Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010
Δεν μου αρκεί ότι η ομάδα μας είχε πλήρη υπεροχή και υποχρέωσε τη Βέροια σε παθητικό ρόλο για 50 λεπτά. Πρέπει να αγωνιζόσαστε με μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα. Την παραπάνω επισήμανση έκανε στους παίκτες του, σήμερα το απόγευμα ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου, πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.
Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Τζο Παλατσίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα είναι ακόμα καλύτερη.

Οι Θεσσαλοί είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθούν στο "Γεντί Κουλέ".

Πέρυσι, η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε φύγει αλώβητη από το Ηράκλειο αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ ξεκίνησε με ήττα στο πρωτάθλημα, από τον Εθνικό Αστέρα.
Ο Ανέστης Αγρίτης ήταν ο μοναδικός παίκτης που είχε την δύναμη να μιλήσει ζητώντας βοήθεια από τον κόσμο του ΟΦΗ.

O 29χρονος επιθετικός μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια τόνισε ότι ο αντίπαλος της Κρητικής ομάδας "κέρδισε κάνοντας μια ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι" και συνέχισε λέγοντας ότι "δεν πρέπει να σκέβουμε το κεφάλι. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε καλά".
Στις θύρες 10, 11, 12 θα βρίσκονται οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Χερσόνησο για το κύπελλο Ελλάδας.

Tα εισιτήρια της αναμέτρησης τίθενται σε κυκλοφορία από το απόγευμα της Τρίτης και μάλιστα στην σύσκεψη που έγινε το πρωί της Δευτέρας για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης, πάρθηκε η απόφαση να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στις θύρες 10, 11, 12.
Είμαι κατά των παραδόσεων. Δεν γουστάρω να μιλάω για αριθμούς και νούμερα που στον αθλητισμό τους λένε όλοι «παραδόσεις». Οπότε μην ακούσω να λέει κάποιος ότι ο ΟΦΗ έπεσε «θύμα» της παράδοσης και έχασε στην Βέροια.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ για όλους τους παίκτες έχει προγραμματίσει σήμερα στις 6 μ.μ. ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου.
Με προπόνηση που θα γίνει και αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Τετάρτης με την Χερσόνησο που γίνεται στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.
ΤΟ παιχνίδι θα γίνει στο παγκρήτιο στάδιο και θα αρχίσει στις 6 μ.μ.
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.
Για την θύρα 6 δεν εκδόθηκαν εισητήρια διαρκείας αφου θα είναι η μαθητική θύρα.
ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τις επόμενες ώρες ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα στην ιστοσελίδα μας. Το OFI-Creta-News Blogspot  σε λίγες ώρες (ίσως και μέρες) θα έχει το δικό του domain name , και γιαυτό ίσως να μην μπορείτε κάποιες στιγμές να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας.
Οι διαχειριστές του blog ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρία CretaForce ,
η εταιρία CretaForce κατοχύρωσε το domain name (www.ofi-creta-news.gr) για λογαριασμό του Blog μας.
Τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα απο το γνωστό σε όλους λινκ (http://ofi-creta-news.blogspot.com) αλλά επίσης θα μπορείτε να συνδεθείτε και από το (www.ofi-creta-news.gr) .
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία CretaForce για την προσφορά τους στο Blog μας!
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρά το κακό αποτέλεσμα και την εικόνα του ΟΦΗ θέλησε να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας.

Αρχείο