr αναζητάει "Χορηγούς Επικοινωνίας" ,αν ενδιαφέρεστε και θέλετε πληροφορίες , επικοινωνήστε μαζί μας από ΕΔΩ ή στείλτε μας email στο ofi-news@hotmail.gr.


Μερικες πληροφοριες...
Ο Βαγγέλης Βλάχος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ για τον Μούρτο μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

O προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκηεπιβεβαίωσε το προηγούμενο, αποκλειστικό, ρεπορτάζ του athleticradio.gr για τον Σπύρο Μούρτο λέγοντας ότι «είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αρκετά».

Όσον αφορά τη νίκη του ΑΓΟΡ, ο Βαγγέλης Βλάχοςστάθηκε στην βοήθεια του κόσμου αλλά και στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Βλάχου στον Athletic Radio 104,2:
Μπορεί ο ΟΦΗ να πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας 2-1 της Χερσονήσου, εντούτοις με την απόδοσή του προβλημάτισε τους οπαδούς του.

Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου είχαν την ευκαιρία να δείξουν σήμερα στο Παγκρήτιο ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βρίσκοντας απέναντι τους μια υποδεέστερη ομάδα. Παρόλα αυτά την πέταξαν στα σκουπίδια και δεν είναι τυχαίο ότι σε κάποιες περιπτώσεις ακούστηκαν και σφυρίγματα από τους περίπου 2000 οπαδούς του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο. Πάνω βέβαια που ο κόσμος άρχισε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, ήρθε το 1-0 από τον Γιακούμπου στο 43', ενώ στο 50' ο Αγρίτης έκανε με μονοκόμματο σουτ το 2-0 και οι αντιδράσεις καταλάγιασαν.
Το "κερασάκι στην τούρτα" ετοιμάζεται να βάλει ο ΟΦΗ που βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Σπύρου Μούρτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr ο 20χρονος γκαρντ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μαζί με τον μάνατζερ του την Κυριακή και θα παρακολουθήσει τη νέα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ομάδα του απέναντι στο Παγκράτι.

Ο διεθνής γκαρντ και πρωταθλητής Ευρώπης πέρυσι με την εθνική νέων θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη εν όψει του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Στον Athletic Radio 104,2 μίλησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Κουράκης από τότε που αποχώρησε από τον ΟΦΗ.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου μίλησε στο Νίκο Μαρκάκη για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Ο Γιάννης Κουράκης τοποθετήθηκε δημόσια για τον ΟΦΗ, για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιούλιο όταν και αποχώρησε από την προεδρία της ομάδας. 

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ προέτρεψε τη νυν διοίκηση του συλλόγου να αναζητήσει νέους επενδυτές σε περίπτωση που τελικά αποτύχει το πλάνο της πολυμετοχικότητας. 

«Πρέπει να πετύχει αυτό το πλάνο. Ειδάλλως αν δεν πετύχει, θα πρέπει η διοίκηση να αναζητήσει επενδυτές»ήταν τα λόγια του Γιάννη Κουράκη που εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία του ότι με την βοήθεια φιλάθλων και επιχειρηματιών ο ΟΦΗ θα μπορέσει να βρει τον δρόμο του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Κουράκη στον Athletic Radio 104,2:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League, το οποίο έχει ως εξής: 

Κυριακή 19-9-2010 
17:00 Αγρ. Αστέρας-Παναιτωλικός 
17:00 Ηλιούπολη-Πιερικός 
17:00 ΟΦΗ-Αν. Καρδίτσας 
18:00 Τρίκαλα-Λεβαδειακός 
18:00 Διαγόρας-Θρασύβουλος 

Δευτέρα 20--92010 
17:00 Εθνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 
18:00 Ιωνικός-Δόξα Δράμας 
18:00 Πανθρακικός-Βέροια 
19:00 Καλλιθέα-Εθνικός Αστ. (ConnX TV) 
Η ομάδα Νέων του ΟΦΗ την Κυριακή στις 11 π.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. 
Διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Κοκκκινάκης Βασίλης με βοηθούς τους κ.κ. Δασκαλάκη Ιωάννη και Τρουλινό Κώστα (Ηρακλείου). 
παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο κ. Χατζηδάκης Γιώργος (Χανίων).
Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ, να ΜΗΝ προμηθευτεί αντικείμενα με το σήμα της ομάδας από διάφορα μαγαζιά που τα πουλάνε, αλλά να περιμένει το άνοιγμα της boutique. Η παε ΟΦΗ δεν έχει κανένα κέρδος από τις πωλήσεις αντικείμενων με το σήμα της από εμπορικά καταστήματα. Καλούμε τον κόσμο να περιμένει ώστε να  βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα και να ενισχύσει την νέα προσπάθεια του τμήματος marketing.

Διευκρίνηση: Δεν θέτουμε κάτι περί νομιμότητας της πώλησης αντικείμενων της ομάδας μας από τρίτους απλώς λόγω των συμφωνιών η παε δεν έχει κάποιο κέρδος.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!! 

Α.Π.

Αρχείο