Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Με ομόφωνη απόφαση οι μέτοχοι της ΠΑΕ-ΟΦΗ που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο που είναι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και συμμετείχαν στη προγραμματισμένη γενική συνέλευση, ενέκριναν τα μέλη της νέας διοίκησης του ΟΦΗ. 
Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ αποτελείται από τους κ.κ. Νίκος Μαχλάς, Στεφανουδάκης Γιώργος, Μιχαλόπουλος Χρήστος, Κουτάντος Αντώνης, Αμπαρτζάκης Γιώργος, Καλουτσάκης Γιώργος, Τσακαλάκης Νίκος, Μανταδάκης Ντίνος, Κουγιουμτζής Λευτέρης, Μανουσάκης Ανδρέας. 
Οπως είναι γνωστό στο Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ με βάση το νόμο μετέχει ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκπρόσωπος του στη διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ είναι ο πρόεδρος κ. Βασίλης Ξημέρης. 

Ο Ζέλικο Κάλϊτζιτς επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας μας. Ο μέσος του ΟΦΗ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 
Σημαντική βελτίωση αισθάνεται στη ποδοκνημική ο Κώστας Σταυρακάκης. Ο αμυντικός της ομάδας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που εκτέλεσε κάτω από τις οδηγίες του κ. Νίκου Κουνδουράκη. Εχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και αύριο αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. 
Ο Μηνάς Πίτσος δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, γιατί αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο αμυντικός του ΟΦΗ, έτρεξε μόνος του και έκανε θεραπεία.
ΕΠΙΣΗΣ οι Κοκκινάκης, Ουκάρ και σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 
ΗΝ Κυριακή ο ΟΦΗ στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης που είναι στα Καμίνια θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΟΑ. 
ΓΙΑ το φιλικό παιχνίδι, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ-ΟΦΗ θα υπάρχει εισιτήριο με τιμή 5 και 10 ευρώ.
ΟΙ φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους κατά την είσοδο τους στο γήπεδο. 
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ υπενθυμίζει ότι στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έχει ανοιχθεί από λογαριασμός που έχει το όνομα ΟΦΗ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ στον οποίο οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να καταθέτουν χρήματα για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ-ΟΦΗ. 

Ο αριθμός του λογαριασμού είναι: 118313. 

Η αγορά μετοχών μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε υποκατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε μετά το τέλος του Δ.Σ στον Athletic Radio 104,2 όπου έκανε έκκληση για στήριξη. 

Για τα νέα πρόσωπα στην διοίκηση ο Νίκος Μαχλάς είπε:

Καλωσορίζω τους νέους συνεργάτες μα ς και ελπίζω με τη βοήθεια τους να έχουμε ένα δυνατό νέο διοικητικό συμβούλιο. H ομάδα έχει κάποια προβλήματα οικονομικά προσπαθούμε να είμαστε μπροστάρηδες και να τραβήξουμε αυτούς που δεν έχουν έρθει ακόμα. Ελπίζω να βοηθηθούμε.

Για τον κόσμο της ομάδας
Εντεκαμελές θα είναι το νέο διοικητικό συμβόλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ το οποίο θα απαρτίζεται από τέσσερα νέα πρόσωπα.


Εντεκαμελές θα είναι όπως αποφασίστηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Νίκος Τσακαλάκης έδειξε ενδιαφέρον την τελευταία στιγμή και θα βρίσκεται στη διοίκηση του ΟΦΗ και μαζί με τους Αντώνη Κουτάντο, Ντίνο Μανταδάκη καιΓιώργο Στεφανουδάκη θα είναι τα τέσσερα νέα πρόσωπα. Το υπόλοιπο Δ.Σ θα απαρτίζεται από τους Νίκο Μαχλά, Χρήστο Μιχαλόπουλο, Γιώργο Καλουτσάκη, Βασίλη Ξημέρη, Ανδρέα Μανουσάκη, Λευτερη Κουγιουμτζή και Γιώργο Αμπαρτζάκη.
Ο Αντώνης Κουτάντος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το νέο Δ.Σ. του ΟΦΗ και την προσπάθεια που ξεκινάει.

Ο έμπειρος παράγοντας που επιστρέφει στο Δ.Σ. της ομάδας του Ηρακλείου είπε αρχικά μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκη ότι «κανένας δεν είναι «Κροίσος» από αυτούς που μπαίνουν στο συμβούλιο. Μακάρι να είχαμε εκατομμύρια για να τα βάζαμε στον ΟΦΗ. Αποδέχτηκα την πρόταση για να βοηθήσω το Νίκο Μαχλά και πραγματικά του βγάζω το καπέλο. Ασχολείται όλη την μέρα και αγαπάει τον ΟΦΗ υπερβολικά. Ο ΟΦΗ είναι η «καψούρα» μας και η λατρεία μας».

Παράλληλα ο Αντώνης Κουτάντος μιλώντας
Στην αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης είπε ναι στο κάλεσμα του, προχώρησε ο Γ. Στεφανουδάκης.

Το νέο μέλος του Δ.Σ. μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αποκάλυψε ότι έκανε κρούση τον Ηρακλειώτη πολιτικό για να συμμετάσχει στο Δ.Σ. του ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης απάντησε θετικά και τόνισε μιλώντας μαζί του ότι θέλει να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια. 
Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΟΦΗ.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου τόνισε ότι η μετακόμιση των ακαδημιών στο γήπεδο του Λίντο θα επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα για την ομάδα:«Ξεκινήσαμε το 2005 και τότε ο ΟΦΗ είχε στις ακαδημίες 20 παιδιά και τώρα φτάνουμε τα 400. Είχαμε πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο όμως πλέον είμαστε σε θέση να κάνουμε το δικό μας «σπίτι». Πιστεύω ότι μέσα στον χρόνο θα είμαστε σε θέση μετακομίσουμε στο γήπεδο του Λίντο και θα γίνει ένα «παλατάκι». Θα γίνει κάτι πολύ καλό και είμαι αισιόδοξος για τις ακαδημίες του ΟΦΗ».

Παράλληλα πρόσθεσε...
Ο Γιώργος Στεφανουδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το καθήκον του και το Νίκο Μαχλά.

Ο γιατρός του ΟΦΗ και μόνιμος εργάτης του συλλόγου φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη και αναφέρθηκε στο κάλεσμα που του έγινε για να βοηθήσει τον σύλλογο.

Ο κύριος Στεφανουδάκης αναφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που το χαρακτήρισε μάλιστα «συμβούλιο επιστράτευσης» θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο την συμμετοχή και τον αγώνα που ξεκινάει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Στεφανουδάκη στον Athletic Radio 104,2:
Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Νίκος Μαχλάς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ", ενόψει της απογευματινής γενικής συνέλευσης του ΟΦΗ, χτυπώντας τα καμπανάκια και ξεκαθαρίζοντας πως μόνος του δεν μπορεί να συνεχίσει:
"Το αν αγαπώ ή όχι τον ΟΦΗ το έχω αποδείξει. Εχω κάνει τα μέγιστα, έχω υπερβάλλει εαυτό, έχω βάλει χρήματα και αν χρειαστεί θα ξαναβάλω, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπάρξει βοήθεια δεν μπορώ να συντηρήσω μια ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες όπως είναι ο ΟΦΗ. Δεν λέω ότι φεύγω, απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Στη γενική συνέλευση θα πούμε αλήθειες. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και αν κάποιοι πιστεύουν ότι τους κλείνω τον δρόμο προς την ομάδα, θα κάνω στην άκρη. Αν έρθουν θα είμαι κοντά τους" τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν υπάρχει θέμα προσφυγής στο Πρωτοδικείο.

Ο Βασίλης Ξημέρης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την γενική συνέλευση και το μέλλον του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μίλησε στον Μανώλη Σαρρή και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί θα είναι ικανή να οδηγήσει την ομάδα τόσο στην αγωνιστική όσο και στην οικονομική εξυγίανση.

Παράλληλα ο κύριος Ξημέρης τόνισε ότι τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα δεν είναι τόσο άσχημα όσο διαρρέεται και ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου μπορούν να βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται και είναι περίπου 1 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Ξημέρη στον Athletic Radio 104,2:
Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ημέρα του Θείου Δράματος, όμως για τον ΟΦΗ μπορεί πραγματικά να αποδειχθεί μεγάλη, αν κατορθώσει να βγει ενωμένος και δυνατός, αλλά και με λύσεις, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και που έχουν ως βασικό τους άξονα το οικονομικό.
Ο Νίκος Μαχλάς έχει ήδη κάνει τις επαφές του, ο Γιάννης Κουράκης έχει δώσει και εκείνος τις μάχες του και πλέον ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του. Η κραυγή αγωνίας που θα εκπέμψει για το μέλλον της ομάδας, αν δεν σπεύσει ο κόσμος να την αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο, θα προκαλέσει αίσθηση.

Αρχείο